deu. gsf. mezunu arkadaşım, organize işler ve en son babalar duyar dizisinde görünerek kalbimizi bir kere daha fetetmiştir. ismini simdiden hafızalara kazımak gerekir zira bu ulkenin sayılı komedyenleri arasına girecektir kendisi. gülmekten ölünesi komik oyuncu...
kendisini pek tanımadığım, lakin kardeşiyle 7 yıl boyunca birlikte okuduğum şahsiyet. bu nedenle çok gururluyum ünlü birinin kardeşiyle arkadaş olduğum için. geyik bir yana, eğer kardeşi gibiyse kesinlikle bizleri gülmekten kırıp geçirecektir televizyon karşısında.
iştcell reklamlarında karşımıza çıkmaya başlayan,mimikleriyle gönüllerimize taht kuran,fikri gelen kişilik.ben bilgisayar bilmiyorum telefon biliyorum.
iştcell'in şimdiki ve daha önceki reklamlarını bu kadar başarılı yapan mimiklere sahip oyuncu. özellikle son iştshell reklamı bence son zamanların en güzel reklamlarından olup beni hayatımda ilk kez uzaktan duyduğumda televizyon karşısına koşturup her seferinde aynı şekilde güldürebilen reklamdır.
11 kasım 1981 doğumlu bir akrep burcu erkeğidir. mühendis olan babasının işleri sebebiyle diyarbakır'da doğmuş, beş yaşından itibaren ise bursa'da yaşamıştır. çok kibar ve güleryüzlü bir gençtir. annesi edebiyat öğretmeni olan sarp'ın, mehmet berk adında 22 yaşında bir erkek kardeşi vardır. 29 şubat 2008'de gösterime girecek olan plajda filminin başrollerini gürgen öz'le paylaşmaktadır ve kanımca renkli (hatta renksiz, direk şeffaf) gözleri sayesinde durumu kurtarabilmiş olan gürgen'den daha güzel bir "kız" olmuştur. hani her annenin oğluna isteyeceği türden.. ayrıca bacakları çok güzeldir. (hehehe)
merhaba deyip tokalaşmak için elimi uzattığımda tanrıverdi karakteri gibi bir ses tonu ve şiveyle "merhabalar bacım" diye karşılık alıp şaşırdığım hatta dumura uğradığım ama ayıp olmasın diye de şaşkınlığımı kendisinden gizlediğim insan.
beşiktaş'ta iskelenin yanındaki çay bahçesinde tesadüf edip durduğum, uzaktan sıcakkanlı, iyi birine benzeyen ve hep bir arkadaş ordusuyla çay höpürdeten oyuncu.
o.. çocukları* filmi oyuncusu. hayal kahvesi insanı. gördüğüm 80'ler jenerasyonuna mensup en kibar, en dürüst, en tatlı, en efendi delikanlılardan biri. helal olsun.