belki ilginizi çeker
  1. · freestyle mıydı kanka
  2. · oh yeah man
  3. · barney stinson
  4. · gerçekten frestyle mı yaptın
  5. · fuat
  6. · behlül le bihter in çılgınlar gibi sevişmesi
  7. · çıplak uyumak
  8. · 1 puanımı nereden kırdınız hocam
  9. · sana puanım dokuz kanka
  10. · şeftali çekirdeği yutmak
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  2. · yaran diyaloglar
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · zongul ducks
  5. · author gibi erkekler
  6. · annenin gençlik fotoğrafları
  7. · ahmet kaya
  8. · ciee
  9. · sen ne dilersen

sana puanım dokuz kanka  

1. teyyyyyy. 1-2 sene öncesi, rapstar yarışması var. malum çocuklar raple yatıp raple kalkıyor ( gerçek çocuk 6-14 yaş arası). jüri üyelerini hatırlatalım; ceza, sibel tüzün, funky c ve de fuat. batı berlinden kopup gelen fuat yarışmanın bir bölümünde, türk günlük halk diline bir deyiş olarak geçecek bu sözleri söylemiştir. yarışmacılardan biri ni beğrnmiş ve o na gerçekten frestyle mı yaptın diye sormuştur, olumlu cevap alınca, hem içtenlik hem beğeniyle bu lafı yapıştırmışır: sana puanım dokuz kanka.
    gelelim günlük hayattaki etkilerine, o günden sonra gençler ne zaman iyi bir hareket görse yumruklarını sıkar (bkz: barney stinson)ve bu sözleri söyleyegelmiştir.
    (kurban, 29.07.2009 23:12)
  2. sert sessizler vardır bizim dilimizde..nedir bunlar ?

''p,ç,t,k''

oldum olası şu harfleri daha da vurgulu söyleyenlere kıl oldum..işte alemin kralı(!) rapçi fuat bunlardan bi tanesi..

sana puanım dokuz kanka..!

''sana'' kelimesinde bişey yok ama ''puan'',''dokuz'' ve ''kanka'' kelimeleri vurgulu!..böyle içinde ç harfi h harfi varmış gibi..mını skiyim anlatamıyorum ki uyuz oldum..

hani böyle amele amele kanka! diyenler vardır ya..anlatabildim umarım..

bak sinirlendim yine..
    (kişisel olmayan ileti, 29.07.2009 23:18 ~ 23:19)
  3. asıl üstünde durulması gereken yer oh yeah man dir ki zaten orda büyük bir amelelik yapıp 2 aşamada söylemiştir o lafı birincisi oh ye men dir. ikincisi oh ye man !! dır (okunduğu gibi) zaten beni sinir krizine sokan bir yarışmadır bitmesi bütün rap alemi için hayrlı olmuştur yoksa bu tarz söylemlerle çok karşılaşıcaktık.

(bkz: freestyle mıydı kanka)

(bkz: oh yeah man)
    (scamp, 29.07.2009 23:29)
  4. - o yeah man! o yeah.. gerçekten freestyle mı yaptın? o yeah man.. yani, o yeah..

(bkz: gerizekalı)
    (pandoranın kukusu, 09.10.2009 23:43)
  5. fuatın coşup yeee mannnn sözünü bir alman abazanı gibi söyledikten sonra bunu süslemek için kullandığı cümle

sana puanım doguz ganka.
    (let the door december, 10.10.2009 14:55)
  6. fuat toramanı akıllarda bu şekilde kalacak. 37 kez tekrarladığı o ye men, o ye..de bu kalıbın bir parçasıdır. haftada bikaç defa akşam saatlerinde gümüşsuyu bayırında fuat kankalarıyla hoşbeş ediyor, icraatlarını anlatıyor. sevenlerine duyurulur.
    (işimdeyim gücümdeyim, 10.10.2009 16:50)
  7. şimdi sanırım adı fuat. böyle bir rapçi var. benim de sınavım var. niye burdaysam. neyse, böyle bi rapçi var, yanında oturmuş ceza ile. bir programdalar, karşılarında emo desenli bir çocuk var ama sanırım rap yapmış. doğaçlama oluşmuş şarkı sözleri. fuatın verdiği tepki de bu. hayır ama bu tepkide sorun yok. asıl sorun, puanından önceki sayıklamaları. ov yee men diyor. bildiğin ov ye men. bi yerde ye man diyor. a ile. böyle bakakalıyorsunuz videoya. ceza da yanında güldü gülecek.

bir de al dedi git dedi diyen bir teyze var. evlendirsek mi ne yapsak.

- al dedi git dedi kendini al dedi
    - ovv ye man
    - git dedi çocuklarını da al dedi sana bakamam ben dedi..
    - oo beybi beybi dım tıs tıs
    (pütük, 12.11.2009 23:42 ~ 23:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil