görseller
savaş dinçelsavaş dinçel
savaş dinçelsavaş dinçel
belki ilginizi çeker
  1. · sersem kocanın kurnaz karısı
  2. · esir kalpler
  3. · sessiz gemiler
  4. · meraklısı için öyle bir hikaye
  5. · lüzumsuz adam
  6. · münir özkul
  7. · yerli lost un muhtemel oyuncu kadrosu
  8. · çocukken yapılan saflıklar
  9. · 20 aralık 2007
  10. · dar alanda kısa paslaşmalar
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  3. · aylin aslım
  4. · domuz gribi
  5. · the twilight saga new moon
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · pergel
  9. · windowsun klavye kısa yolları

savaş dinçel  

sayfa  / 2
  1. şöyle bir oturup konuştuğunda ağzından çıkan herşeyi kağıda yazmak isteyeceğin,msm de hoca,rakı adamı,müjdat gezen in kankası ve maalesef iğrenç tv dizilerinde oynamak zorunda kalan tiyatro adamı.
    (missi34, 27.06.2006 23:52 ~ 24.01.2007 23:01)
  2. ölümünü duyduğum an şok olduğum, gözlerimin yaşardığı insan. allah rahmet eylesin. yeğeniyle aynı liseden mezun olmuştuk eskiden her gün konuştuğum şimdi ise yaklaşık 1 yıldır doğru dürüst konuşmadığım arkadaşımı arayıp ne diyeceğimi düşünüyorum, üzülüyorum.
    (faaip de oiad, 20.12.2007 04:11 ~ 04:14)
  3. bizimkiler dizisinde tanımıştık kendisini şükrü olarak. çok başarılı bir tiyatrocuydu. baba rollerini hep iyi oynuyordu, sonra ekmek teknesinde yine karşımıza çıktı baba olarak. ölümüne yakınım ölmüş gibi üzüldüm. allah mekanını cennet kılsın, sevenlerinin başı sağolsun.
    (guenhwyvar, 20.12.2007 08:46 ~ 21.12.2007 13:12)
  4. bayram sabahı keyifle namaz sonrası kahvaltı ederken tvyi açtığımda gördüğüm ilk kare: savaş dinçel ve altındaki yazı :savaş dinçel vefat etti.tüm keyfim kaçtı, şoke oldum resmen,hatırlayacağım az sayıda bayramdan biri olacaktır bu bayram.hiç beklenmedik bir zamanda insan sevdiklerini kaybediyor.bu yüzden bu bayram sevdiklerimle doyasıya vakit geçirmeye çalışacağım,kim bilir belki bu son beraber geçen bayram...

http://www.youtube.com/...
    (amele mektebi, 20.12.2007 09:43 ~ 09:46)
  5. her bayram sabahı haberlere bakayım dediğimde hep kötü bir haber geliyor. yaptıkları ve yaşamıyla gerçek bir sanatçıydı, onu ilk saygılı yosma'da önümdeki seyirciler arasında görmüştüm, karışmış saçları, sakin ve dikkatli izleyici profili ile tanımayan insanın bile fark edebileceği bir ışığa sahipti. allah'tan kendisine rahmet, sevenlerine sabır diliyorum.
    (medcezirler, 20.12.2007 09:49 ~ 09:57)
  6. maalesef bugün kaybettiğimizi az önce duyduğum değerli tiyatro sanatçısı.nur içinde yatsın.
    (arapbebek, 20.12.2007 10:41)
  7. baba... büyüksün!
    (casillasmania, 20.12.2007 10:56)
  8. aylar sonra istanbul a gelip ailemle ettiğim ilk kahvaltıda vefatını öğrenmiş olduğum büyük tiyatro sanatçısı, müjdat gezen in üç kafadarından biri. huzur içinde uyusun.
    (evilmaddox, 20.12.2007 11:23)
  9. (muzevir, 20.12.2007 11:30)
  10. ekmek teknesinden bildiğimiz malesef bugün vefat etmiş olduğunu öğrendiğim "nusret baba". mekanın cennet olsun. büyüksün.
    (cumaya gittim gelicem, 20.12.2007 11:48)
  11. her ölüm erken ölümdür derler ama böylesine sevdiğim bir oyuncunun ölümü gerçekten inanılmaz geliyor.

(bkz: huzur içinde uyu savaş abi)
    (firsattanistifade, 20.12.2007 11:51)
  12. bir bakarsın gülmektedir gözlerin
    bir bakarsın solmaktadır yüreğin
    gitmektesin madem
    yolun cennet olsun savaş dinçel
    unutulmayacaksın...

itüsozluk gidenlere saygı komisyonu
    (itirazım var sayın yönetici, 20.12.2007 11:51 ~ 11:52)
  13. "analar ne babalar doğuruyor kardeşim"...
    (itirazım var sayın yönetici, 20.12.2007 11:59)
  14. en son hatırla sevgili isimli dizide imran öktem'in cenaze töreni sahnesinde ismet inönü'yü canlandırırken gördüğüm oyuncuydu. allah rahmet eylesin.
    (ness, 20.12.2007 12:49)
  15. ilk olarak bizimkiler dizisinde erdal özyağcılar'ın yerine şükrü karakterini canlandırdığında kendisini tanıyabilmiştim. ekmek teknesi'nde fırıncı olmuştu, oyunculuğuna ayrı bir hayran kalmıştım. farklı filmlerde gördüm. farklı rolleri başarıyla canlandırırdı. bu sabah bir forumda vefat ettiğini yazmışlar, haberi orada gördüm. cidden üzüldüm. allah günahlarını affetsin. toprağı bol olsun.
    (jamesdean, 20.12.2007 13:04)
  16. ne yaptın baba! çok erkendi çok.. toprağı bol olsun..
    (stay away, 20.12.2007 13:08)
  17. türk tiyatrosunun acı kaybıdır.allah rahmet eylesin.
    (iago, 20.12.2007 13:30)
  18. deprem haberlerine bakmak için açtığım televizyonda bingür sönmez'in açıklamasını duyunca gözlerime inanamadım. her mimiği, her hareketi, her vurgusu beni kendimden geçiren, en basit diyaloglara bile anlam yükleyebilen bu büyük oyuncu ölmüş müydü yani..
    savaş dinçel vefat etti yazıyor alt yazıda.. gözlerimi çeviriyorum. görüntüler geliyor ekrana.. oynadığı dizilerden, filmlerden, oyunlardan.. bakmak istemiyorum. sanki kabullenmezsem gerçek olmayacakmış gibi. yüksek sesle söylenirse daha bir somutlaşır ya bazı şeyler.. kabullenmesi daha güç olur o zaman. hiç ölmedi dersek belki hiç unutulmaz bu büyük oyuncu? savaş dinçel denildiğinde bundan 1 yıl sonra "o kimdi ya??" demez belki kimse...
    (usako, 20.12.2007 13:35)
  19. hakkında bu kadar giri girilince öldü sandım demek için açtım başlığı..

aman allahım o da ne ?? türkiye,türk sineması bir emekçisini daha kaybediyor..hem de şu duymaktan bıktığımız kalp krizi sonucu..öncesinde tanısam da ekmek teknesi'nden sonra daha bi tanımıştım merhumu..fiziği,konuşması,hal ve hareketleri bana rahmetli dedemi hatırlattığından pek bi sevmiştim..o da göçüp gitti..allah rahmet eylesin.
    (absolutely, 20.12.2007 13:53)
  20. http://www.youtube.com/...

beden dili mimik nası lkullanılır izliye izliye kendisinden öğrenilir ve biliyorum sırf bu yüzden değildi insanların hayranlığı...
    keşke tanıyabilseydim dediğim...ama artık cok gec
    (kupa kızı juliet, 20.12.2007 14:41 ~ 14:48)
  21. (çalgan, 20.12.2007 14:44)
  22. "ulan bayram sabahı elektrik kesik olur mu" diye söyleniyordum sabahtan beri kendi kendime...elektrik daha biraz önce geldi, açtım sözlüğü, savaş dinçel ustanın adını görünce sevindim, bakıyım nasıl güzel şeyler yazılmış hakkında derken, "allah rahmet eylesin, rahat uyu, hoşçakal" yazılarını görünce "noluyo lan" dedim önce, öylece kaldım, kaynar sular boşaldı bi anda..."olamaz canım heralde başka bişey vardır arkasında" dedim, adam gibi okuyunca girileri, kelimenin tam anlamıyla şok oldum, bu satırları da titreye titreye yazıyorum inanın...ne yaptın sen savaş abi...bu kadar erken olucak iş miydi bu?...ama ne diyebilirim ki, mekanın cennet olsun...sevenlerine de allah sabır versin...ben bile bu hale geldiysem, kim bilir müjdat abi ne haldedir şimdi...çok zor, allah sabır versin...

keşke hiç gelmeseydin allahın cezası elektrik...
    (barneystinson, 20.12.2007 15:31)
  23. hayata gözlerini yummadan önce sözlükte hakkında tek giri bulunmayan tiyatro sanatçısı.bizimkiler dizisinden şükrü,cumhuriyet filminde ismet inönü rolleri en çok hafızada kalanlarıdır.

edit:"ölümünden önce hakkında 3 giri olan sanatçı" diye bir mesaj aldım..gülmek istiyorum.benimki dahil öldükten sonra adının altında an itibariyle 36 giri vardır.hayattayken kaç?üç...neyi eleştiriyorsunuz ve kimin yanlışını buluyorsunuz sayın yazarlar?akbabalığa devam ediyoruz,edeceğiz kabul edin.

allah rahmet eylesin.
    (slowmotion, 20.12.2007 16:55 ~ 19:11)
  24. kaybettikten sonra değeri anlaşılanlar listesine eklenen merhum üstad.
    bir sigara yakıyorum kendisi için, ruh bedenden gitti bi kere.
    (cool, 20.12.2007 18:13)
  25. 20 aralığın soğuk bu soğuk gününde sıcağını hissettirdi göz yaşının, 65 yaşında hayata gözlerini yumarken. ve nasıl bir duygudur ki bu eserleriyle yaşayacak derken bile insanın içi burkuluyor zira yeni eserini izlemek mümkün olmayacaktır.
    allah rahmet eylesin...
    (pipelette, 20.12.2007 19:29 ~ 21.12.2007 01:13)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil