sarhoşken kusulan yerler   

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. -sınıfın ortası
    -istanbul-üsküp otobüsün ortası
    -pencereden alt komşunun pervazı
    (stocky2001, 08.01.2006 16:46)
  2. (bkz: joker)
    (bkz: iğrenç)
    (camel, 08.01.2006 17:09)
  3. en güzel yer insanın evindeki klozettir. hem hijyeninden bir nebze de olsa eminsinizdir (ki bir klozetin ne kadar hijyenik olduğunu düşünebiliriz?), hem de kimse "kustun da, batırdın da" diye bıdı bıdı etmez. yanınıza limon kolonyanızı alırsınız, bir rulo da tuvalet kağıdı vardır. kusar kusar kafanızı kolunuza dayarsınız. hatta bu şartlarda eğlenceli bile olabilir. en azından kustuktan sonra süper rahatlarsınız. özledim lan.
    (marla singer, 08.01.2006 17:12)
  4. barın üst katında otururken pencereden, barın girişine. allahtan girip-çıkan kimse yoktu.
    (twinkle, 08.01.2006 17:17)
  5. evdeyseniz kesinlikle sorun etmemeniz gerekir.ister klozete,ister odanın bi köşesine ister balkona kusun,içinizde kimsenin dırdırını çekmemenizi gerektiren rahatlık hissi vardır(aile bireyleri hariç).sokaktaysanız parklar veya yol ortası..bardaysanız,klasik olarak ya lavabo ya da yer tuvaletidir.
    (eldorado, 08.01.2006 17:37)
  6. (bkz: berenin içi)
    (kornish, 08.01.2006 19:51)
  7. genel olarak klozet tabiğ ki.hem hacmi büyük ve bir sifon darbesiyle kusmuğu götürme kapasitsine sahip hem de kustuktan hemen sonra içmeniz için taharet musluğu mevcut*.
    alternatif olarak:
    -bahçe
    -halı
    -dans pisti
    -iskemle altı
    -barplot
    yani aklınızın geleceği her türlü fantastik mekan.
    (bkz: anket doldurdum mutluyum)
    (keyif pezevengi, 08.01.2006 19:56)
  8. -halı
    -arkadaşın pantolonu
    -bardak
    -herhangi bir yer (rahat bırakın, kasmayın)
    (siyah, 08.01.2006 19:58)
  9. evde ortalık batmasın diye ev sahibi olan arkadaşın avcu. avcuna kusulanın da kafası bi dünya olduğu için o an hiç önemsemedi durumu,açtı avcunu. öeh. görmek bile çok iğrençti. (bkz: ben bunu gördüm)
    (böcek, 08.01.2006 19:59 ~ 20:00)
  10. istiklal caddesinden taze kaldırılmış olan büyüme özürlü ağaçların dibi.
    (hanspeterberigel, 08.01.2006 20:01)
  11. banyo kapısı ile klozet arasındaki hat... ayrıca bir başkasının yatağı da kusulan yerler arasında. bunu yapan kişi de sözlüğümüzde yazardır. neyse adını yazmayayım.
    (azwepsa, 08.01.2006 20:05 ~ 20:05)
  12. - yatağın hemen yanı başına marleye, ya da yer bezine
    - yorganın üstüne
    - balkona (özellikle hortumla yıkamak açısından, halıya nazaran, daha kolay oluyor)
    - yolda ağaç dibine
    - klozete yetişilemediğinde lavaboya
    (lazarushadow, 08.01.2006 20:17)
  13. yataktan banyoya gidene kadar ki geçtiğimiz yerler(yorganla başlar;halı,kapı,kusarken bir türlü açılmayan kapının kolu,banyodaki çamaşır makinası,lavabo ve en son klozet) klozete gelindiğinde kusma işleminin sona ermesi de muhtemeldir.
    (absinthe, 08.01.2006 20:21)
  14. en revaçta yer banyo kapısıdır, o telaşla bir türlü açamam ve banyo kapısına midemdekilerle resim çizerim.
    (selenikom, 08.01.2006 20:42)
  15. eğer şahıs sırtüstü yatıp kusacağının farkına varmazsa, bir fıskiye görünümüyle kendi üstüne kusabilir ve o akşam yediğine göre göğüs kafesi ve suratı civarlarında bir açık büfe menü yapabilir. *
    (gatorade, 08.01.2006 20:45)
  16. (bkz: itü sözlük)
    (bkz: sarhoşken giri girmek)
    (trouble everyday, 08.01.2006 22:26 ~ 22:31)
  17. eskiden geceyarısı 12 den sonra taksim dolmuşları idi.pencerenin açık olması ve hızlı seyir hali hızlandırıcı etkiye sahiptir.
    (tonguç, 08.01.2006 22:46)
  18. namaz pozisyonunda yazlığın bahçesine.sabah olduğunda da kusulan yere bakıp ''biz naptık lan akşam'' diye düşünülür.
    (qhendo, 07.09.2006 14:46)
  19. -kıbrıs şehitlerinin ortası
    -meyve tabağı
    -buz kovası
    (universalmind, 07.09.2006 14:48 ~ 14:52)
  20. ortalık kirlenmesin diye aceleyle bulunan kenarlarında kare kare pencereler olan yarı açık çöp kovası (ortalık kirlenmesin diye yapılan bu tercih ile bu tip çöp kovalarının nasıl fıskiye haline dönüştüğü görülebilir)
    (chrystal, 07.09.2006 15:16)
  21. başıma ne geldiyse kibarlığımdan geliyor zaten.

sene geçen seneler idi sanırsam (o kadar sarhoştum ki, yılı bile hatırlamıyorum). talebeliğimin devam ettiği yıllardı. o gün "engineering mathematics" vizem olduğundan dolayı sabaha kadar ders çalışmış, bir gram dahi uyumamıştım. sabah okula biraz erken gidip, kahvaltı etme düşüncesiyle evden çıkmıştım. tam kantinde kahvemi yudumluyordum ki, sınavın yarım saat evvel başladığını öğrendim. kahvaltı edemeden sınava girdim. sınavdan sonra acil işime yetişmek üzere maslak'tan cağaloğlu tarafına geçtim. oradan tepebaşı'na, oradan taksim'e seyreyledim. bu arada da hiçbir şey yemedim.

bir zamanlar benim gibi (yani sığır gibi) içen iki arkadaşla buluştum. yine bir şey yemeden, o uykusuz, o aç halimle içmeye başladım. uyku ağır bastırınca, kafamı masaya dayayıp oturduğum yerde uyuyuvermişim. yarım saat kadar uyumuştum ki, ağır bir mide bulantısı ile uyandım. derhal tuvalete gitmek için ayağa kalktım. sendeleyerek, yan masada oturan ekip içindeki bir kızın kucağına oturuverdim*. masadan biri "n'oluyo ya" diye ayaklanınca "ehm, şey" demeye çalıştım ama ağzıma acı bir tat geldiği için devamını getiremedim. koşarak tuvalete gittim.

tuvalet doluydu. hemen yanındaki sandalyelerden birine oturuverdim. o ara bir kız da geldi tuvaletin önüne. sonra içerideki adam çıktı. ben de kıza "siz buyrun" dedim. kibarlık yapacağım tuttu yani. amcık karı da "yok" demedi, atladı hemen.

sonrası tahmine açık: mide bulantısı artık dayanılmaz bir hal almıştı. elimi ağzıma kapatmış, kusmamak için kendimi zor tutuyordum. derken bir zıpladım, ağzım doldu. ikinci zıplayışımda midem boşaldı.

sonuç: gömlek kolundan içeriye de kusulabilir.
    (eksiksizuyum, 26.06.2007 23:05)
  22. çiçek dibi
    ağaç dibi
    direk dibi
    (wildboy, 26.06.2007 23:22)
  23. burger king'in orta yeri.
    (nox, 26.06.2007 23:27 ~ 27.06.2007 19:20)
  24. konumu nedeni ile galatasaray lisesinin duvarları. kusanlara yardım ve yataklık yönünden talihsiz mekanlar sıralamasında mühim bir yere sahiptir.
    (subaquatic, 26.06.2007 23:28)
  25. içki sonrası uzun bir yola gidiliyorsa bu yer muhtemelen, yemlik misali kulaklardan kafaya asılmış migros poşetidir.
    (nickini unutan adam, 26.06.2007 23:28)
 sayfa  / 3