belki ilginizi çeker
  1. · chris keller lost adasına düşse olabilecekler
  2. · scofield lost a geçsin bir sezonda adadan kaçar
  3. · chris keller peder mukada yı sikti mi
  4. · chris keller lost adasına düşse olabilecekler
gündem
  1. · google wave
  2. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  5. · giyotine yolladılar gitmedim
  6. · yaran diyaloglar
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · atatürk ün ağlattığı anlar
  9. · rölanti

sawyer oz a düşse olabilecekler  

1. esat'la akşam yemeği boyunca tartıştığımız konu. esat'a görearyanlara karışır schillinger'ın sağ kolu olurmuş. lakin bana sorarsanız girdiğinde "ben yalnız kovboyum ulan alayınıza giderim" triplerine herkesi tersler, diklenir; bir hafta içinde schillinger'a götünü 2. haftada o'reily'e de canını kaptırır, 2 bölüm bile dayanamazdı.

tabii ki siz sözlük yazarları daha iyisini bilirsiniz.

ayrıca; (bkz: chris keller lost adasına düşse olabilecekler)
    (hector, 25.11.2008 19:57)
  2. (shira, 25.11.2008 19:59)
  3. (hector, 25.11.2008 19:59)
  4. oz devir devirdir. aryanların hakim olduğu devirler, latinlerin hakim olduğu zamanlar, siyahların adebisi ve müdür eşliğinde terör estirdiği dönemler ve müslümanların huzur sağlamaya çalıştığı dönemler.

sawyer bunların hiçbirinde yaşayamazdı, desek abartmış olmayız. kan alırlar kamil kan.

busmalis vb. ihtiyarlar ekibiyle takılırsa belki yaşayabilir ama o alaycı ve artist tavırlarıyla birisinin metresi olacağının bankosu var.
    (asasdas, 25.11.2008 20:01)
  5. muhtemelen bu temiz yüzlü çocuğumuzun başına gelebilecek tek şey var em city'de:
    (bkz: sikerler)
    (noscho, 25.11.2008 20:03)
  6. (bkz: adamın götünden kan alırlar kamil kan)

sawyer ya da kim olursa olsun dizi kültürüme göre oz'da sağlam kalabilecek başka bir karakter yok. oz'dan sonra hiçbir dizide bu kadar güçlü karakterler olmadı ya da bu kadar ciddi, gerçekçi yaşam olmadı. sawyermış, scofieldmiş, t bagmiş, bauermiş... yemez yani. harcarlar.
    (asasdas, 25.11.2008 20:16)
  7. (seçtiğiniz nick 50 karakterden uzun olamaz molamaz, 25.11.2008 20:34)
  8. (iao, 25.11.2008 21:42)
  9. sigarasını yakarken ki çakmak triplerini yapamayacağı, canının istediği gibi lakap üretemeyeceği ve o lüle lüle saçlarına elveda diyeceği gerçeklerdir.

(bkz: abi ben çok değiştim)
    (bkz: inanmıyorsun ama bak göreceksin)
    (bkz: sike sike)
    (bkz: bak ben sana başka birşey söyleyeyim)
    (crocodile, 10.11.2009 22:16 ~ 22:16)
  10. ryan modeli bir adam olurdu kesin.

adam öldürmezdi ama sinsilikle öldürürdü. zeki piç sonuçta...

takıldığı grup kim mi olurdu? "the others". kısacası, beecher'ın, busmalis'in falan takıldığı grup. ama var ya iddia ediyorum hapishanenin altını üstüne getirirdi.

tabii tam tersi de olabilirdi de, yok be aga. bu adam vern'e vermez, bir de sağlam pataklardı bence. biraz daha kurcalarsak; dino ortolani modeli sert çocuk takılacağını da düşünebiliriz.
    (dis, 10.11.2009 22:20)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil