10 girisini tamamladıktan sonra son noktanın nereye koyulacağıını kestiremeyerek son bir kararla nick altına giri girmeyi uygun gören an itibariyle ukala yanı da olan ama ezik yanı daha ağır basan fasulyeden yazardır.
lakin kendisine sunulan kurallara uyum süresince zorluk yaşamadığının ve bu kurallar çerçevesinde hareket ettiğinin doğruluğuna inanarak, itu camiasında gerçek anlamda 'ben de varım' diyebilmek için çabaladığı eylemin sonuca ulaşmanın verdiği rahatlıkla yatağına 2 metre yayılmış kuzucuk, yavrucuk, içi dolu turşucuktur..
nick altıma mafyavari uyarı cümleleri yazarak beni korkutan yazardır (bkz: @2686642). sanırım ülkücü kendisi,yasin hayal havası var,kayser akıllı olsun akıllı mesajını vermeye çalışmış,bulunduğumuz yerin oyun parkı olmadığını,itü sözlük olduğunu hatırlatmış ve seviyeli olmamızı öğütlemiştir eksik olmasın.ayrıca kendisi oruç tutmama özgürlüğünü savunuyor ve haklı olarak oruç tutmayanlara saygı gösterilmesini istiyor fakat girilerinde türk halkının kutsal saydığı değerlerle,peygamberle,namazla dalga geçme cüretini gösterebiliyor,şaşkınlıkla izliyorum.(bkz: @1898890)
(bkz: @2859379)
saygı sınırlarını zorlayan girisiyle, her an kapısının çalınabileceğini bilmesi gereken yazardır.
yayın yoluyla hakaret ve küfür etmek daha büyük bir suçtur.
her içinde göt geçen giriyi ya da her ne bok püsürü kayser sozer adlı yazara bağlamayı pek seven arkadaşlara sevgilerini gönderen arıdır, vızvızdır. tarafsız olmalarını isteyemem, kendileri bilir tabi.
döngünün her gününde bütün başlıklarda var olabileceğine inandığım ama yalnızca belli zamanlarda ortaya çıkan insan-yazar. fizyolojik akıntının yegana sebebi olması ise kulak memesi kıvamında, lastik gibi uzayabilen arı gibi sokabilen berrak bir dil haline dönüşebilmesi. bu dil bazen saniyede 1500 dil darbesi atabilmekte iken bazen kağıt kesiği gibi derin olabilmekte. abesle iştigal etmeyelim lütfen. ''eheheahaja..'' içsel yolculuğunu ve tahribatını tamamlayarrak kendini yeniden inşa ediyor gibi. özgürlüğün ne demek olduğunu öğrenince suratı ekşimiş. kara delikler maddeleri yutmuyormuş. sevdicekler üşümemek için cümlelerin arasına sığınıyormuş. john lee hooker da efes harabelerine gidince festivalin boku çıkmış. karşı çıkabilenler genelde haddini aşabilen, kafa yoran insanlar olduğu için saygım sonlu. bit.
düt: black hole sun.
yarından tezi yok gün saymaya başlayacak dev adam. şarap kadehinde balık olsa olur mu ondan mutlusu bilmiyorum. böyle bir iyimserlik, böyle bir insancıllık az gördüm. öyle yani.