tanıdığım eğlenceli insanlar arasında hatrı sayılır bi yeri vardır. pek bi sevilir kendisi ortamlarda. günlerden birgün laptop unu götürüp bizi müziksiz yani hayatsız bırakmış insan ...
bugün itibariyle vizyona girmiş testeremsi fakat testere kalitesinin ve geriliminin yakınından geçemeyecek olan 3 boyutlu film. 3 boyutlu korku filmi gitmek lazım şöyle oturduğumuz yerde üç buçuk atalım dedik tık yok. sadece sağlam bi baş ağrısıyla eve döndüm. elde var sıfır.
fullmetal alchemist animesinin karizma olduğu kadar kötü olan adamı. aslında safı çok belli değil, oynayıp duruyor anime boyunca.
kendisi ishbal'li olup abisinin koluna sahiptir. simyanın ilk 2 adımını (kavrama, ayrıştırma) çok başarılı bir şekilde uygulamaktadır. düşmanlarını içten patlatarak öldürür. ulusal simyagerlere kıldır, gördüğü yerde patlatır. elric kardeşler çok çekmiştir bu vatandaştan.
çoğu insanın ilk gittiği film olan aslan kral'da mufasa'nın kardeşi olan, jeremy irons tarafından seslendirilen karakter. daha küçük yaşta orospu çocuğunun tanımı nedir, scar'dan öğrendiydim ben.