görseller
sarah michelle gellarsarah michelle gellar
sarah michelle gellarsarah michelle gellar
belki ilginizi çeker
  1. · cruel intentions
  2. · buffy the vampire slayer
  3. · april o neil
  4. · buffy the vampire slayer
  5. · cruel intentions 3
  6. · erkekleri kalbinden yaralayan hatun modeli
  7. · i don t fuck losers
  8. · american mcgee s alice
  9. · freddie prinze jr
  10. · scooby doo
gündem
  1. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  2. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  3. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · kibritçi kız
  9. · ilkokul laflamaları

sarah michelle gellar  

1. (greeen, 10.09.2004 12:33)
  2. sarışın çıtır bir hatundur kendisi...buffy the vampire slayer'da başrolü oynamış ve esas şöhreti orada yakalmıştır...smg olarak kısaltılabilir ve bu ona sub machine gun (erkekleri kalbinden yaralayan hatun modeli) lakabını getirir...
    (okang, 01.01.2005 14:08)
  3. makyajsızken sokakta görebileceğiniz güzel bir bayandan farkı olmayan aktris.
    (ufkabakan81, 01.01.2005 14:41)
  4. seksilikle alakası olmasa da, öle şirin cici bıcı bir kız gibi dursa da, cruel intentions filminde izleyenleri dahi baştan çıkaran tahrik eden kathryn rolünde mükemmeldi. tahrik etti.
    (stocky2001, 01.01.2005 14:48)
  5. kendisine filmde kimin rolünü canlandırdığını sorulduğunda "köşede ağlayan küçük erkek çocuğu oynuyorum" cevabını veren hatun.

(bkz: the grudge)
    (game insane, 07.02.2005 21:09)
  6. garez' de tanıdığım, bana burnu pek bir enteresan gelen, buffy gibi komik bir dizide çok önemli bir iş yapıyormuş gibi oynayan, işini ciddiye alan amerikalı oyuncu.
    (casillasmania, 12.06.2007 23:05)
  7. ortaokuldayken feci derecede hayranı olduğum (buffy sayesinde), acaba buffy mi daha güzel yoksa willow mu şeklinde beni düşüncelere ve çelişkilere sevk etmiş, esmerken çok güzel bir aktris.
    14 mayıs 1977'de new york city'de doğmuş, ününü buffy'yle kazanmış ama diziden ayrılarak dizinin bitmesine sebep olmuş, nedense sevmeyeni çok olsa da buffy'deki o yalnızlıktan bezmiş depresif hallerine bittiğim insan.
    (arthur, 10.09.2007 02:59)
  8. gudubet freddy prinze jr. ile evli olan taş aktris.buffy the v.s ı izlenir kılan yegane sebeptir.o gudik dizide bile ciddiyetle oynayışı güldürse de bazı halleri insanın dibini düşürür.
    cnbc-e izlerken içlenip eski günleri hatırlamamı sağlar.eskiden pazar 20.00 de şimdilerde cumartesi 23.00 de , yine ağzımda sigaram, değişen tek şey yaşım.akciğer kanseri edecek bu hatun beni.
    en son suburban girl isimli filmde görüldü.eğer filmin adını doğru hatırlıyorsam.
    (mathias bones, 13.11.2007 22:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil