belki ilginizi çeker
  1. · nikon d40
  2. · memory stick pro duo
  3. · cruzer
  4. · san
  5. · minisd
  6. · sd
  7. · sony memory stick micro m2
  8. · twinmos
gündem
  1. · kar yağarken hissedilen duygular
  2. · boylumlama
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  5. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  8. · ben ihsan değil hilmiyim
  9. · her sarhoşluktan sonra içkiye tövbe etmek

sandisk  

1. mmc ve sd gibi binumum kartlar üreten firmanın adı.
    (akaydo, 20.03.2004 17:08)
  2. dünyanın en kaliteli hafıza kartlarından bir kısmını üreten firma. özellikle ultra 2 modeli cf* kartları tavsiye edilir. bir de bunun extreme 2 modelleri vardır ki - 50 derece soğuklara dayanabildiği söylenmektedir.
    (comatose, 25.12.2004 22:13)
  3. dünyanın pil tüketimi/bilgi aktarım hızı oranı en küçük olan hafıza kartı üreticisi. şu ana kadar kullandığım en kaliteli mmc kartların yanı sıra ultra serisi ile de saygımı kazanmıştır.
    (akaydo, 28.01.2005 00:12)
  4. fotoğrafçıların can dostu firma
    (pyrotechnician, 28.01.2005 00:19)
  5. yalnızca hafıza kartları değil, mp3 player da üreten firma. fiyatına göre gerçekten çok kaliteli ürünler üretiyor. sansa 140 serisi 1 gb dahili hafızaya sahip. ayrıca üzerinde sd kart yuvası da var ve bu yuva, 2 gb kapasiteli sd kartları destekliyor. 20 kanallı radyosu da var. ayrıca usb 2.0 arayüzü de dosya aktarımını daha hızlı yapabilmenizi sağlıyor. kutusundan da ihtiyacınız olan herşey çıkıyor. ses kaydı yapmaması bir eksi olarak görülebilir. standart aaa tipi kalem pil kullanıyor olması da bana göre bir avantaj. usb'den şarj olan mp3 çalarlar bazen insanı yolda bırakabiliyor. zira her yerde bilgisayar bulamayabilirsiniz. özetle, süper bir cihaz...

detaylı bilgi için:
    http://www.sandisk.com/...
    (ekapus, 30.12.2005 15:27 ~ 15:28)
  6. sony ericsson telefonun kutusundan sony hafıza kartı beklerken sandisk çıkması bizi ilk başta şaşırtmış, sonra performansa ve bilumum card reader'lardaki okuma hızına bakılınca bizi baya bir sevindirmiştir.
    güzeldir, fiyatlarıysa makuldur.
    (sükun, 03.03.2006 00:27)
  7. bana çoğu zaman kolpa bir malmış gibi gelse de fiyat / performans'ta çoğu disklere toz yutturuyor o öyle biline..
    (zeus, 03.03.2006 00:47)
  8. sansa mp3 çalar modelinin kullanıcıları tarafından çok ilgi gördüğünü ve bu aralar apple'ın ardından pazarda ikinci durumda olduğunu belirtmişler.

bir zamanlar henüz 128mb'lık mp3 çalarlar yok satarken 2gb'lık sansa modelleri oldukça ucuzdu. bunda sandisk'in esasen bir depolama firması olmasının büyük etkisi var. günümüzde neredeyse flash disk kullanan mp3 çalarların boyutları ve fiyatları eşitlenmiş durumda. 4, 8, 16 ve 32gb'lık modeller standart hale geliyor. şayet sandisk mp3 çalar pazarında ikinci durumdaysa, çok geçmeden bu durumun değişeceğini düşünüyorum.

zira sansa modelleri sony'nin a serisinin yakınından bile geçemez.
    (elladan tinuviel, 12.06.2009 14:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil