gündem
  1. · ezel
  2. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  3. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · ugg
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · yetenek sizsiniz türkiye
  8. · politiki kouzina
  9. · kazım kanat

sana aşık değilim  

1. artık ayrılmak istenilen kişinin gerçeği anlaması için yapılan hamlelerden biridir bu cümleyi kullanmak..
    aksi takdirde kişinin kendini kandırmasıdır; çünkü bazen aşktan kaçmak için kullanılır..
    bazen karşı tarafı incitmenin en kolay yollarındandır; ama bazen de ters tepebilir; zira kaçan kovalanır..
    (crimson, 08.12.2007 11:36)
  2. şu gibi diyalaglar arasında sürekli duyulabilecek cümle.

-fatmagül biz ayrıldık artık niye ha bire yanımda dolaşıyorsun?
    +e dost kalalım dememişmiydik. tamam işte bende sana dostluğumu göstermeye çalışıyorum.
    -fatmagül biraz uzaktan göstersen dostluğunu yani böyle olunca çevreden hoş karşılanmayabilir ne de olsa bitti herşey. bitti değil mi?
    +sana aşık değilim berkecan
    -e iyi güzel de ne diye kıçımdan ayrılmayıp bunu bana saat başı söylüyorsun be fatmagül, tamam anladım düş artık kıçımdan.
    +tamam dimi artık biliyorsun ben sana aşık değilim yani olsaydım bunu sana söylerdim.
    -tamam hadi altılı oynamam gerek lütfen yalnız bırak beni.
    +ben de yanında dursam berkecan hani belki şans getiririm. yani sana aşık olmayan bir dost olarak.
    -üff iyi dur bari ulan biz çıkarken bile bu kadar birarada gezmiyorduk.
    +işte zararın neresinden dönsek kardır dimi. bu eksiği gidermeliyiz.
    -ooyy ben başka biri ile beraberim ve sana da aşık değilim hiç aşık olmadım zaten.
    +ben hiç aşık değilim asıl. kimle berabersin ki?
    (mandolina, 08.12.2007 11:59)
  3. bir zamanlar onun yüzüne her baktığımda kendime söylemeye çalıştığım yalan...
    (zardanadam, 08.12.2007 12:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil