belki ilginizi çeker
  1. · tamagotchi
  2. · aşık olan sanal bebek
  3. · sanal bebe
  4. · simone
  5. · sanal seks
  6. · sanal seks sonrası çocuk sahibi olmak
  7. · çocukluk dönemi vazgeçilmezleri
  8. · ilkokulda statü farkı yaratan nesneler
  9. · nintendogs
  10. · çim adam
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · annelerin yakışıklı anlayışı
  3. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · 100 opera
  6. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  7. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  8. · beden dismorfik bozukluğu
  9. · nineteen eighty four

sanal bebek  

sayfa  / 2
  1. bir aralar çok meşhur olan küçük oyuncak.. o dönemde herkezin en az bir hayvancığı vardı.. teneffüslerde herkez hayvanının bakımını yapar kendi çapında mutlu olurdu..
    (kerdem, 12.04.2004 19:07)
  2. sanal alemde seks yapma becerisi hat safhada olan dişi kişi ile eril bireyin iş bu seks eylemleri sonucu oluşası sanal dünyalı yeni birey...
    (fempusay, 26.04.2004 16:00)
  3. masturbasyon olayını aşmış fertin hayalinin devamında doğacak bebek
    (yıldıztornavida, 26.04.2004 16:40 ~ 09.04.2006 16:30)
  4. (bkz. tamagotchi)
    (spyder, 30.04.2004 16:07)
  5. yaratıcı bir mühendisin aşık olan sanal bebek üretmesiyle satışları tekrar canlanan oyuncaklar
    (mavio, 15.06.2004 20:58)
  6. herkesten ve tüm tehlikelerden sakınıp büyüttüğünüz ve arkadaşınız "a-aa seninki değişikmiş!" diye elinizden çekiştirip, cihazın arkasındaki reset (ing.sıfırlama) tuşuna bastığında, kolunuz kesilmiş gibi acı hissetmenizi sağlayan oyuncak.
    (canides, 29.06.2005 17:56 ~ 17:57)
  7. bir de anahtarlık olanları vardı anacığım kapıyı açarken bebeği beşikteki gibi sallardınız..
    (degirmen, 13.07.2005 16:05)
  8. (bkz: sanal bebe)
    (radiance, 13.07.2005 16:17)
  9. üzerlerindeki infrared ile çiftleşme ve beraber takılma oyun oynama falan gibi özellikleri de artık içeren sapık alet..
    (halukk, 17.03.2006 22:28)
  10. (bkz: simone)
    (eden, 17.03.2006 23:07)
  11. aklımda kaldığı kadarıyla game watch'ların miadını doldurmasıyla çocukluğumuzun üzerine bir kabus gibi çöreklenmiş uyusturucu. pipinin yeri ve öneminin yeni yeni kavranmaya başladığı dönemlerin evlatlığı. pazara giden annenin gelirken alması gereken birkaç şeyden biri.

ilkokulu falan anlarsınız da lise çağına bodoslama giriş yapmak üzere olan metabolizmaların derste çınlayan aleti, uykudan uyanıp çocuğuna gece memesi veren anne şevkatiyle okşaması geriye dönüp bakıldığında ufak çapta bir şaşkınlık yaratıyor. angelina jolie'nin sahip olduğu kıvamda bir evlat hasreti olarak değerlendiriyorum bunu.

e tabi hal böyle olunca öğretmenler de işporta tezgahında tanesi 500 binden sanal bebek satabilecek kadar stok yapmıştı.
    (wolfshade, 06.04.2006 01:03)
  12. bir dönem okuldaki kızların ellerinde görüp almaya heveslendiğim daha sonra ise fazla vakit ayıramayacağımı düşünüp almaktan vazgeçtiğim küçük dijital ekranlı elektronik aygıt.
    (dna, 12.07.2006 18:55)
  13. son yıllarda ağır bir anlam kayması yaşadı belki de. internet hayatına atılıp forum ve benzeri siteleri kıyamet gününe çeviren genç arkadaşlarımızı ya da kaydettiği sözüm ona seksi görüntüleri youtube ve muadillerine upload edip prim yapmaya çalışan bayanları sayarsam aşağı yukarı kafanızda canlanacaktır.

ikinci kahramanımızın bebekliği zihinsel olabileceği gibi güzellik bakımından da olabilir tabi. canım.
    (wolfshade, 12.10.2006 00:14)
  14. sayesinde küçükken seri katil olduğum zamazingo. mutlaka bi şekilde yemek yedirmeyi unutup yaratığın kaderiyle başbaşa kalmasına neden olmuşluğum çoktur. bazen yaratıklar bu zulüme dayanarak intihar etmişlerdir bile.(oha iyi salladım) şimdilerde cep telefonu versiyonunu bulduğum ve daha ilk günde yaratığı açlıktan öldürmeyi başardığım gavur icadı. ee demekki neymiş can çıkar huy çıkmazmış. sanırım hayatım boyunca hayvan sahibi olmamamın nedenlerinden biride budur.
    (jkfl, 29.01.2007 20:43)
  15. bir semt pazarında tekrar satıldığını gördüğümde dumura uğradığım, bu furya yeniden başlarsa sonucunun ne olacağını merak ettiğim oyuncak.
    (dünyayı kurtaran adam, 01.04.2007 21:38)
  16. reklamlarda tanıştım onunla, birer birer arkadaşlarımda edinince, bende de olması gerektiğini düşündüm. babama söylediğimde, ona bu kadar kolay sahip olamayacağımı, sınavlarımın iyi geçmesi gerektiğini, uslu bi çocuk olup, ailemi üzmeyeceğimi, ancak bu şekilde benim de onlardan bi tane edinebileceğimi söyledi.

hepsini yaptım,

ve sonunda birgün babamın cebinden avucuma düştü.

o günden sonra hiç bişey eskisi gibi olmadı hayatımda...

sanal hayvan falan değildi benimki, sanal bebekti, başlatınca şansıma ya erkek ya kız çocuk doğuyordu, ilk başlattığımda tek tel saçı olan bir erkek doğdu diye resetlemiştim,

kız olmalıydı benim bebeğim, bir kız çocuğu büyütmeliydim.

önce onu biberonla besledim, altını bezledim, uzun süre uyuttum...günler geçtikçe büyüyüp serpilmeye başladı, çok çabuk gelişiyordu, bizim her günümüz onun için bir yıldı. bir hafta sonra onu arkadaşlarımla tanıştırmaya okula götürdüm. ben okulda dersimi dinlerken ona da sıkılmasın,bilgili görgülü olsun diye kitap okutturuyor, tenefüslerde oyuncak bebeğiyle oynamasına, şarkı söylemesine izin veriyordum...

arkadaşlarımın bebekleri yoktu hiç, hep hayvanları vardı, ben bebeğime tuvalet alışkanlığı edindirdiğimde, onların kedileri köpekleri kendi dışkılarının içinde boğulup ölüyorlardı...

aldığımın 18. günü artık erişkin güzel bir kızım vardı, artık onu okula da götürmüyordum, aşık olur derslerinden geri kalır diye...benimle uyuyup benimle uyanmaya o da alıştı...

derken....

24.gün sabah uyandığımda bir keple karşıladı beni. bu ne diye sorduğumda mezun olduğunu söyledi...

oyun arkadaşım,kız çocuğum, bebeğimin artık bana ihtiyacı yoktu...

onu çok iyi büyüttüğüm için bana teşekkür etti ve gün sonunda gitti...

tam arkasından üzülüp ağlarken, kız çocuğu işte belki de evlendi derken, bir erkek çocuğu geldi bu kez dünyaya...tek tel saçıyla bana gülüyordu!

artık yeni bebeğim oydu.
    (carpathia, 03.11.2007 18:48)
  17. benim ilkokula gittiğim dönemde ortaya çıkmış ve dünyayı kasıp kavurmuş bir çeşit oyuncaktır. ingiltere'de, ölenleri için mezarlık dahi yapılmıştır.
    (anise, 03.11.2007 19:00)
  18. ilkokula gittiğim zamanlarda kısa süreliğine elime geçen sinir oyuncak. dinazorum adam akıllı bir şeye benzediği gün bozulmuştu meret. ben de genç yaşta ölmek böyle bir şey demek deyip atmıştım.
    (buğra, 03.11.2007 19:08)
  19. anneme yalvar yakar aldırdığımız bebek.o zamanlar pahalıydı.annem bir tane alabilmişti.ilginç derecede bağımlısı olmuştuk.ama o da her küçük çocuğun eline verilen teknolojik aletin azizliğine uğrayıp bozulmuş,çöplükteki yerini almış,annenin "bir daha size oyuncak yok köpek evlatlar" çığlıkları arasında unutulup gitmişti.

yabancı ülkelerde öldüğünde gömülen bebek.cenaze törenleri falan da düzenliyolardı.hatta ağlıyorlardı.sanal bebeklerde reset tuşu mu yoktu yoksa o insanlar gerçekten andon muydu bunu küçükken çok kez sorgulamıştım ama cevabını hiç bir zaman alamadım.
    (grace slick, 03.11.2007 19:14)
  20. türk kızlarının ilerde çoluk çocuğa bakarken tecrübe sahibi olmasını kolaylaştırmak amacıyla üretildiğini düşündüğüm alet.
    gecenin bir yarısı cik cik cik öterdi mesela hemen koşup yemek vermek altını değiştirmek vs. gerekirdi. ha zaten sanaldı, uykundan olmaya değmezdi ama anne babanın sese uyanıp yine açık bıraktın şunu diye çemkirme ihtimali de vardı.
    (232323, 06.02.2009 02:11)
  21. evlat acısıdır ulan!

iki gün içinde iki tane bebemi kaybettim yok yere. o kadar yemedim yedirdim, içmedim içirdim tam 56 kilo ettim tosunu lakin gel gör ki iq çubuğu sıfırı vurduğundan sanıyorum ki yalnız bıraktığım anlarda türlü atraksiyonlara girdi ve diğer tarafa doğru yol aldı.

iki günde iki evlat diyorum dostlar.
    (alexander supertramp, 22.04.2009 22:42)
  22. " r.i.p "* yazısını görüğümde gözlerimi dolduran, teknolojinin duygu ile yoğurulmasından elde edilen yavru.
    (denizin dengesiz rengi, 22.04.2009 22:48)
  23. otobüste iki kuzenin muhabbet ettikleri bebek.

muhabbet:

- ya ben elma aldım ama süt daha iyiymiş.
    - tabi 2 süt yedimi 3 elmadan daha çok doyuyor.
    - dün gece üstü açık kalmış. bu gün hastaydı.
    - kime bıraktın?

iç sesim: sanırım bu bebek bir terminatör. o kadar insani bir tarzda konusu geçmiyor.

- anneme bıraktım.
    - bakabilecek mi o?
    - herşeyi söyledim. tarak çıkınca kaşıyacaksın. kaşık çıkınca yemek vereceksin. bez çıkınca altını temizleyeceksin.
    - annen beceremez kızım onu.
    - bende öyle sanıyorum. neyse akşama reset atarım bende.
    - kaç yaşına gelmişti?
    - 3 yaşındaydı.
    - hadi ya yazık oldu benim sanal köpeğimde 4 yaşındaydı kardeşim öldürdüydü de bende reset atmıştım. çok acı bir durum.
    - başın saolsun canım çok üzüldüm.

iç sesim: yuh be annelik bu kadar mı alçaldı?
    (sorgusual, 12.05.2009 19:03 ~ 19:08)
  24. pahalı hededir. en azından bana göre zira ilk çıktığında ço pahalıydı ve deliler gibi istiyordum aslında hiç gidip de sormadım. neden mi

- aaa sanal bebek di mi o?
    - evet babam aldı.
    - kaça almış
    - bilmiom çok pahalıymış.

bunun türevi bir çok diyalog olunca hiç sormadım. hala da soramıyorum param yetmicek diye korkuyorum.
    (myster, 12.05.2009 19:08)
  25. hatırladığım kadarıyla sıdıka dizisinde anne safiye'nin uyutmak için ayağında salladığı sanal bebek. nedense yıllardır unutmadığım hafızama kazınmış sahnelerdendir.
    (bir martıyım ben, 13.05.2009 01:48)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil