belki ilginizi çeker
  1. · random harflerle gülmek
  2. · random
  3. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · ezel
  2. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  5. · galatasaray
  6. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  7. · kurban bayramı vahşeti
  8. · sarı dolmuşlar
  9. · cella

sanal alemde adfakdjfaasskfj diye gülen mal  

1. hayatımızda iyice yer edinen facebook, msn gibi internet üzerinden ileteşebilmemizi sağlayan ortamların en dingili en malıdır bu adamlar. kız versiyonları da görülmüştür. ulan elin oğlu oraya smiley diye bişey icat etmiş* komuş, kullansana ibiş.

+ olm rıfkı geçen bişey gördüm adfakdjfaasskfj hacı ya.
    - katılıyorum

+ adfakdjfaasskfj cidden yüzüne öyle mi dedin kızın rıfkı
    - evet kamilcim ama f klavye kullandım söylerken.
    (volkanat, 10.10.2009 00:50 ~ 00:52)
  2. (bkz: mal sensin adfakdjfaasskfj harfleri de sana girsin)

- sakjdaskjdhsajs çok komiğim lan.

edit: bu başlık başıma kalmazsa itü'nün 6. yıl partisinde her erkek başına 3 hatun vaadediyorum.
    (matthew walker, 10.10.2009 00:51 ~ 01:38)
  3. adasdas şeklinde gülen insanla aynı konumdadır
    (nothing to else, 10.10.2009 00:53)
  4. (meetyourmaker, 10.10.2009 00:53)
  5. (bkz: random)
    (gnaahh, 10.10.2009 00:55)
  6. adfakdjfaasskfj veya kdsjfkasdalk diye gülmek bir anda olan espriye ani tepki sonucu oluşur smiley'dan çok daha samimidir.böyle gülen mal mıdır? ayrı bir sorunsaldır.(bkz: kime göre neye göre)
    (dsususmu, 10.10.2009 00:56)
  7. (elpinoras, 10.10.2009 01:02)
  8. bu tekniğin icadında payı bulunan, ayrıca yaşayan en iyi icraatçisi şüphesiz bryan fury a.k.a. yavsak'tır. daha sonra bir şekilde insanlık arasında populerliğini kazanmış ve sanal alem literatüründe yer edinmiştir.

işin ince noktası: fazla sesli harf kullanmamak ve gülme efektinin içinde türkçe karakter barındırmamaktır.

doğru örnek: fksjdfklsjfksjflks

yanlış örnek: ğasüaüğsdağdşağsd
    (araknafobik orumcek ve saz ekibi, 10.10.2009 01:09 ~ 01:12)
  9. msn'de konuşuyordun da sevgilin seni kucaklayıp klavyeye oturtmuş gibi niye götünle yazıyorsun?

zevk çığlıkları, şehvet inlemeleri bunlar yavrucum.

- oauu.
    (aziz minur, 10.10.2009 01:11)
  10. sanal alemde salya saçarak gülendir... gülmesindir...
    (victor van dort, 10.10.2009 01:15)
  11. bazı mallar var asldasldasjdlasdjlsadjsd diye gülündüğünü zannediyor. bilmiyor ki aslında şaşırma ve sapıtma ifadesi olarak klavyeye hunharca abanılıyor. askeriye mi lan burası. herkes aynı gülecek diye bi kaide mi var ? ister askdjasndkjasdaskda yaparım ister öpücük yollarım her güldüğümde.
    (dünyayı kurcalayan adam, 10.10.2009 01:19)
  12. sanal olmayan alemde bu şekilde güldüğünde travmatik durumlara sebep olabilecek kişidir. sanal alemde aynı etkiyi yaratmadığından, en az zararla eylemini gerçekleştirir.
    (molly, 10.10.2009 01:23)
  13. gerçek alemde (o ne demekse artık) bu şekilde gülen insandan iyidir. en azından seslendirilmiyor. da bir kısım ibiş her seferinde kendi içinden seslendiriyor olmalı ki rahatsız olmuş bu efektten.
    (red label, 10.10.2009 01:23)
  14. krize girildiği anlarda anlamsız veya anlamı neredeyse olacak cümlelerden/saçmalık öbeklerinden oluşan efektlerdir.bunların bi de caps açık versiyonları var, onlar daha bi beter
    (waterda, 10.10.2009 01:28)
  15. bende kullanıyorum ahushuasauhs olarak ama bu bi süre sonra alışkanlık yaptığı ve bişeye gülerken parmaklarınızın siz farkında olmadan o tuşlara gitmesiyle oluşmaktadır.bırakalım isteyen istediği gibi gülsün (bkz: güleç insan)
    (pembe rencır, 10.10.2009 01:31)
  16. - sen kaç beni tanıdılar
    + ay kaçamam ben gülerim asşdksaşdşsakdşas...

(bkz: ota boka ayar veren yazarlar)
    (mgun, 10.10.2009 01:35)
  17. zamanında free shard'larda ultima oynayan tayfanın bol bol yaptığı şimdi herkesin yaptığı bir çeşit gülme
    (dream endless, 10.10.2009 01:38)
  18. muhaha ya da zuhaha dan daha akıllıcadır. zu ne mu ne amına koyim. hiç değilse akdjhaksjdhalsd gibi anlamsız güldüğünün bilincindedir random gülmeyi seven insan.
    (fak badi, 10.10.2009 02:27)
  19. göte kaçar.

baksır gibidirler. yerim.
    (tatito, 10.10.2009 02:29)
  20. bir çeşit insan. deneyimlerim sonucu elde ettiğim verilere göre msnde asdsadsafdsagasgdfa gibi şekillerde gülen kişiler benden bile "ne cevap yazacam amına koduğumun malına" tepkisi alacak kadar mal şahsiyetli organizmalar. msnde böyle insanlarla konuşmuyor, telefonlarını açmıyorum. bu gülüşlerinden dolayı değil. karakterlerinden kaynaklanan bir durum söz konusu. mal insan gülmek istediğinde mal gibi gülüyor arkadaş işte. insan olun lan azıcık. sinirlendim. hepinizin yanaklarından öpüyorum. ışıkla kalın.

not: ha biri kalkar düzgün insan tanımı içerisine "insan msn de adabıyla gülen varlıktır" tanımını denk getirebilir misin dese sigaramızdan bir nefes daha çekip durumumuzu gözden geçirmemiz gerekir. doğamıza ters iletişiyoruz zaten. ne kıl tüy yüne kafayı takıyosun. di mi yani.
    (ford prefect, 10.10.2009 02:45 ~ 02:52)
  21. dehşetle görüyorum ki itü sözlük te yazar olan modelleri de varmış.
    (volkanat, 16.10.2009 23:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil