|
|
- sarışınların görüntüden ibaret olduklarını, esmerlerin ise "dışı dolap, içi fırın" misali herşeye gebe olabileceklerini anlattığını düşündüğüm laf öbeği...
- bunca yıllık ömrümde sarışın insandan hoşlanmış beni,esmere yöneltmesi ne derece olası diye düşündüğüm ama yine de allah büyük dediğim anektod.
- bir zamanlar sibel can ile başka bir kadın popzıtarın sundukları program
- esmerin nükhet duru sarışının sibel can olduğu ne programı olduğunu hatırlamadığım tv programı
- sarışınların çekiciliğine karşı geliştirilmiş, tek esprisi kafiyesinde olan motto. yalandır külliyen. sarışının da esmerin de tadı aynı. yani daha dogrusu, seviştikten sonra "lan bu esmerin tadı ne lezizmiş öyle" diye bir repliğe ben şimdiye kadar hiç şahit olmadım.
- (bkz: bu ikiliye dikkat)
- kumralları kaybetmeye mahkum eden sözcükler bütünü.
- sokak lügatını iyi derecede bilmeme rağmen ilk defa esmer sevgilimden duyup dumur olduğum laf.
- "genellemeler genellemeler... kurtulamadınız şu genellemelerden..." dedirten önerme..
- sarışının adı daha çok fizik yapısından kaynaklanan ve insanların diline düşmüş durumdur. esmerlerde alınmasın diye kalbini kırmamak için söylenmiş söz. yazık
|