görseller
sadi güransadi güran
sadi güransadi güran
belki ilginizi çeker
  1. · bant
  2. · netame
  3. · zift
  4. · 8 şubat clara luzia arka oda konseri
  5. · 62
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aylin aslım
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  4. · dersim katliamı
  5. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  6. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · metal fırtına
  9. · eski bilgisayarlar

sadi güran  

1. bant dergisinde yaptığı illüstrasyonlarla beğeni toplayan,mimarsinan üniversitesi tekstil bölümü öğrencisi olan insan.dünkü partide 16 aralık 2004 bant dergisi partisi ayaküstü konuştuk.çizmeyi öyle çok seviyor ki,şu tabiri kullandı,
    -yazmayı bildiğimden beri çiziyorum ben.

başarılar diliyorum.
    (stars giggle meh every nite, 17.12.2004 13:09)
  2. (bkz: http://sadidas.deviantart.com)
    (stars giggle meh every nite, 17.12.2004 13:11)
  3. bu aralar çok sık rastlaştığım tatlı insan.herseferinde dilime kadar geliyor bir gün cesaret edip söyleyivercem bir de benim illustrasyonumu yapsana diye.
    (stars giggle meh every nite, 07.04.2005 18:20)
  4. illüstrasyonlarına abartısız aşık olduğum insan. ilk keşfim forwardda oldu. son iki sayfaya tavşan çocukla ilgili hikayelerini çizdiği bölümü çok sevmiştim hala severim. bi bakıma idolümdür bile diyebilirim çizim konusunda. çok da şanslı bi kişidir kanımca. absolut için yaptığı işte da tavşan çocuğu kullanmıştı içim gitmişti. anima için yaptığı albüm kapağı da harika.
    ham yapılası birisi.
    (caydanlik, 08.04.2006 18:35)
  5. animanın albüm kartonetini mükemmel illüstrasyonlarıyla süslemiş kişidir.yetenek abidesi.edinilen bilgilere göre kendisi şu günlerde askermiş.
    (pudding, 31.05.2006 14:49)
  6. anima nın albümünü iki tane alma sebebi olan insan. banttaki ,kartonetteki ve deviantarttaki çizimlerine hasta olunası keşke bir gün tanışsam dediğim insan.
    (joeninmemeucu, 08.05.2008 03:24)
  7. yaşasın ki artık bir web sitesine sahip;
    http://www.sadiguran.com/

edit: siteye dükkan bölümü de eklenmiş, pek güzel olmuş.
    (gobbledigook, 02.06.2009 18:31 ~ 17.06.2009 21:09)
  8. kendine has karakterlerini hemen her illüstrasyonda seçebileceğiniz, mürekkeple çizdiği dış çizgileri genelikle açık ve pastel sulu malzemeyle hafifçe renklendiren çizer.
    (madeleine akaino, 12.09.2009 03:37)
  9. 62'den tavşan takıntılı bir insan sanırım. çizdiği karakterlerin erkek olanlarının (kendisini resmediyor olması muhtemel) uzerlerindeki tişörtlerde mutlaka "62" yazıyor, bazen kulakları oluyor, hatta tavşan kuyrukları da. ve çizdiği karakterler tavşan bebeklerini gerçek, gerçek sevgililerini de tavşan bebek sanabiliyorlar.
    (beytambal, 12.09.2009 04:25 ~ 04:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil