|
|
- inanılması güç boyutta yaptığı planlarla- akıl dolu senaryolarla-ani manevralarla hatun yazarların tam manasıyla kabusu olan, edep-haya-şeref gibi duygularından yoksun olarak yaşamını sürdüren ne oldum delisi asalak.
ayıp yahu hakikaten ayıp. sen karşındakini bu kadar mı salak görüyorsun yaa? it. karşına bir gün biri çıkar tüm foyan dökülür ortaya. bütün o cafcaflı yazılar, elitistim ayakları, kendini beğenmiş haller yalnızca bir kaç fotoğrafa bakıp belli başlı el hareketleri uygulamak için mi hee arsız cingöz?
yok ama yok. böyleleri utanmak nedir bilmez ki? yakalandığında pislik koktuğuna, yer altına ait olduğuna şartlandırır yakalayanı. ve böylece de dokunulmaz zırhı elde ettiğini sanır. yani yazılarının yarattığı imgeyle örtüştüğünü, ondan zaten böyle şeyler beklenebileceğini delalet eden söylemler takınır, bu sayede bi de üste çıkar üstelik. piçtir ya kendisi, fırlamadır ya.
sürüyle sahte mail adresleri ve hikayelerle etrafta dolanan bu yazarlara karşı tüm hatunlar duyarlı olmalı. bingöl aksanıyla konuşup erzurum dolaylarında bir köy usulü sevişiyor, ayrıca kafasına taktığı yazarları nick altılarla yokluyor, umduğunu bulamayınca da silip kendi kendine "unutma şampiyon sen bir numarasın" diyerek aynayla öpüşüyor. manyak pezevenk.
- msn'de aradığını bulamamış yazardır.
- (bkz: bana isim ver)
(loomy, 17.06.2007 02:24)
- (bkz: üstten seviye pls yazıp klavye altından sıvazlamak)
- kendini sanal'a kaptırmış, fakat sanal'ı kendi gerçeği olmuş yazardır. öncelikle sanal aşk, sanal seks, sanal bilmem ne, en inanması zor olaylardan biridir. seksin de bir haysiyeti var, napıcak monitör camıyla mı yiyişecek?
ikinci bir konu böyle şeyleri dikkat'e alan kişilerdir, yok mu başka işin gücün? bir diğer konu ise böyle bir cümleye tanım yazmak, manyak mıyım ben? hadi hepsinden geçtik, böyle saçma bir şey'i ne okuyorsunuz gidin yatın.
- kendinden utanması gereken yazardır. (bkz: hoş değil).
(siyah, 17.06.2007 02:38 ~ 02:55)
- sözlükte nefret edilendir. ama yüzsüz insan hala çalışmaktadır, çabalamaktadır.
ayrıca ilk defa sözlük ahalisi bir bütün olmuş(kayser bile) bu yazarlardan nefret ediyor.
(bkz: biz bir aileyiz)
- belli ki mirc gibi ortamlardan siktiri yemiş olacak ki kendine yeni bir faaliyet alanı arayan kişidir.
- (bkz: depyar)
- doğal ihtiyaçlarını gidermeye çalışan bir insandan farklı değildir.
küçücüktüm, daha liseye bile başlamamıştım, bıyıklarımın tel tel sayıldığı dönemlerdeydim. okuldaki bir arkadaşım forum önermişti, tatmin yolları için. okulun son dersinde daha dersin bitmesine 30 saniye varken kapıda dikilen ben, zil çalınca neredeyse bir tazı hızında, koşmaya başladım. artık saniyelerin öneminin farkına varıyordum. ilkokulda bana “zaman altından bile daha değerlidir” diyen öğretmenime güldüğüm zamanları düşünüp öğretmenim haklıymış dedim, yarışı kaybeden tavşan gibi hissettim bir anlığına. eve vardığımda apartman kapısı kapalıydı, her gün açık olan kapı bugün niye kapalı diye sitem ettim, küfrettim, arka arkaya flood misali zile bastım. otomatiğe basıldığında önceden 2şer 2şer çıkmayı tecrübe edindiğim merdivenleri daha hızlı çıkmalıydım. 3er 3er çıkmayı denedim. başarılı oluyordum, her adımda kendimle gurur duyuyordum. kapı önüne geldiğimde annem kapıyı açık bırakmıştı, yemeğini ısıtıyordu, her zamanki gibi, oğlunun karnını doyurmak için. sırtımdaki çantayı gülle atar edasıyla odama fırlattım. bilgisayarın başına geçip superonline bağlantı programını açtım. internete bağlanabilmek için neredeyse yaklaşık 2 saat uğraşmıştım. hattımız dijital hat değildi o yüzden internete girmek zor oluyordu. ama internete bağlanırken o tuhaf sesi duyduğumda beden dersi için giyinen kız arkadaşımı çıplak gördüğümde bile bu kadar sevinmemiştim. girdim foruma, 18 yaşından büyükler içindir ibaresi olmasına rağmen. içeride binlerce paralı site şifreleri dağıtılıyordu. bir siteden girip diğerine çıkıyordum. bu macere bir süre böyle geldi gitti. sonraları sözlük denen bir şeyle tanıştırdılar beni. kızların da bulunduğu yer. düşündüm, artık abazalığımı bir sonraki seviyeye geçirmeliydim. sanal seks. sözlükte, sürekli yazdım, yazdım, yazdım. en karizma olmaya dikkat ettim. en sevilmeyen eserlere giren girilerimi sildim, yeniden yazdım. her kızın nick altı başlığına övücü sözler yazdım. onlara seri artı oy atıp özel mesaj vasıtasıyla tebriklerimi sundum. tek ihtiyacım olan şey ündü. çoğu kişiye özel mesajdan yazdıkları saçma salak şeylere “güzel yazmışsın, tebrikler” gibisinden şeyler yazdım. hepsiyle nickimin altına giri yazmaları uğruna kanka muhabbeti yaptım. daha sonra nick altı girilerim arttı. sözlükte bir süre sonra beğenilen bir yazar oldum. her şey istediğim gibi gidiyordu. sanaldan bir çok arkadaşım olmasına rağmen hiç birini tanımıyordum. benle buluşmak isteyenler oluyordu ama gitmedim, gerek yoktu, gizemliliğimle daha etkileyiciydim. en sonunda artık bir zirveye katılma vakti geldiğini düşündüm. bu zirveye katılırken kızların da bolca bulunabileceği olmasına dikkat ettim. zirveye gittiğimde bir sürü insan, kendini gösterebilmek için fazla fazla konuşabilmeye, espri yapmaya çalışıyolardı. özellikle erkekler kızlarla takılmaya, onların yanına sokulmaya çalışıyordu. benim onlardan farkım olmalıydı. sessiz kaldım, hiçbir kızın yanına gidip selam bile vermedim, tabiri caizse cool idim. espri yapar kendim gülmez, çevremdekileri güldürürdüm. zirvenin dağılmasına yaklaşık 1 saat kala çok önemli işim çıktı ayağına ayrıldım. bu da bir planımın parçasıydı. o gece sözlüğe girmedim. online olmamalıydım. çünkü meşguldüm, işim vardı. ertesi sabah girdiğimde zirvede selam bile vermediğim arkadaşımın arkadaşı olan kız “canım, naber nasılsın” diye mesaj atmış. amacı belli, benim de niyetim belli. konuştuk, muhabbet ettik, icq ları paylaştık. 1-2 gün böyle devam ederken kızı etki alanıma almıştım. hayatımda ilk sanal seks deneyimimi yaşamıştım, onun bana dediği gibi.
- (bkz: @1642259)
(4. paragraf'a dikkat)(nothing, 10.07.2007 17:31 ~ 17:31)
- (bkz: başımıza taş yağacak)
- (bkz: stratejik abazan)
- az şerefli olmasının yanında gayet şuursuz olan yazardır...
- - 2 senelik yazarım abiciim.
+ oo çok güzel. peki ne yazıyosun?
- karıya kıza yazıyorum abi.
+ !
|