belki ilginizi çeker
  1. · big sam
  2. · newcastle united fc
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  3. · prison brake
  4. · ibrahim üzülmez
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · 2012
  8. · doğal hakim
  9. · uçağa cenabet binmek

sam allardyce  

1. futbolcu ve menajer olarak geçen 18 senenin ardından bolton wanderers'dan ayrılıp dün itibariyle newcastle united ile 3 senelik sözleşme imzalamış 52 yaşındaki * teknik adam..

derhal basın toplantısı, taraftar ile buluşma, vaat gibi eylemleri gerçekleştirmiş ve de..

http://www.nufc.premiumtv.co.uk/...

en bayıldığım kesimi de şurası: "... there was very little to think about when it came to his decision..." demek ingiltere'de de sistem bu..

"fiyat mühim değil, hedefler bir olsun yeter.."

edit: * yerine başarılı yazmıştım, sildim.. pek bi başarısı gelmedi aklıma.. [bi sefer charlton'a karş.. yok o middlesbrough idi.. vazgeçtim, başarısızdır sam allardyce, oranın güvenç kurtar'ı işte]
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 16.05.2007 00:38 ~ 00:47)
  2. aslında başarısız olmayan kişidir, hatta başarılıdır da. 1999 senesinde futbola başladığı yer olan bolton'da teknik adamlık görevini üstlenmiş, ilk sezonunda takımı premier lig'e çıkarmış, yapılan iyi transferlerle takımını iyi yerlere getirmiştir. ve en başarılı sezonunda da bolton'u bırakmıştır.
    (bkz: newcastle united) bu en kaliteli kadrosu ve sam gibi bir kurt hocayla seneye çok başarılı olacağı düşüncesindeyim. gerçi emre 'yi takımda tutabilecek midir bilmiyorum.
    (tuvaletkağıdı, 16.05.2007 01:29)
  3. scott parker'ı gözden çıkarmış ve west ham united'a transferine izin vermiş newcastle united'ın yeni hocası.
    (guanoapes, 04.06.2007 02:18 ~ 02:18)
  4. lakabı big sam'dir.
    (xander, 21.06.2007 00:24 ~ 00:24)
  5. transferlere usulsüzlük karıştırdığı ve komisyon aldığı gerekçesiyle geçen sezon ada'daki yüce kariyerini kaybetme noktasına gelen ve son anda kıvıran, ingiltere'de çok sevilen teknik adam.
    (buz gibi soguk su, 21.06.2007 00:37)
  6. kendisi newcastle united'dan şutlanmıştır gün itibariyle. 21 maçta 26 puan alırsan olacağı budur.
    (sycrone one, 09.01.2008 22:09)
  7. ayrılması, oynayamadığı için newcastle'dan ayrılma kararı alan emre belözoğlu için olumlu bir gelişme oldu. allardyce eğer kovulmasaydı emre'yi başka takımlarda görmemiz kesindi.
    (eskiunited, 10.01.2008 10:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil