belki ilginizi çeker
  1. · 20 haziran 2009 ikinci disko kralı zirvesi
  2. · oh yeah man
  3. · sözlükten hiç kimseyi tanımıyor olmak
  4. · disko kralı
  5. · sözlükteki müzisyenler
  6. · 20 haziran 2009 ikinci disko kralı zirvesi
  7. · heroes
  8. · kamil insan
  9. · bir gece ansızın 84 eksi sözlük 85 uludağ sözlük
  10. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · yılmaz özdil
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · domuz gribi
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · ikimizi anlatan birşey
  9. · yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemek

scamp  

1. muhabbeti iyi olan, espriyi seven altıncı nesil yazar. 20 haziran 2009 ikinci disko kralı zirvesi münasebetiyle muhabbet etme fırsatı yakaladım. herhangi bir farklı zirvede karşılaşmayı umuyorum.
    (hashus1099, 21.06.2009 19:09)
  2. ilk zirvemde ilk tanıştığım hoşsohbet nesildaşım gelecekte meslektaş da olabiliriz. disko kralında oh yeah man'i dilimize pelesenk etmiş mc kişiliktir.

(bkz: freestyle mıydı kanka)
    (coldjoke, 21.06.2009 20:17 ~ 20:18)
  3. bu adamla serviste tüm dönüş yolculuğunda hayatın gerçekleri üzerine şahane muhabbet ettik.ancak sonra taksim'de bizden ayrılan grup arasındaydı ve ne yazık ki o komik anlarda yanımızda yoktu.süper muhabbetçi bir nesildaş ve güzel bir insan.sevgiler saygılar kendisine.
    (nickcode, 22.06.2009 00:15)
  4. bilgi ; kendi nick im diye söylemiyorum okunuşu sıkamp tır. sikemp vs. tarzlarda yanılmayalım...

edit: türkçe karşılığınıda söyleyelim bari tam olsun ; haylaz anlamına gelir...
    (scamp, 02.10.2009 20:42 ~ 20:46)
  5. hiphoplife'ın düzenlediği battle of street adlı freestyle yarışmasının iddialı yarışmacısı olan mc,nesildaş yazardır.
    ayrıca çıkartmış olduğu albümleriyle underground rap dünyasında adından sıkça söz ettiren yazardır.
    albümlerine ulaşmak için:

http://www.myspace.com/...
    (paranoyak mayonez, 12.11.2009 22:01 ~ 23:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil