belki ilginizi çeker
  1. · en iyi nicke sahip olan yazar
  2. · lise dö sen benuğa
  3. · bumerang
  4. · ota boca juniors
  5. · control alt del piero zirvesi
  6. · itü sözlük clausura 2008
  7. · 1 mart 2009 sen benuğa çeliktepe cengizhan maçı
  8. · 22 mart 2009 çeliktepe cengizhan sen benuğa maçı
  9. · ınının ın 100taç atışı şerefine mini dünya kupası
  10. · apertura 2009
gündem
  1. · ales
  2. · ufuk uras
  3. · marjinal isim meraklısı aile
  4. · insanın hayatına sıçan şeyler
  5. · call of duty modern warfare 2
  6. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  7. · aşkın yedi seviyesi
  8. · istanbul aydın üniversitesi
  9. · dövme

sahibine geri dönmek istemeyen isyankar bumerang  

1. sahibinin kafasına çarpıp onu öldüren bumerang kadar cesur olamayan bumerangtır
    (dream endless, 17.02.2007 20:11)
  2. bozuk bumeranktır.
    (the joy of not being, 17.02.2007 20:14)
  3. (bkz: atılmayan kurt)
    (weirdlola, 17.02.2007 20:15)
  4. nicki dolayısıyla direkt sempatimi kazanmış yazardır.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 04.12.2007 21:56)
  5. havada dönüp duruyor ve bir ağaca takılıp kalmıyorsa isyanını alkışlayacağım bumerangtır. yok atıldığı yerde kaldıysa pişmanlık içindedir muhtemelen anarşist ruhuna sövmekte...
    (heidi, 04.12.2007 21:59)
  6. (bkz: asi bumerang)
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 04.12.2007 22:00)
  7. (bkz: isyankar sokakların çılgın delikanlısı)
    (aha şuraya yazıyorum yazdıydı dersin, 04.12.2007 22:11)
  8. zirvelerde oynadığı futbolla göz dolduran insan ayrıca kendisi yorulmak bilmez bir şekilde koşmayı bir görev edinmiştir.çok centilmen bir insandır seviyoruz seni baki mercimek zirvesinde aynı takımda olmamamıza rağmen önümde yavaşlattığım topu aman hocam sen yorulma diyerekten ağlara yollamıştır.
    (magneto, 04.12.2007 22:24)
  9. "dönüyorsa senindir, dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır"

bir karikatürdü ama nerde çıkaramadım şu an. bir de hoşgelmiş nesildaş yazar.
    (itirazım var sayın yönetici, 04.12.2007 22:40)
  10. karakterli bumerangdır.sahip falan dinlemez.her istediğinizde bir köşeye fırlatabileceğiniz ,yine istediğinizde size dönecek kadar gurursuz olan klasik bumeranglardan değildir.kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmiştir.sahip kişisine bağlı olmadan yaşamak için ekonomik özgürlüğünü elde etme kavgasındadır.takdire şayan bir cisimdir hatta cismin tanımından çıkmış ve kişi haline gelmiştir.
    (setheleh, 04.12.2007 23:33)
  11. bu adam hem sanal alemde , hem de gerçek hayatta çok pis futbol oynar. geçenlerde pes oynarkene beni 9-0 gibi önemsenmiyecek bir skorla mağlup etmiştir her ne kadar kendi mallığım da olsa yapmıştır bu işi. tabi vaziyetin içler acılığını önceden fark edince, bu eziyete bir an önce son vermek için 6 7 oyuncuya kırmızı kart yedirerek hükmen mağlup olmaya çalışmak bile işe yaramadı. bu arada en son yapılan apertura neferleri buluşuyor zirvesi'nde kalleş bir şutu vardı ki çok süperdi.
    (cyclops1988, 31.08.2008 13:56)
  12. geçen hafta ki ac nelan- lise dö sen benuğamaçında artı bir olarak ac nelan forması giydiğim maçta ileri uçta seroo ile beraber beni yerlde süründürdüler. zaten şahsımda kondisyon yok deseniz yeridir. deli danalar gibi oradan ortaya koşturdum sonuç olarak hiçbirşey olmadı. daha önce iyi bir futbol geçmişi olduğunu ve iyi top oynadığını kanısındayım.
    (uzayi kurtaran dunyali, 13.03.2009 18:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil