arkadaşlarla dışarı çıkılmıştır,malum cumartesi gecesidir,içki su gibi akmaktadır, bu sırada kafayı bulan arkadaşlardan biri başlar avaz avaz,
yeşiiilll başlıııı gövellll ördekkkk ,uçar gider göle karşııı...
ve olaylar gelişir bir müddet gövel ne demek diye tartışılır, kelime dağarcığı yetmez!internet kafeye o kafayla gidilir ,gövelin anlamı aranır ,bulunur ve'yeşil başlı gövel ördek' cümlesinin inanılmaz bir anlatım bozukluğu içerdiğinin farkına varılır!!!
şöyle ki;gövel zaten yeşil başlı demektir, bu durumda cümlemiz
yeşil başlı yeşil başlı ördek haline gelmektedir.internet kafeden çıkılır yüzlerde anlamsız bir gülümseme, içinde bir iş yapmanın saadetiyle bara dönülür ve içmeye devam edilir...
- binalar hareket ediyor. evet.
-amma özlemişim lan seni. öpüjem...
evet yanınızdakini özlediğinizi farkedersiniz.
- sana aşık oluyorum galiba.
-aa aa herşey de çifter çifter.dünyada her bir şeyin çifti vardır derlerdi de inanmazdım
(bkz:
bak sen şu allahın işine)
sarhoş:vaaaayyy mualla ne kadar güzelleşmişsin sen!
toromancan:ya git kardeşim! bak hala mualla diyo...
tabi ya anahtar olmadan nasıl gireceğiz içeri. ulan ne kadar önemli bişeymiş bu anahtar denen şey. vay be.
the wall'un içindeki sübliminal mesajların içine girdiği şeylerdir.
-şu hayat.. ne güzel yaaa!!
dünyanın döndüğü
(ardaarda, 07.09.2006 23:44 ~ 08.09.2006 18:53)
-aşığım yaa aşığım... bizim sınıftaki inek şukufe'ye bile aşığım...
benim farkettiğim şey hiç de acayip değildi. üstüne üstlük gayet doğaldı. götüm kaşındığında kotun üstünden kaşımanın bi fayda getirmediğini, sorunu yakın temasla çözebileceğimi anladım. bu bağlı olarak kendi kendime kombo küfürler üretebileceğimi, normalde gelmediği halde komşunun tavuğunun bana kaz gelebileceğini öğrendim. uzaklarda aradığım şeyin yanıbaşında olabileceği gibi, yakınımda aradığım şeyin çok uzaklarda olabileceğini de öğrendim.
verhasıl kelam bunların hiçbiri acayip değildi. çünkü sarhoşken hiçbirşey acayip gelmiyordu. herşey garip geliyordu. abi ben bu adamı hiç öpedim daha önce. bu adamı sevmem bile. bir de bir kız var. arasıra beynimin ücra köşelerinden çıkıveriyo. alkollüyken algılar çok açık oluyor. hiç bişey acayip gelmiyor.
alkollüyken farkedilen bir diğer şey de alışık olduğumuz şarkılarda farklı tınılar olduğudur.
sarhoş değilken, mangalda közlenmiş sıcak 3 adet patatesin mideme oturacağını tahmin edememiştim mesela, ardından 3 bira sağolsun bana bazı gerçekleri farkettirdi, bikaç yıl patatesin bu pişirim tarzından uzak kalma niyetindeyim, alkol sağolsun.