belki ilginizi çeker
  1. · battle royale
  2. · aha dipçik
  3. · underollü albüm
  4. · patron
  5. · şehinşah
  6. · barış için savaş
  7. · yok denklemli paradox
  8. · kullanıcı adlarının kökeni
  9. · basübadelmevt
  10. · yeraltından yeryüzüne
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · öğretmenler günü
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · the twilight saga new moon
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · google wave
  8. · gerçek sevgi
  9. · uğur dündar ın fabrika baskınları

saian  

1. (zeynepp, 03.02.2007 21:35)
  2. http://www.sakultasalkim.com ismide bir web sitesi vardır..

ayrıca patron'un söndürülmüş yıldızlar ve şaşal albümünün karaçalı'yla birlikte prodüktörlüğünü yapmıştır..
    (melancholic, 22.03.2007 13:51)
  3. türkiye'de parmakla gösterilebilecek beatmakerlardan birisi. aynı zamanda bir itü öğrencisi.
    (burada ayıp diye birşey yok, 23.03.2007 09:28)
  4. tanıyabildiğim kadarıyla gayet sıcak bir insan. önemli değer yargılarını yitirmemiştir. "abi" sıfatını tarafımdan ona hak ettiği için verilmiştir. şüphesiz ki bu yavşakça bir abi değildir, kardeşçe bir abidir. ayrıca gömleğini çok sevdim, çıkar onu bebeğim. şaka ulan şaka.. entryler karıştı galiba öhm..
    (melancholic, 08.04.2007 01:52)
  5. atmosphereve bilimum rhymesayerselemanını lügatıma sokmuş insandır. türkçe rap adına ortaya koydukları birer mihenk taşıdır, defalarca dinlenesi, üzerine kafa yorulasıdır. sample'sız beat yapmayı sevmez ve sample seçimlerinde de oldukça titizdir. enstrümental versiyon kavramının türkiye'de rağbet görmesine ön ayak olmuştur (olma ep). ve en önemlisi insanlığı, abiliği ile tüm bu başarılı çalışmaların ardında sağlam bir kişilik olduğunu da göstermiştir. ha bir de arıdır.
    (diagonaleklem, 04.05.2007 18:21)
  6. bitanedir. nefis, enfes bir insandır..
    (melancholic, 25.05.2007 00:42)
  7. sıkı dur geliyorum isimli yeni albümüyle beni gecenin bir yarısı koparmıştır. ayrıca bu albümüyle de rape geri dönmüştür..

http://www.myspace.com/...
    (melancholic, 18.07.2007 04:19)
  8. kendi sözleriyle;

güney erkurt (saian s.s.), 1983 yilinda mersin'de dogdu. 6 yasindan itibaren ögrenci olarak yasadi. ögrencilik disinda söz yazdi, 3. sinif barlarda sahne aldi, albümler sundu, eski türk filmleri izlemeyi sevdi. 15 kasim 2001 günü sabahi saat onbir buçukta rap müzik adina basladigi çalismalarina 17 eylül 2006 günü aksami saat sekize çeyrek kala son verdi. tekrar müzige baslamak için uygun kosullarin olusmasini tevekkülle ummak istiyor.

albümleri;

kült ep
    olma!
    opus magnum provaları
    bootleg kofti bootleg l maestro alabastron
    sıkı dur geliyorum
    (axi, 20.07.2007 16:45)
  9. nickime ilham veren mcdir, patron'la birlikte yaptıkları moroccan sipahi parçası hoştur, özellikle nakaratı daha bi hoştur..
    "gelsin saian bana beat versin" diyerek bitiriyorum.
    evet, bu girinin tek amacı saian'dan beat koparmaktır

ayrıca kendisinin kardeşi patron'la yapmış olduğu ortak albümler de vardır, misal yazgı ve zafer ep..bu ikili, zamanında kardinal grubu olarak albüm çıkarmışlardı, fakat bu albüme henüz ulaşabilen yok sanırım..
    (moroccansipahi, 30.08.2007 13:13 ~ 16:59)
  10. şu satırların yazarı olması, kendisine saygı duymak için yeter de artar bile;

birinci vazifen, yabancı marka kot giymek,
    ikinci vazifen gloria jeans'te kahve içmek
    üçüncü vazifen, kapalı mekanda ray-ban gözlük;
    ağır solaryum geçir lan, ülke size de emanet

(bkz: barış için savaş)
    (thedewil, 12.01.2008 20:47)
  11. türkçe rap'in en muhalif, en doğru, en güzel sesi.

(bkz: aha dipçik)
    (allegra, 01.01.2009 13:01)
  12. türkçe rapte bir numara olduğunu duyduğumuz, gemi inşaa mühendisi.
    (desperation, 07.02.2009 19:39)
  13. güney erkurt. içel anadolu lisesi 2001 mezunudur. çok çok çok iyidir. en az 4 defa rapi bırakıyorum deyip tekrar albüm yapmıştır. ayrıca itü'lü idi. en son hergün bi gemiyle fotoğraf çekinip myspaceine koyuyordu. sonra naaptı bilemiyorum.
    (bewitched, 28.07.2009 15:22)
  14. " ...anarşizmi dahi yeni bi popüler trend sanan gençler
    bi b*ktan çakmaz yaşarlar ama felçler
    martavallar gazete kağıtlarına sarılır evine girer
    oportünist amcalar canlı yayınlarla kanına girer
    aç dünyaya göz yumarsın var olmayan taparsın
    bigün gelir boş bakarsın işte o zaman anlarsın... "

(bkz: battle royale)
    (anil, 03.08.2009 03:29)
  15. (bkz: dost)

aynı ekmeği sizinle paylaşabilecek kadar büyük yürekli, gece geç saatte uyumasına rağmen o uykusuzluk haliyle ajdarın nane nanesini söyleyerek uyandırdığınızda bile gülen gözlerle size bakabilecek kadar sevecen, hakedenede bi o kadar piç olan dünya iyisi mühendis arkadaşım.

not: parçalarındaki anlam bütünlüğüne, sesinin güzelliğine, undergroundun en iyi ismi olduğuna ve ne kadar tatlı olduğuna değinmiyorum bile.
    (denizabeth, 23.11.2009 12:37 ~ 12:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil