|
|
- rusça ve slav kökenli bir çok dilde, aleksandır ismi için kullanılan samimiyet göstergesi kısaltmadır. akranınız veya sizden küçük iskenderlere, sasa diyebülüsünüz. bizim sasa iliç'in olayı da budur. iç iç kudur.
(choban, 21.03.2007 07:35 ~ 07:35)
- (bkz: artensa)
(bkz: la seda barcelona)
- sabancı holding bünyesinde dupont ile elyaf üretimi ve pazarlamasını yapan birimdir. ancak eskidendi sanırım. eski pet şişelerin kapak bulunan kısmında küçücük yazardı sasa diye. şimdilerde üretimi bıraktı mı ne.
not: bu giri nasıl oluyor da oylamaya tabii tutulur. ya kardeşim, bilgi bu, iyi-kötü oylanacak bir şey değil. hele ki "en bilmem ne eserleri" statüsüne sokulacak bir şey hiç değil. başka bir şeye sinirlenip ya da bayılıp seri mi geçtiniz?
- o meleklerin yeryüzündeki yansıması,biricik dostum,sırdaşım. o olmasaydı durumum ne kadar vahim olurdu bilemiyorum. sasa sayesinde açıldım platonik aşk'ıma. sasa sayesinde mükemmel bir yarıyıl yaşadım. sasa sayesinde o'nunla on kez aynı karede bulunma şansına eriştim. sasa sayesinde, o'nun ellerini o anlamasa da tutabildim, o'nun gözlerine bakabildim, o'nunla konuşabildim, o'nunla yürüyebildim...
sasa sayesinde en umutsuz anlarımda tekrar umuduma kavuştum.
yalan dünyada, gerçek dost, gerçek arkadaş diyebileceğim ender insanlardan.
iyi ki varsın...
|