belki ilginizi çeker
  1. · ekşi sözlük ve itü sözlük karşılaştırması
  2. · moto gp türkiye zirvesi
  3. · mclarenfan
  4. · ikinci nesil şanzıman
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  3. · giyotine yolladılar gitmedim
  4. · the twilight saga new moon
  5. · demokratik sol halk partisi
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · 2050 den sözlük başlıkları
  9. · meli

schumaster*  

1. yanılmıyorsam konulu yazar.
    (bkz: v tipi motor)
    (bkz: 2005 britanya gp)
    (bkz: ayrton senna nın ölümü)
    (bkz: 2005 formula 1 sezonu)
    (bkz: slipstream)
    (bkz: lollipop)
    (bkz: schuma)

şu ana dek 10 giri yazmış ve bir adet sanatının doruk noktası var, kendisini tebrik ediyoruz.
    (guenever, 10.07.2005 23:59 ~ 13.07.2005 14:00)
  2. konfigürasyonundaki her bir parçayı özenle seçtiğim bilgisayarını daha dün kendi ellerimle kurup teslim ettiğim, sözlüğün f1 gurusu olarak anılacağına emin olduğum genç.

edit: sadece f1 değil, makine mühendisliği ve otomobil mekaniği konusundaki engin bilgisini de bizimle paylaşacak, hissediyorum*.
    (azureel, 11.07.2005 11:35 ~ 13.07.2005 10:00)
  3. girdiği girilerle bizzat mümtaz tahincioğlu olmasından şüphelendiğim motor sporu tutkunu yazar arkadaş.
    (hansvoralberg, 15.07.2005 08:17)
  4. (comatose, 02.08.2005 11:24)
  5. nikinin ilk birkaç harfi dışında son derece olumlu şeyler düşündüğüm bir yazar. cnn türk ün formula 1 yayını incelemesiyle beğeni kazanmıştır. yazılarının devamını beklioruz.
    (sta, 02.08.2005 12:02)
  6. iri - sürekli büyüyor efendim durduramıyoruz.
    hantal - yiyip içip yatıyor, hareketler slow-motion. dedesin olm işte!
    tüylü - sarı yeleli, cins hayvan mıdır nedir?
    sevimli - pek sempatik. sev abisi ısırmaz.

kâh koltuğumu işgal eden, kâh yatağımda kıvrılarak kendine yer açmaya çalışan st. bernard kılıklı. akıl var mantık var. göz var izan var. xxl götünle nereye kıvrılıyosun deve! (ayı demediğime şükret)
    (spyder, 06.12.2005 18:28)
  7. fena halde norveçli balıkçı tadı veren itü sözlük'ün yakışıklı delikanlılarından. maşallah efendiliğiyle gönlümüze taht kurmuş abisi* kadar efendi, abisi kadar terbiyeli ve abisi kadar gudik değil.
    (wondrous, 27.12.2005 14:37)
  8. (bkz: so fucking what)

[giride donthatemecuzimbeautiful tadı]
    (spyder, 09.03.2006 21:34)
  9. az önce klasik bir vadi kantini zirvesini daha geride, işaaallah, bıraktık kendisiyle. "birebir muhabbete gel, her zaman varım. hastasıyım" demiş ve hakkaten beni de muhabbetinin hastası etmiştir. bitmek bilmeyen bu muhabbetler yüzünden mundar olan kimbilir kaçıncı gece, yani akıl mantık işi mi bu?

daha uzuncana bir süre boyunca, işaaallah, kopmayacaz. kendisi zaten arkadaşlık için başvurmamış mıydı bize? biz de kendimizi kankamız yaptık, işaaallah, sıkıntı yok.

ha bunların üstüne, kendisi tırtonun önde gideni, utangaç hıyarların başı çekeni midir?
    öyledir, o ayrı..
    (ninca, 05.05.2006 00:46)
  10. (deniz büyücüsü, 19.07.2007 19:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil