belki ilginizi çeker
  1. · caz a la turca zirvesi
  2. · stuttgart
  3. · ruhtamircisi
gündem
  1. · ahmet kaya
  2. · banu güven
  3. · yılmaz özdil
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · onur öymen
  7. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  8. · ingilizce
  9. · feminizm

schlossplatzda sere serpe  

1. almanyanın stuttgart şehrinde düzenlenecek olan zirvedir.

yakın uzak bütün arıları beklemekteyiz.

http://www.itusozluk.com/...

şimdilik atmasyon bir tarih olarak 9 mayısı belirlemiş olup, değişebileceğinin altını çiziyorum.

yok anam babam 16 mayıs oldu.
    (leyl, 23.04.2009 20:07 ~ 20:50)
  2. yıllardır özlemini çektiğimiz atraksiyon. bir mani çıkmazsa, schlossplatz'ın çimlerine sere serpe uzanacağız.
    (doğunun yedinci oğlu, 23.04.2009 20:20)
  3. keyif yapmanın ilk hedef olmasını umduğum süper zirve.
    tutmayın beni trene binecem!
    (three hours, 23.04.2009 21:01)
  4. 16 mayıs 2009 tarihinde stuttgart kentinin merkezinde gerçekleştirilecek zirvedir. muhabbet ve kahkahanın bol olacağı umulmaktadır. öyle sevinçliyim ki, 23 nisan sevinci yanında sıfır kalır. yani bin atlı çocuklar gibi şendik edası sardı bünyemi. inan bak.
    (50 karakter barındırmam kişilik sahibiyim ben, 29.04.2009 17:27)
  5. 3 gün sonra stutgart semalarında vuku bulacak olan gipfeltreffen. katılmayanlar vay duymadım, vay bilmiyodum, ben ulm deyim, münihteyim demesin.
    (ruhtamircisi, 13.05.2009 22:11)
  6. saat 3te stuttgart commerzbank önünde buluşulacak zirvedir. gelmeyeni dövüyorlarmış.
    (leyl, 14.05.2009 01:54)
  7. nargile dumanı altında memleket kurtardığımız acayip keyifli geçmiş zirvedir.
    birbirimizi stuttgartın ortasında tanıyabilmek adına bir sürü fikir yürüttük
    misal a4 kağıt üzerine yazılmış: arı vız vız vız (itü) yazısı.

ama biz hiç bir şeye ihtiyac duymadan melül melül bakışlarımızdan birbirimizi tanıdık.

katılanlar:
    bir adet alevi-sünni-kürt-ermeni-laz-çerkez *
    bir adet dinci * *
    bir adet süzme almancı
    bir adet tiki *
    bir adet moleküler bioloji şeysi *

ayrıca kurtlar vadisinden hortlamış bir tipin düğün bahanesiyle stuttgartın en meşhur sokağında silah sıkmasına bile şahit olduğumuz aksiyonlu zirveydi.

o değilde muhabbet iyiydi be hacı. ama rejim tehlikede o kesin.
    (leyl, 17.05.2009 02:28 ~ 02:31)
  8. sayesinde çok keyifli bir cumartesi geçirdiğimiz zirvedir. tabi her şey'den önce leyl'e teşekkür etmek lazım bu güzel buluşmaya vesile olduğu için. hava yağmurlu olacak diye üzülmüştük ancak şansımıza gayet güzel bir hava vardı stuttgart'ta dün. ruhtamircisi, 50 karakter barındırmam kişilik sahibiyim ben, burasi neresi ve leyl gibi güzel insanlarla tanışmaktan son derece memnun oldum. muhabbet öyle tatlıydı ki nargilem ne zaman bitti, saat ne zaman 19 oldu, anlayamadım. 3 temmuz'da tekrarı var, bu zirveyi kaçıran gurbetçileri o zaman bekliyoruz.
    (doğunun yedinci oğlu, 17.05.2009 13:53)
  9. başta biraz isteksiz katıldığım ama diğer yazarları tanıyınca iyi ki katılmışım dediğim zirve. burdan ruhtamircisi, 50 karakter barındırmam kişilik sahibiyim ben, doğunun yedinci oğluve leyl'e selam eder, hepsini tanımış olmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek isterim.
    (burasi neresi, 17.05.2009 14:34 ~ 15:10)
  10. ardından nick altı girilerin peş peşe geldiği zirve olmuştur, popüler miyim neyim.
    (leyl, 17.05.2009 14:43)
  11. (bkz: böhüea)
    (three hours, 17.05.2009 20:53)
  12. bulunduğum şehire yakın olmakla birlikte gurbetteki yazarları tanıma açısından faydalı, ama ne yazık ki kaçırdığım zirvedir.
    (yalnizligindayanilmazhafifligi, 21.05.2009 19:14 ~ 19:16)
  13. severek katıldığım zirvedir. caz a la turca zirvesini de heyecanla bekliyorum. farklı kişiliklerin biraraya gelip ne de güzel muhabbet edebildiğini kanıtladık. abi çarşaflı anneler de bilgisayar kullanabiliyomuş, walla bak.
    (50 karakter barındırmam kişilik sahibiyim ben, 21.05.2009 19:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil