bant dergisinde yaptığı illüstrasyonlarla beğeni toplayan,mimarsinan üniversitesi tekstil bölümü öğrencisi olan insan.dünkü partide 16 aralık 2004 bant dergisi partisi ayaküstü konuştuk.çizmeyi öyle çok seviyor ki,şu tabiri kullandı,
-yazmayı bildiğimden beri çiziyorum ben.
bu aralar çok sık rastlaştığım tatlı insan.herseferinde dilime kadar geliyor bir gün cesaret edip söyleyivercem bir de benim illustrasyonumu yapsana diye.
illüstrasyonlarına abartısız aşık olduğum insan. ilk keşfim forwardda oldu. son iki sayfaya tavşan çocukla ilgili hikayelerini çizdiği bölümü çok sevmiştim hala severim. bi bakıma idolümdür bile diyebilirim çizim konusunda. çok da şanslı bi kişidir kanımca. absolut için yaptığı işte da tavşan çocuğu kullanmıştı içim gitmişti. anima için yaptığı albüm kapağı da harika.
ham yapılası birisi.
anima nın albümünü iki tane alma sebebi olan insan. banttaki ,kartonetteki ve deviantarttaki çizimlerine hasta olunası keşke bir gün tanışsam dediğim insan.
kendine has karakterlerini hemen her illüstrasyonda seçebileceğiniz, mürekkeple çizdiği dış çizgileri genelikle açık ve pastel sulu malzemeyle hafifçe renklendiren çizer.
62'den tavşan takıntılı bir insan sanırım. çizdiği karakterlerin erkek olanlarının (kendisini resmediyor olması muhtemel) uzerlerindeki tişörtlerde mutlaka "62" yazıyor, bazen kulakları oluyor, hatta tavşan kuyrukları da. ve çizdiği karakterler tavşan bebeklerini gerçek, gerçek sevgililerini de tavşan bebek sanabiliyorlar.