havada dönüp duruyor ve bir ağaca takılıp kalmıyorsa isyanını alkışlayacağım bumerangtır. yok atıldığı yerde kaldıysa pişmanlık içindedir muhtemelen anarşist ruhuna sövmekte...
zirvelerde oynadığı futbolla göz dolduran insan ayrıca kendisi yorulmak bilmez bir şekilde koşmayı bir görev edinmiştir.çok centilmen bir insandır seviyoruz seni baki mercimek zirvesinde aynı takımda olmamamıza rağmen önümde yavaşlattığım topu aman hocam sen yorulma diyerekten ağlara yollamıştır.
karakterli bumerangdır.sahip falan dinlemez.her istediğinizde bir köşeye fırlatabileceğiniz ,yine istediğinizde size dönecek kadar gurursuz olan klasik bumeranglardan değildir.kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmiştir.sahip kişisine bağlı olmadan yaşamak için ekonomik özgürlüğünü elde etme kavgasındadır.takdire şayan bir cisimdir hatta cismin tanımından çıkmış ve kişi haline gelmiştir.
bu adam hem sanal alemde , hem de gerçek hayatta çok pis futbol oynar. geçenlerde pes oynarkene beni 9-0 gibi önemsenmiyecek bir skorla mağlup etmiştir her ne kadar kendi mallığım da olsa yapmıştır bu işi. tabi vaziyetin içler acılığını önceden fark edince, bu eziyete bir an önce son vermek için 6 7 oyuncuya kırmızı kart yedirerek hükmen mağlup olmaya çalışmak bile işe yaramadı. bu arada en son yapılan apertura neferleri buluşuyor zirvesi'nde kalleş bir şutu vardı ki çok süperdi.
geçen hafta ki ac nelan- lise dö sen benuğamaçında artı bir olarak ac nelan forması giydiğim maçta ileri uçta seroo ile beraber beni yerlde süründürdüler. zaten şahsımda kondisyon yok deseniz yeridir. deli danalar gibi oradan ortaya koşturdum sonuç olarak hiçbirşey olmadı. daha önce iyi bir futbol geçmişi olduğunu ve iyi top oynadığını kanısındayım.