gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  5. · 2012
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · zongul ducks
  8. · 28 eylül 2004 manchester united fenerbahçe maçı
  9. · rammstein

sandaletli seyyah  

1. belli bir duyarlılığa sahip yazar.
    (acyberexile, 19.03.2009 21:58)
  2. (18:05)
    değarli arkadaşlar kaç zamandır sözlükteyim ama adıma sadece bir kaç giri yapıldı.
    o kadar üzgünüm o kadar üzgünüm ki hicranımı anlatamam.
    bu konuda desteklerinizi bekler.saygılar sunarım.

duyurusunun sahibi yazardır. keşke tanımış olup kendisi hakkında ilgi çekici şeyler yazabilseydim, kendisini tanıdıkça sık sık buraya hakkında öğrendiklerimi yazmayı düşünüyorum maksat kalabalık olsun.
    (bkz: kimse üzülsün istemiyorum)
    (la fragola dolce, 05.04.2009 18:12)
  3. hafif efkarlı,dumanlı bunalımlı kelimeler ve cümlelerle, başlıklara yaptığı hoş yaklaşımlarla takip edilen yazar.
    (karyatid, 05.04.2009 18:14)
  4. monitörümün sağ tarafındaki duyurular kısmında yazısını okuyup üzüldüğüm ve bir şeyler yazmayı kendimde görev hissettiğim nesildaşım.
    (zildjian, 05.04.2009 18:15)
  5. küçük çocukların noel babası, evde kalmış genç kızların prensi, vakti zamanında coco jamboyla müzik listelerini alt üst etmiş ve türkiye'deki elektrik bugi dansınının en önemli temsilcilerinden altıncı nesil yazar.

severiz, sayarız.
    (trt2dekiressam, 05.04.2009 18:16 ~ 18:18)
  6. (hencecalik, 05.04.2009 18:20)
  7. yalnız değilsin demek istediğim nesildaşım.
    (slave of pain, 05.04.2009 18:51)
  8. güzel düşüncelere bulaşmıştır bence.
    valla oturulur 3 saat muhabbet edilir gibi geldi.
    yalnızlıkla ilgili yaşlaşımları tekrar "du'bi ya" dememe sebep olmuştur...
    (abidindino, 05.04.2009 18:55)
  9. aasdasdasdad. o duyuru neymiş öyle? yaptığı farklı icraatlarla ilklere imza atan bir yazarla karşı karşıyayız.

ya o değilde nickaltı denilen olayın istek sonucu yazdırılmasının esprisi nedir? dikkat çeken bir şey yapacaksın. bu iyi veya kötü yönde olabilir. insanlar da bunu dile getirecek burda. veya tema yapacaksın, nickaltın anında ''sözlüğün ebesini siken yazar'' konseptli yazılarla dolmaya başlar zaten. veya zirveye gidersin, amaç yeni birileriyle tanışmaktır tabii. ancak sonuncunda seni tanıyan insanların sözlük dışı muhabbetleri dolmuş olur bu seferde buraya. yani doldurtmanın pek çok yolu var. duyuruyla doldurtmaksa bambaşkaymış.
    (en yavas kaplumbaga, 05.04.2009 19:31)
  10. sözlük çapında sıkça görülen "ben de buradayım huhuu" demeyi giri yoluya değil de direkt duyuru yoluyla yapıp saman altından su yürütmeyen, muhtemelen ilgiye ihtiyacı olduğunu açıkça ifşa etmekten çekinmeyen altıncı nesil yazar.
    yeni nesiller geldikçe atlatacağına eminim bu durumu.
    (mitican, 06.04.2009 00:05)
  11. annemi özlemiş bi vaziyette uyandım bugün. unutmuştum oysa. ama unutmmaışım demek.
    yağmur yağacak gibiydi ankara'ya. sustum sessizce dinledim olanı biteni.
    beklemek artık her şeyden daha zor. bilinmezlik artık beni bırakmış bi dost.
    (sandaletli seyyah, 22.05.2009 15:46 ~ 04.06.2009 14:22)
  12. babasını çok özlemiş küçük kız burukluğuyla telefonda babasıyla konuştuğunda sessiz sessiz ağlayan yazardır.
    (sandaletli seyyah, 03.07.2009 15:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil