22 mayıs 2012 salı
günün başlıkları: 1346 tane
günün başlıkları: 1346 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·insanlar (2)
- ·
- ·
- ·
- ·house md (21)
- ·
- ·
- ·slav kızlar (23)
- ·hasta olmak (2)
- ·gemlik (3)
- ·ftmbook (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·türk kızı vs eşek (13)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·yasin öztekin (2)
- ·
- ·
videolar
satisfaction
- bi kere rolling stones söylemiş tamam.
sonra bjork söylemiş o da tamam.
e benny benassi kardeş sen niye söyledin bi de öle ayıp ayıp klip çektin? - push me and then just touch me
till i can get my satisfaction repliğiyle insanları gaza getiren şarkı - inşaattaki amelelerin klipteki kadınlardan oluştuğu düşünüldüğünde inşaat müh. binde 1 lik dilimle kapatacağı gerçeği
- sesi açık dinlenmediği için müziğinin türü konusunda çeşitli rivayetler olmakla beraber electronic diyelim benny benassi'nin bu şarkısına.
sözleri de aynı şekilde insanları ilgilendirmiyor ama klibi olmadan da sevilebilecek bir şarkı, netekim mp3'ünü dvix'inden önce dinleyip beğenenler az da olsa mevcutlar*.
push me
and then just touch me
do i can't get my satisfaction
satisfaction, satisfaction,
satisfaction, satisfaction
push me
and then just touch me
push me
and then just touch me
push me
and then just touch me
push me
and then just touch me
satisfaction, satisfaction, satisfaction - rolling stones versiyonu:
i can't get no satisfaction
'cause i try and i try and i try
i can't get no
i can't get no
when i'm drivin' in my car, and the man come on the radio
he's tellin me more and more about some useless information
supposed to fire my imagination
i can't get no
no no no
hey hey hey
that's what i say
'cause i try and i try and i and try
i can't get no
i can't get no
when i'm watching my tv and a man comes on and tells me
how white my shirts can be
but he can't be a man 'cause he doesn't smoke
the same cigarettes as me
i can't get no
oh no no no
hey hey hey
that's what i say
i can't get no girl reaction
'cause i try and i try and i try and i try
i can't get no
i can't get no
when i'm ridin' round the world and i'm doin' this and i'm signin' that
and i'm tryin' to make some girl, who tells me
baby, better come back maybe next week
'cause you see i'm on a losing streak
i can't get no
oh no no no
hey hey hey
that's what i say - insanların rolling stones versiyonu ile benny benassi versiyonunu mix edip yayınladığı şarkı
- konser esnasında kaydedilmiş, orjinalinden çok farklı bir björk pj harvey coverı da vardır.
- keşke inşaatlarda kadınlar çalışsa diyerek izlediğim şarkı
- rolling stones un efsanevi şarkısı. türkçe anlamı "tatmin" dir
- çok ilginç bir klibi var. hastasıyım. beni ekrana kilitliyor. erotik olduğu için değil. (ha o sebepten ayrıca hastasıyım o ayrı)
rüya gibi bir klip. anlamsız ve fantastik. izledikten sonra "rüya gördüm ben" denilebilecek bi klip - (bkz: cat power)
- benny benassi'ye ait olanının videosunda oynayan "taş gibi hatunların" hepsinin travesti olduğu konusunda muhtelif efsaneler dolaşmaktadır.
- rolling stone' nin unutulmaz eseri. bir de britney spears versiyonu var. aman kulaklara dikkat derim.
- böyle alıcı gözle bakınca zaten bir terslik olduğunu sezer gibi oluyor insan..ben de fena sıkıyor gibi gözükmek istemiyorum ama kendileri dünya travesti güzelleri..güzelleri..evet..güzeller..i..
öylelerse şayet, estetik doktorları için yeryüzündeki tanrılar diyebilirim.. - (bkz: yapı market fetişi)
- ahanda bu da türk gençlerinin bayanlara yönelik satisfaction klibi;
http://www.youtube.com/... - mick jagger müzik kariyerinin başlarında (dünya'yı tepetaklak edip 40 yaşını bulmadan öleceğini düşünüyordu herhalde) verdiği bir röportajda "birgün 50 yaşına gelip de, hala bir grup yeniyetmenin önünde hoplaya zıplaya satisfaction'ı söylüyor olursam kendimi intaar ederim, çok ciddiyim bak" demiş. şu an 90 küsür yaşındasın baba. n'ooldu? hahaha!
- adını hatırlayamadığım bir okulun gençlerinin sözlerini
puşt mi
yoksam ibne mi
biraz da gay mi
satışfekşın
olarak değiştirdikleri şarkı - klibinin travestilerle çekildiği iddiası şehir efsanesinden öteye gidememiş benny benassi eseridir. klibi dikkatle izleyenler göreceklerdir ki, elektrikli testere ile çalışan hatun keeley hazell'dan başka birisi değildir.
- samantha fox da coverlamıştır bu şarkıyı.i can get no satisfaction kısmını daha bi vurgulu söylüyor nedense.
- türkçesi aşağıdaki gibi. çok tahrik edici anam!
push me
(it beni)
and then just touch me
(ve sonra, sadece dokun bana)
do ı can't get my satisfaction
(tatminimi gideremez miyim?)
(tatmin et ,tatmin et)
(tatmin et,tatmin et) - klibi beni benden alan benni benassi şarkısıdır.
- tatmin demektir.
- isviçreli bilim insanlarını işin içine katmadan yapmış olduğum gözlem ve gayrı resmi araştırmalar sonucunda şarkının klibini izleyenlerin her halükarda tatmin olduğunu görmemi sağlayan şarkı.
o mükemmel, harikulade, olağanüstü klip işbu entryi girerken dahi gözümün önünde be sözlük! klipteki titremeler, sallanmalar aklıma geldikçe içime bir titreme getiriyor nedense... şey yani, müziğin şahane harmonisi çekiç örs ve üzengi kemiklerimi titretiyor... onu demek istemiştim. - rivayetlere göre klipteki bayanlar aslında bayan değildir. kamaoyuna üzüntüyle duyrulur.