belki ilginizi çeker
  1. · satanist olmakla suçlanmak
gündem
  1. · ibrahim üzülmez
  2. · darwin i bitiren balık
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · dünyanın en seksi şarkısı
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  7. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  8. · dikkat sürücü adayı
  9. · itüde sosyal ortam yaratmaya çalışmak

satanist zannedilmek  

1. tarafımdan üzüntüyle karşılanan olaydır, beni ve arkadaşımı gören seyahat şirketi görevlisinin şeytani ruhlar bölgesi antalya ve allahın dediği olur gibi iğneleyici laflarına mağruz da kalmışızdır. hayır anlamadığım olay hem satanist muamelesi yapıp hem de nasıl antalyaya bilet almamı umuyorsun senden pis herif
    (wolverinex008, 23.07.2008 17:51)
  2. aslında satanist zannedilmekten çok satanist espirisi vardır. siyahı seviyor ve sıkça kullanıyor olmak yeterlidir, komikçi akrabaların satanist espirilerine mazur kalmaya. gerçi odamı siyaha boyatırken tahmin etmiştim bunların olacağını ama bir söylerler iki söylerler bıkarlar dedim. olmadı. hala aman efendim yok kaldır bu halıyı yere pentagram çizelim. sana kedi takviyesi yapalım. yok duvarlara kan sıçratalım. sadece gülümsüyorum biliyorum ki bu salak espirilere ben cevap vermeye çalışırsam sürüp gidecekler. cevabı içimden veriyorum ''sen gir odaya kapıdan bakacağına, bi bıçak darbesiyle sıçratırım ben o kanı'' diye.
    (bildiklerimbilmedikleriminyanındaokyanustabidamla, 23.07.2008 18:01)
  3. dün gece başıma altınkum shopping center da gelen olay
    birkaç "kıro" olarak ifade edilebilecek insan vayvay satanist takılıyor şimcik millet" şeklinde gelen bir yorum.
    siyah giyen herkes garip bir şekilde satanit olarak adlandırılıyor bu ülkede ne garip...
    (ağla ağla geçer, 23.07.2008 18:23 ~ 18:33)
  4. 10 yıldır içinde bulunduğum ve bazen komik bazen dehşt verici sonuçlar doğuran yanlış anlaşılmalar silsilesidir . lise koridorunda gezerken hatunun birinin ''seninle bişey konuşmam lazım '' deyip yanına çağırmasıyla hayat bulmuştur .

suratında eblek bir ifade ile ;

-okulda seni satanist zannediyorlar

demesinin ardından ertesi gün soruyu soran insana kitapçıda çalışan bir arkadaşım vasıtasıyla bulduğum satanizm kitabını vermemle doruk noktasına ulaşmış olaydır . bunu yapmamdaki tek amaç bilgilensin ve satanist olmadığıma inanmasıdır ama tabiki ters tepmiştir .

ve tabi birde satanizm olaylarının patladığı zamanlarda sokakta yürürken polislerin beni tutup karakola götürmesi işin ne kadar çığrından çıktığının kanıtıdır . sebebi sadece slayer t-shirt'ü giymemdir . tabi o dönemle aile fertlerinin benimle teker teker bu konu hakkında konuşmaları başlamıştır . kasetlerim çöpe atılmıştır .

sonuca gelecek olursak ; hiçbirşekilde bunu değitirmenin yolu yoktur . insanlar önyargılarını kullanıp damgalarını basmıştır bir kere .
    (samalith, 23.07.2008 18:30)
  5. herkes hatırlar. bir ara memlekette satanist avcılığı başlamıştı. sağ olsun basın da zaten böyle konularda bilgisi olmayan halkımızı çok güzel yönlendirmişti. daha doğrusu gaza getirmişti. yine o zamanlarda bir arkadaşım sadece siyah bir gömlek giydi diye satanist zannedilip kadıköy’de gündüz vakti dövülerek hastanelik edilmişti.

yapacak bir şey yoktu. olan olmuştu. hala da yok. o zamanlar bir kişi de çıkıp mantıklı bir araştırma yapıp açıklamamıştı satanizmi nedir nasıl olur diye... televizyona bulup çıkardıkları, gazetelere haber yaptıkları veletler de duyduklarını anlatıyordu sürekli. her gün haberler çıkıyordu neredeyse çocuğunuzun satanist olup olmadığını nasıl anlarsınız diye... satanizm kedi kesmeye, siyah giyinmeye,uzun saçlı olmaya denk düşer olmuştu. gerçi hala öyle algılanıyor. bir çok insan bu muhabbetlere maruz kalıyor zaten her gün. abuk sabuk şakalar laflar, hakaretler...herkes panik, herkes ava çıkmış gibi etrafta siyah giyinen gençleri inceliyordu. herkes şüpheleniyordu birilerinden...

bu hikayeler asla bitmeyecek. araştıran, okuyan, merak eden bir toplum değiliz malesef, kulaktan dolma yaşıyoruz sürekli. yani sokakta küpe takıyor diye dayak yiyenler, mini etek giydi diye tecavüze uğrayanlar, rock müzik dinleyen kızlar kaşar olur diye düşünenler olduğu sürece bu olayları hep duyacağız sanırım.
    (yazar kafa, 23.07.2008 18:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil