sanbi taharet musluğu   

adana çık aradan

1. taharet musluksuz klozetlere kolayca monte edilebilen portatif musluk. oynar başlıklıymış... ohannes.
    http://www.youtube.com/...
    (azwepsa, 15.09.2006 14:41)

2. öğretmenin öğrencilere "küsürat nolu telefonu arayıp şu ücret karşılığında edinebilirsiniz" dediği reklam.

milli eğitim domaltır adamı. var mı lan öyle öğretmenlik?
    (gxix, 15.09.2006 15:14)
  3. reklamı çok salakça olsa da, yurtdışında elinde pet şişe ile tuvalete giren kişiler için büyük imkandır, kızgın kumlardan serin sulara girmektir.
    (myrmidon, 15.09.2006 15:15)
  4. yurtdışındaki klozetlerin genelinde taharet musluğunun olmamasından dolayı üretilmiş bir ürün. yalnız yurtdışı reklamında neden mavi önlüklü, türk öğrencileri vardır anlaşılmaz. herhalde onlar gidip velilerine anlatacak, velileri de yurtdışındaki akrabaları arayıp;

''oğlım sanbi taharet mıslığı var alın, göti yıkarsınız'' diyeceklerdir.
    (seth mescaline, 15.09.2006 15:15)
  5. reklamı da kendi kadar gudik olan icatımsı şey. baş kahraman, cengaver osman soruyor hocaya merak ettim deneyebilir miyim diye. pazarlamacı ay pardon öğretmen abla da olmaz deneyemezsin bunu sınıfta annene babana söyle alsınlar bi tane falan diyo. ulan lavuk, birincisi taharet musluğunu sınıfta tanıtmanın anlamı nedir? ikincisi denetmeyeceğin malı ne diye tanıtırsın? müşteri memnuniyeti diye bir şey var, belki çocukcağız deneyecek onu orda, bakacak iyi mi kötü mü. yaratıcılığın son noktası olan bu ürün ve reklamını düşünen arkadaşlara teşekkür etmek (!) istiyorum.
    (bkz: delirttiniz ulan beni)
    (chicaloca, 15.09.2006 15:20)
  6. hepsini geçtim de o arkaplan müziği nedir öyle yau?! (bkz: klavsen)
    (tenement funster, 15.09.2006 15:27)
  7. milli eğitimin ders müfredatlarını gözden geçirmesi gerektiğine inanmama sebep olan reklam. hangi derste sanbi taharet musluğu tanıtılır ki ?
    (bonjurkes, 15.09.2006 15:34)
  8. reklam sanat şaheseri olmuş. kelimeler kifayetsiz kalıyor. öğretmenin hangi nedenle sınıfta taharet musluğunu anlattığını mı irdelersiniz, temizliğinin kolay olduğunu gösterirken bezin bir ucuyla klozette kalan atık materyalin alınmasına mı dikkat edersiniz, öğretmenin afacan çocuk osman'a şevkat gösterirken tuvaleti temizledikten sonra yıkamadığı elleriyle çocuğun başını okşamasına mı takarsınız bilemem. ama işte türk dehası derim bir kez daha..teşekkürler sanbi..teşekkürler kanal 7.
    (troke, 15.09.2006 15:41)
  9. tarih ve coğrafya derslerinde elinde haritalar ile sınıfa giren öğretmenleri aklıma getiren reklam filmi.herhalde taharet musluğunu gösteren sayın hoca da sınıfa kucağında klozet ile girmiştir ilginçtir.

(bkz: kucağında klozet ile sınıfa giren öğretmen)
    (benikoyupgitmeneolursun, 15.09.2006 15:49)
  10. yardıran bir reklama sahip bir ürün olmakla beraber, amaçsız bir garip taharet musluğudur. yani diyelim sıçmak isteyen kişi ecnebi bir memlekette tuvalet kağıdının dominasyonundaki halk tuvaletine* sıçmak zorunluluğundadır. ne yani adam cebinden tüm seti çıkarıp su borusuna musluk anahtarıyla monte mi edecektir? evde kullanacaklar ise alırlar paşa gibi sabit stabil taharet musluklu klozetini afiyetle sıçarlar.
    (keyif pezevengi, 07.10.2006 21:09)
  11. bu reklamı çeken yönetmenin ve oynayan oyuncuların zeka seviyesinden şüphe edilmesi gerekir. hangi akıllı insan bu reklama çıkar ki ya da bu reklamı çeker ki?
    (guenhwyvar, 01.11.2006 00:02)
  12. (bkz: bambaşkaymışsın)
    (sycrone one, 01.11.2006 00:05)
  13. sonunda osmanın oraya sıçmasını beklediğim reklam.
    (korialstrasz, 01.02.2007 22:27)
  14. sanbi taharet muslukları ile götler bayram edecek şeklinde bir sloganı olması gereken edevat.
    (firsattanistifade, 11.01.2008 16:34)