şahan'ın efsane karakteri;
rumuz: samuel
boy: 1.73
kilo: 95
göz rengi: cam göbeği
saç rengi: meçli kahve
hobileri: yunuslarla yüzmek, bilgisayar, çiçek, lir çalmak
bildiği diller: çince, rusça, italyanca
"adım samuel, 25 yaşım. ilginç enteresan bir fiziğe sahibim. hemcinsime ilgim yok. karşı cinsime de ilgim yok. hiç bir cinsime benim iligim yok. küba göçmeniyim. çok iyi salsa, latino, rumba, samba, çaça yaparım. insaniyim, hümanistim. benimle ilişki kuracak insanı tanımak isterim. o yüzden mutlaka karşı karşıya gelmeliyiz. cinsel olarak zayıf yaradılışlıyım. önemli değil, her şey mi canım seks! benimle insani olarak muhattap olmayın. ben kraşımdaki ile iletişim kurmam. gözlerimden anlamasını isterim. bakıştım mı olay bitmiştir benim için. anne baba çok önemli, bilgisayar şart, yabancı dil ilk tercihim. kalbimin çiçeğini küba'dan getirdim, almaz mısın ? adım samuel, 25 yaşım..."
alttan geçen yazılarda, "ismail, bu şarkıyı askerdeki sevgilisi ramboya armağan ediyor" gibi bir enstantane olan, efsane şahan skeçlerinden biridir.
(fulya, 04.09.2007 11:39)
şahan gökbakar'ın itici ve ukala olmadan önceki zamanlarında efsane haline gelen skeci ve karakteri.. kalbinin çiçeğini küba'dan getiren, hiçbi cinsine ilgisi olmayan, cinsel olarak zayıf yaradılışlı adam.. on numaraydı..
http://www.youtube.com/...