samurai shodown 

adana çık aradan

1. tam anlamıyla bir hastalık. eskimeyen bir oyun. bir klasik. bir fenomen.
    tüm çocukluğum boyunca atari salonunda oynadım ve bilgisayar versiyonunu bulduğumda ne kadar sevindiğimi kelimeler anlatamaz.
    bu oyunda gelişmenin ve ustalaşmanın sınırı yok.
    ukyo genellikle uzun kılıcı ve çabukluğu sayesinde en güçlü kabul edilir fakat usta bir oyuncu hanzo veya genan ile ortalığı dağıtabilir. benim favori karakterim ise jubei'dir. her karakterin üstün olduğu yönleri mevcut...

oynamayanlar oynasın,
    duymayanlara anlatsın.
    (mavio, 10.05.2005 00:58 ~ 23.03.2007 00:33)
  2. en güzel serisi samurai shodown ıv: amakusa's revenge'dir. şu anda bile hiçbir kılıç oyunun ulaşamadığı zenginliğe ve hareket listesine sahiptir. inanilmaz müzikleri ve ses efektleri ile siz havaya sokabilecek bir şaheserdir.
    (ripe, 09.01.2007 10:40 ~ 10:41)
  3. atari salonlarının vazgeçilmez neo-geo oyunlarındandır.her baba yiğit oynayamaz bu oyunu daha açık konuşmak gerekirse -ben zamanında striit faytır oynadım bu oyunuda oyanarım diyen kişilere,gel bide yarrağımla oyna denilebilir. efendime söyliyim her oyun gibi bu oyunun hikayesi 2 karakter arasında dönsede bütün karakterlerin bu oyunda tuzu biberi yer almaktadır.özellikle genjuro kibagami ve hoahmaru denen karakterleri gördükten sonra kız olsam verirdim diyesi geliyor insanın.
    (bkz: samuray yapın beni lan)
    (genius kusagami, 09.03.2007 19:35)
  4. jeton katili efsane oyun.
    (thecrimson, 22.08.2007 04:23)
  5. dün gece can sıkıntısından neogeo'nun emülatörünü indirip saatlerce oynadığım oyundur. yine de yıllar önce atari salonlarındaki tadı vermese de haohmaru ile milletin götünü başını kesmek güzeldi.
    (seth mescaline, 26.08.2007 18:49)
  6. tachibana ukyodur bu oyunun çıkış sebebi. diğerleri figürandır olsa olsa. ne ps3ler gelsin ne nintendo woo'lar çıksın hala oynanacak ve atari salonu günleri yadedilecektir
    (kekecadam, 29.09.2007 22:13)
  7. gelecek ay ps2 de serisinin çıkacağı oyundur. nedense samurai shodown 2 den sonra ağızlarda buruk tadı vemektedir. teknoloji geliştikçe sankim daha bir soğuyor oyun ,bir sürü yeni karakter ve bir sürü yeni hareketten sonra insan bunalmaya başlıyor ki karakterlerde sabun köpüğü gibi karaktersiz oluyor .insan bütünleşemiyor. basara hariç. sonaradan sürekli başka karakter eklenip hemen çıkarıyorlar kadrodan.kemikleşmiş karakterler hariç.
    (genius kusagami, 01.07.2008 18:09)