sarışın esprileri   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. sarışının biri ölmüş. tabutu gören adamın biri arkadaşına sormuş, niye tabut üçgen şeklinde diye.
    -ne zaman gözünü kapasa, bacaklarını açar
    (invisibleruh, 01.04.2004 15:52)

2. kral tv'nin sarışın, prezentabl vj'lerinden biri programında:
    "bana ne kadar değer biçersiniz yani benimle evlenmek için ne kadar başlık parası verirsiniz?" diye soruyor, ağzını yayarak...
    telefona bağlananlar, 'milyarlarımı, evimi, arabamı, varımı, yoğumu, her şeyimi' diye sayıp döküyor..
    orta yaş civarlarında bir amca arıyor, "150-160 milyon lira veririm' diyor.
    sarışın vj şaşkın, değer kaybının nedenini soruyor..
    "sen aşağı yukarı 50-55 kilo çekersin'
    "eeeee!"
    "eeeee'si.. kaşarın kilosu da üç milyon lira civarında.."
    (ascella, 04.04.2004 15:51 ~ 05.04.2004 14:42)
  3. genç ve güzel sarışın, alışveriş merkezinin beyaz eşya reyonuna girer ve satıcıya sorar:
    - "şu küçük televizyonu almayı düşünüyorum, fiyatı nedir ?"
    - "kusura bakmayın hanımefendi sarışınlara satış yapmıyoruz.!"
    genc kadın sinirlenir, evine gider, saçının rengini değiştirir ve ertesi gün mağazaya geri gelir, aynı satıcıya yaklaşır ve:
    - "şu küçük televizyonu satın almak istiyorum." der
    - "kusura bakmayın hanımefendi sarışınlara satış yapmıyoruz !!!!"
    kadın iyice sinirlenmiştir, soluğu bir kuaförde alır, bu defa köklü bir değişiklik yapar, hatta makyajindan,göz rengine o tam bir esmer bombadır
    artık.. aynı mağazaya gider, aynı satıcının yanındadır ertesi gün:
    - "şu küçük sevimli beyaz renkli televizyon ne kadar ???"
    - "kusura bakmayın hanımefendi, sarışınlara satış yapmıyoruz"
    - "inanmıyorum, nasıl anladınız sarışın olduğumu, üç gundur kendimi esmere çevirmek için yapmadığım kalmadı!"
    - "hanımefendi 3 gündur satın almaya çalıştığınız şey mikrodalga fırın!" ...
    (ascella, 19.04.2004 22:33)
  4. *bir bilgisayarın önünde bir sarışın oturduğunu nerden anlarsınız?
    ekrandaki tipex izlerinden.
    *bira şişesi ile sarışının ortak özelliği nedir?
    ikisinin de boyun kısmından yukarısı boştur.
    *bir sarışının cumartesi günü boyunca gülmesini nasıl sağlarsınız?
    çarşamba günü bir espri yaparak.
    *bir sarışınla bir ütü masasının arasındaki fark nedir?
    ütü masasının bacakları daha zor açılır.
    *kaç sarışınla elektrik akımı oluşturuabilir?
    iki. biri küvete girer diğeri saç kurutma makinesini uzatır.
    * bir sarışını saatlerce nasıl oyalarsınız?
    elinin iki tarafına da "ters çevir" yazılı bir kağıt tutuşturarak.
    *hamile olduğunu öğrenen sarışın ne der?
    benim olduğuna eminmisin?
    (jellybean, 04.05.2004 16:17)
  5. saçını siyaha boyamış sarışına ne denir?
    - yapay zeka
    *
    (dydm, 11.06.2004 02:25 ~ 05.11.2004 20:42)
  6. sarışın birisini yuvarlak bir oda da nasıl oyalarsınız?
    -git köşeye otur diyerek
    (phriksos, 11.06.2004 06:09)
  7. sarışının biri kütüphaneye gitmiş ve direk bankoya yönelerek görevliden bir hamburger, bir kola ve bir de patates kızartması istemiş. görevlinin saf saf yüzüne baktığını gören sarışın bu sefer daha yüksek sesle:

-anlatamadım galiba beyfendi, bana bir hamburger, bir kola, bir de patates kızartması, demiş.

artık iyice sinirlenen görevli:

-hanımefendi, burası kütüphane, demiş.

sarışının yüzü kıpkırmızı olmuş, özür dileyip çok çok kısık bir sesle fısıldayarak:

-pardon pardon, bana bir hamburger, bir kola ve bir de patates kızartması...
    (lethe, 09.11.2004 22:18)
  8. - sarışınlar neden muz yiyemez?
    - fermuarı bulamadıkları için.
    (lethe, 09.11.2004 22:20)
  9. karşısına geçen kişi bakarken yalan söylerse, bu kişiyi yok eden bir ayna varmış. esmer hatun karşısına geçmiş ve"düşünüyorum da dünyadaki en güzel gözler benimkiler" demiş ve anında yok olmuş.
    kızıl hatun gelmiş: "düşünüyorum da, dünyadaki en güzel saçlar benim" demiş ve anında o da yok olmuş.
    sıra sarışın hatuna gelmiş, aynanın karşısına geçmiş.
    "düşünüyorum" demiş ve pofff anından yok olmuş.
    (ascella, 09.11.2004 22:50)
  10. sarışının biri kaldırımda ne yapacağını bilmez bir şekilde dururken yolun diğer tarafında yürümekte olan başka bir sarışına rastlamış ve sormuş:
    -afedersiniz!! karşı kaldırıma nasıl geçebilirim acaba?
    diğer sarışın gülümseyerek cevap vermiş:
    -zaten karşı kaldırımdasın canım...
    (üzümlü draje, 09.11.2004 23:19 ~ 23:20)
  11. sarışın bir hatun eski okulunu ziyaret etmiş. spor salonunun duvarlarında eskiden oyuncusu olduğu basket takımının fotoğrafları varmış. fotoğrafları incelerken birden;
    -"yaa niye hep bir puan farkla kaybetmişler 77-78, 78-79, 79-80..."
    (lethe, 10.11.2004 23:46)
  12. bardaki taburede oturan kör adamın biri barmene, "hey! bir sarışın fıkrası duymak ister misin?" demiş. barmen birden tamamiyle sessizleşmiş. yanındaki adam fısıltı ile ona "fıkrayı anlatmadan önce bilmen gereken bir şey var. barmen sarışın, fedai sarışın, ben de 1.95 boyunda, 200 kg ağırlığında karatede kara kuşaklı bir sarışınım. bununla birlikte yanımda oturan adam 2.02 boyunda, 225 kilo ağırlığında sarışın bir halterci. senin sağındaki arkadaş ise 2.20 boyunda, 300 kg ağırlığında sarışın bir güreşçi. bunu ciddi olarak düşün bayım. hala bu fıkrayı anlatmak istiyor musun?" kör adam: "hayır, en az beş kez açıklamak zorunda kalırım."
    (lethe, 17.11.2004 16:37)
  13. bir sarışın evinde nasıl güvenli seks* yapar? kapıları kilitleyip pencereleri kapatarak
    (kornish, 22.11.2004 01:59)
  14. sarışın 3 çocuk doğurmuş dördüncüsünü doğurmamış. neden diye sormuşlar. "dünya da yeni doğan her 4 bebekten birinin çinli olduğu için" demiş.
    (solti, 28.03.2005 13:06 ~ 13:06)
  15. -sarışınlar neden 911 i arayamazlar?
    -telefonun üstünde 11 yazan tuşu bulamazlar da ondan.
    (bkz: öf çok iğrenç)
    (chixculub, 23.10.2005 22:23 ~ 13.01.2006 09:04)
  16. sarışının birini yuvarlak bir odaya sokmuşlar, git bi köşeye otur demişler. bisim sarışın köşe arayıp durmuş...
    (serpigral, 02.11.2005 23:37)
  17. genellikle sarışınların aptal olmasıyla ilgili esprilerdir.

trafik kurallarını hiçe sayan sarışın kadını trafik polisi durdurur. 'belgeleriniz lütfen' der. kadın o ne şeklinde cevap verir. ehliyet der polis, kadın ne olduğunu dahi bilmemektedir. durumu telsizle bildirir. telsizin öbür ucundaki kadını tarif etmesini ve arabanın plakasını ister. tamam der tam düşündüğüm kişi. pantolonunu indir ve kadının karşısına geç der. polis şaşkınlıkla denileni yapar. kadının gözleri parlar ve
    'ayyy inanmıyorum. yine mi alkol muayenesi'
    (compasino, 24.12.2005 18:41 ~ 11.01.2006 12:29)
  18. marilyn monroe' nun erkekler sarışın sever(gentlemen prefer blondes) filmindeki başarılı aptal taklitinden sonra sarışınlar ve aptallık durumu birleştirilmiştir. sarışın kadınların aptallıklarını, hızlı düşünememelerini, düşünseler bile mantıksal çıkarımlar yapamamalarını anlatan esprilerdir. örnek verelim.

bir sarışın başka bir sarışına 'yazıcıdan nasıl çıktı alınır?' diye sorar. sarışın da cevap verir.
    1) bilgisayarda yazılması gerekenleri yaz.
    2) monitorü fotokopi makinasının üzerine, ekranı altta kalacak şekilde koy.
    3) üzerinde 'copy' yazan düğmeye bas.
    cevabı alan sarışın da denilenleri yapar.
    (youaremywonderwall, 24.12.2005 19:08)
  19. sarışının birini serseriler sıkıştırmış. tam sapık emellerini gerçekleştirmek üzereyken baştan aşağı siyahlar giyen, maskeli ve pelerinli bir adam çatının birinden atlamış, kılıcını çekmiş, serserilerin tümünü haşat ettikten sonra da gövdelerine kılıçla "z" harfi çizmiş. olanlardan hemen sonra sarışın hatun kahramana sarılmış ve "teşekkür ederim züpermen" demiş.
    (eksiksizuyum, 12.02.2006 15:05 ~ 15:06)
  20. sarışın bir kadın hamile kalmış.çok üzüntülüymüş.kocası sormuş:
    -neden bu kadar üzülüyorsun?
    -sana bebekle ilgili söylemem gereken birşey var.
    -yoksa bebeğin babası ben değil miyim?
    -hayır bebeğin babası sensin de ya annesi ben değilsem?

genellikle sarışınların aptal yerine konduğu esprilerdir.komik ve fantastik esprilerdir.zira sarışınlar aptaldır genellemesine şiddetle karşı çıkmaktayız.
    (fakespeare, 14.03.2006 16:12)
  21. +haftasonu bi sarışını güldürmek için ne yapmak gerekir?
    +fıkrayı salıdan anlatmak.
    (tinklend, 14.03.2006 17:33)
  22. (bkz: @77095)
    (frock, 23.06.2006 23:07)
  23. (bkz: kelly bundy)
    (tangerine, 04.08.2006 01:41)
  24. 1/n.sinx=?

sarışın n leri sadeleştirir ve sonuç:

six=6

edit:
    1
    --- sinx = ? olarak düzelttim anlaşılmamış galiba.
    n
    (quistis, 24.09.2006 19:53 ~ 16.07.2008 19:15)
  25. -sarışınlar neden 11 sayısını yazmakta zorlanır?
    -hangi 1'i önce yazacaklarını bilemedikleri için
    (yiiit, 06.01.2007 20:53)
 sayfa  / 2