şimdi efendim bu hatun bünyede öylesine bir güzellik vardır ki biz böylelerine yeme de yanında yat diyoruz..gerçekten 84 doğumlu bu bayanda acaip ilginç bir güzellik vardır..kısaca bende hayranlık* uyandırmıştır, tanrıya inancımı arttırmıştır..
kendisi new york da doğup büyümüş..asıl amacı yönetmen olmakmış ama bırakın böylesi daha iyi..asıl saçlarının rengi koyu sarışın..solaktır..falan filan..
son zamanlardaki lolipop şekilli aktrislerin aksine dolgun vucütlu bir bayandır. yüzü ise anlatılamayacak kadar güzeldir kanımca. yakında gösterime girecek olan match point adlı filminde rol arkadaşının* kendisine söylediği "you have very sensual lips" sözü cuk oturmaktadır scarlett'a.
ayrıca kendisi bir ödül töreninde tanıştığı jake gyllenhaal'a platonik olarak aşıkmış, bu da bir dedikodu.
gay olduğu iddia edilen bir muhabir tarafından taciz edilmiştir kendisi. golden globe'ta zannedersem. tam acun'luk bir sahnedir kıyafetin valentino mu muhabbeti ile dalar eleman.
(bkz: http://www.devilducky.com/...)
asıl adı scarlett marie johansson olan oyuncu. ilk olarak dikkatimi ck reklamında çekmişti, bilgisayar çizimi sandıydım, 3d studio max bildiydim. meğersem gerçekmiş.
benden tam 1 ay iki gün küçük hiç de seksi olmayan koca dudaklı hatun.
not: tamam belki abarttım güzel olabilir, tamam seksi de belki ama hayır hayır kıskanmıyorum (mu??) ayrıca poposu da çok güzel (bkz: lost in translation)
sütyen kontrolü bahanesiyle golden globe öncesi ağır tacize uğramış güzel aktris..kendisi ne kadar şaka kaldırabilir bir yapıda olduğunu da göstermiştir ayrıca bu olaydan sonra....tabii kültür farkı da var ortada...