belki ilginizi çeker
  1. · umut sarıkaya
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · kurban bayramı vahşeti
  3. · aklidengegorecelibikavramdir
  4. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  5. · yaran diyaloglar
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · tanrıya sorulacak tek soru
  8. · her şeye yeniden başlamak
  9. · ehliyeti nerden aldın sorusuna alternatif cevaplar

satın almasız çıkışın çocuğu  

1. geçen hafta televizyonda gördüm, hakkaten çok güzel bi program yapıyor.çok iyi bir homo homosapiensdir.
    kah bayramlarda "hadi karfura gidip gezelim" diyen amcaoğlu, kah masa altından votkalı kola dolduran eniştedir.

çok iyi bir arkadaşdır, herzaman arkamdadır, hatta bazen şaka olsun diye benle birlikte döner de göremem, korkarım arkamda değildir diye.öve öve bitmiyor, o yüzden ben giriyi bitiriyorum.ama ben kendi kendime övmeye devam edicem.

ne zaman duş almak istersen bil ki ben varım.
    (think again, 31.07.2009 11:46)
  2. biraz önce, bana yazar olduğunu sevinçle söylemiş beni de zevkten dört köşe etmiş yazar kişiliktir.*

ayrıca burdan kendisine bir iki lafım olandır:

öhöm, seninle uzun vadeli planlarımız vardı, düşündükçe hayata daha da bağlandığım*.
    renkli hayallerimiz vardı, gevrek gevrek gülmemi sağlayan.ne oldu lan onlara?
    hani verdiğin sözlerrr, hani ellerin nerdeeeee...

bir haftadır, her gece, hiç uyumadan (eğlenerek hazırladığım bohçamla birlikte) penceremin kenarında sessizce seni bekledim.neden gelmedin lan.
    sen her gün oralarda gününü gün ederken (deniz, kum, güneş, kızlar vs vs vs) , ben burda beklemekten çöktüm.her gün yaşlanıyorum.ağlamaktan gözaltı torbalarım şişti.hortlak gibim, zombi gibim oldum.neyse, bu konu hakkında daha fazla konuşamayacağım gari...

o değil de ben bu adamı sevdim.* şöyle karşılıklı oturup, çay neyin içip, sohbet etmişliğimiz olmamıştır ama olmuş kadar da olduk.gerçi güya beni görmeye geleceğidi %80 falan ama yalan oldu o da ühühü.*

çoğu zaman şen şakrak, neşeli halleriyle karşılaştım bu zatın.bazen deli oldu, bazen hüzünlü adam.o hüzünlü olduğunda ben de kötü oldum, yardımcı olamadım yüzünü güldüremedim belki ama o ikimizin de yüzünü güldürmeyi yine kendisi becerdi.geçenlerde konuşuyorduk da, hep mi laylaylom ettik hiç mi ciddi bir şey konuşmadık diye de neyseki sonunda bir tane konu bulduk ciddi olabildiğimiz.*

bak, sen gelince daha istiklalde çarpışacağız.benim elimdeki kitaplar düşücek sen toplayacaksın falan.unutmadın dimi lan bunları.

neyse yeter sana bu kadar*
    tekrar sözlüğe hoşgeldin (aşkaaaaammm, ihihihi) *

not:burdan amele mektebine sevgilerimi yolluyorum.kendine iyi bak yavrucum, sen bize lazımsın. (anladın sen)

hadi öptüm.mucu mucu...
    (ıspanaklıpasta, 13.08.2009 18:03)
  3. bir yazardan daha çok bir sırdaş, bir yoldaş.(devrim yapacaz sanki mk!)

seviyorum bu adamı. çoğu kişide gördüğüm yapmacık tepkileri görmüyorum, başkaları gibi biyerlerden öğrendiği yapmacık geri dönüşler yok bu adamda. garip yani... ne istiyorsa onu söylüyor, bazen o kadar garip şeyler istiyor ki , sırf bu garip özelliği yüzünden kabul ediyorum. tamam ulan hadi yapalım diyorum! ehehe!

ayrıca nickaltıların bir çeşit yazar tanıtım köşesi olduğunu düşünürsek çok yakışıklı bu adam kızlar! kız olsam verirdim diyeceğim türden.

velhasıl sözlükteki 2 adamdan biridir bu benim için. herkes bir yana bu ikisi bir yana.! diğerini de söylememe gerek yok zaten. ben bunları yazarken o kendine ben ben diyip sırıtıyordur bile.*

hadi öptüm kib. mucks ozaman . si yu in anodır layf bıradır!
    (amele mektebi, 31.08.2009 13:00 ~ 13:00)
  4. sözlük için altıncı nesil yazar, benim için birinci sınıf dost.

ilk gördüğüm günden beri farklı enerjisi ile "bu ne lan böyle ahaha" demem sebep olan ve her daim neşeli insan.

birlikte tüketilen güzel zamanlar oldu ve daha da olacak. geleceğe dair planlarımız var, olur dimi lan hepsi totoş?

amelelerle fazla muhattab olma, olaylara falan da karışma e mi çocuğum. hadi öperim, aeo, kib, asl pls?
    (vela, 31.08.2009 13:40)
  5. benim gibi masum, dünyanın kötülüklerinden bihaber, kendi içinde takılan bir kişiyi bile çileden çıkarmıştır.
    ruhsal çöküntüdeyim sözlük, yardım et lan.

kabusumdur, kabusum.gece 'rüyanda beni gör' dedi.sabah bi kalktım, her yerim uçuk içinde lan.geçene kadar da kendisiyle görüşmeyi düşünmüyorum şahsen ve binaen ve istinaden.amen.afsdfasdafsdafs.

benim yüzümden de işinden atılcakmış, pehh.
    inanmayın sakın, her şeyi üstüme atmaya pek bi bayılıyor.anlıcağınız, iyi niyetimi suistimal ediyor.zor zaptediyorum kendimi.
    bi de utanmadan gelip de işkence etmeyi seviyor dememiş mi?! bak, bak, bak.laflara bak...
    yalan!
    külliyen yalan!
    işkencenin i siyle neyin bi ilgim alakam yok benim olum.ne kandırıyosun milleti.ahaha.

o değil de, gerçekten iyi bir dosttur.her derdimi dinler, her sıkıntımı çeker.*
    ben de yüzsüzleşirim, gelir hep buna çemkiririm.
    sinir ederim.kızdırırım.bağırırım...

------------

...
    saçç*:
    cık
    kestirme
    söz ver
    ıp*:
    hem sen çirkin dedin
    kalbimi kırdın
    saçç:
    çirkin demedim
    be
    ıp:
    dedin
    saçç:
    şimdiki hali daha güzel dedim
    ıp:
    önceki hali çirkin demek bu
    saçç:
    hayır
    bu hali güzel demek
    ıp:
    az güzel demek
    yani çirkine yakın
    saçç:
    o hali de güzel ama bu hali daha güzel demek
    : d
    ya off ıspanaklıpasta yaa
    of yaa
    ağlıycam şimdiiii
    ...

------------

ayrıca delirttiğimdir de...*

hea, şunu belirtmek isterim:

rıfkı gerçektir, cenabettin ise bir hayal ürünü.(hayallerde yaşıyor arkadaş)
    rıfkı göt kadardır, cenabettin hayvan kadar.
    rıfkıya sen sarılır uyursun, cenabettin sana sarılır yer.
    ...

ona sarılıp uyucakmış bir de.hıhım evet.

bu düşünceleri beni geçmişimin derinliklerine sürükledi:

haşmet...
    ilk arkadaşım, ilk dostum, pek muhterem insan.
    sabahları o uyandırırdı beni.akşamları o uyuturdu.birlikte oynar, birlikte eğlenirdik.yemek yerdik, yastık savaşı yapardık.evcilik oynardık.çizgifilm izlerdik.
    her zaman yanımda olurdu, hiç bırakmazdı beni.
    herkesten saklanırdı, sadece ben görürdüm onu.
    severdim, çok severdim.
    ama birgün ansızın bırakıp gitmişti beni.ühühü...

neyse efendim.fazla hüzünlenmeden belirteyim ki, al benim haşmeti vur senin cenabettine.ikisi de aynı lan.ikisi de hayal ürünü.
    uyarıyorum ki, sen de benim gibi travma yaşama sonra diye.(çok da iyiyim, allahım allahım...)

her şeyin bokunu çıkarmış yazardır ayrıca.

-----------

...
    saçç:
    iyi ben gidiyorum
    ıp:
    : d
    gel lan
    küserim ki
    eğer gidersen
    hiç konuşmam
    saçç:
    saçını kestirirsen de ben küserim
    ıp:
    sigara içersen de ben
    saçç:
    içirtmezsen de ben
    : d : d : d
    ıp:
    afsdafsagsad
    saçç:
    lşkljkşljklş
    ıp:
    bu ne lan
    boka sardırdın masum küsücüklerimi
    ...

-----------

bulutlaarrr iç içeeee ve her annnn başkaa
    bir resiimm oluyorlarrr...*

not:küstüm.afsdafsgas...
    (ıspanaklıpasta, 31.08.2009 17:04 ~ 17:11)
  6. (bkz: umut sarıkaya)
    (beslenir ki bu, 31.08.2009 17:35)
  7. geç kalmış bir nick altıydı bu.
    belki takılıp kalmıştı bir yerlerde,
    belki yazılmak istenip unutulmuştu puslu gecelerde.

geç kalmış bir nick altıydı bu.
    bütün geç kalanlar adına..

asldksjksakdlaskjsksa. olmuyo lan. az biraz ciddi olayım, edebi edebi yazayım dedim, yine olmadı olm ! * ama doğruluk payı da yok değil, daha önce yazmam gerekirdi bunu. utandım şimdi.. *

neyse efendim, hatırlar mı bilmiyorum ama, msn grubunda ilk tanıştığımızda beni ufaklık görüp himayesi altına almıştı. sonra da şöyle bir muhabbet gerçekleşti;

+ redd dinler misin ?
    - yok, dinlemem pek..
    + redd dinlemeyen biriyle benim konuşacağım ne olabilir ki ?

dedi ve o günden itibaren selamı sabahı kesti. bak ne kadar içime işlemiş, hala hatırlıyorum. olm insan gibi "bak şunu dinle o zaman, şu güzel" falan deseydin bari en azından ! *

gel zaman git zaman, köprünün altından çok sular aktı. ben redd dinlemeye başladım, msn grubunda uzun uzun muhabbetler sardırmaya başladık sonra onunla.. geyiğin alası da yapılır, derdin olduğunda da dinler. (yazar burada götü kalkık herife gönderme yapmış.) * bazen gruptan atar, sonra kıyamaz, geri alır. işte öyle bir şey..

neyse, uzun lafın kısası, umarım hep seni tanıdığım gibi neşeli ve hayat dolu kalırsın şekerim. öpt kib bye..
    (portagallı ördeg, 31.08.2009 23:04)
  8. çok uzaklardan sesleniyorum kendisine.. ajda pekkan duygularıma tercüman olur sanıyorum ve bu küçük, sevimli çocuğa şu şarkısını armağan ediyorum..

oyalama beni veda et artık
    baştan çıkarma veda et artık
    istersen hakimi ol tatmadığım duyguların
    dokunma artık..
    (suursuz, 03.09.2009 17:47)
  9. çok büyük ve sağlam işler yapacağız kendisiyle, kasıp kavuracağız tüm istanbul'u.o gidecek-geri gelecek, bende o zamana kadar boş durmayıp, sınırları zorlayıp onun yanına geldiği gibi uçacağım. * her şey çok güzel olacak eminim.bekle bizi istanbul, sen mi büyüksün yoksa biz mi göreceğiz. *

şimdi dağılın uleynn!!
    (exodus, 13.09.2009 21:36)
  10. mahlası küfür gibi, kendi yumurta gibi yazardır. delikanlı adamın, başı bitten, neticesi küsküden kurtulmaza güzel örnek teşkil eder.
    (kurremkamerruk, 23.09.2009 21:25)
  11. (bkz: o şimdi asker)
    (suursuz, 30.10.2009 14:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil