yalnızlıkta son noktalardan birisi.
eğer bide bu mesaj "bu ayki fatura bedeliniz çok düşük olduğu için faturalandırma yapılmamıştır" tadında bişeyse sizi derin düşüncelere daldıran, rehberinizde kayıtlı herkesi tek tek aramanıza veya mesaj atmanıza sebebiyet verecek durum.
güzel bir kilink şarkısının sözleri.
mesaj geldi güldüm
türkseldenmiş üzüldüm.
(pudding, 04.05.2006 21:13 ~ 18.05.2009 19:06)
bir süredir başıma gelen şeydir bu artık oda gelmez oldu sen de mi türkcell
yalnızlığın değil mesaj atan kişinin kalmamasıyla ilgili bir olaydır.kontr var imkan var denip arayan arkadaşlardan kaynaklıdır
"turkcell'i engellemek istiyorum" diye düşündüren durum.
avea kullanıcısı için son derece ilginç olabilecek durumdur.
sıkça başıma gelen ve artık boku çıkmaya başlayan durum.pek mesaj almayan biri olarak turkcellden gelen mesajlar başlarda bi heyecan yaratıyodu.ama artık biliyorum kesin turkcellden.ya arkadaş ayıptır ya!bi insana gecenin 3ünde mesaj gönderilir mi ya?uykudan kalkıyom hızlı bi şekilde telefona bakıyorum:gençtürkcellin bilmem hangi kampanyasından yararlandınız mı?hayy senin gencinede turkcellinede...artık ciddi ciddi turkcellde bir sapıklık yada daha kibar bi tabirle aboneleri olur olmadık zamanlarda ottan boktan mesajlarla rahatsız etme timi kurulduğuna inanır oldum........
- abi mesaj geldi telefonuna
- turkcell 'dir salla
- olur mu abi bakalim dur okuyorum....... en son melodiler için hede hodo..... haklıymışsın abi turkcell nerden bildin
- başka kim mesaj atar ulan bana
anamın babamın yılın 363 günü yaşayıp hiçte yadırgamadıkları durumdur, bir derste can sıkıntısına ikisine birden atmıştımda ne sevinmişti garibanlar.
turkcell de olmasa, arayıp soranımız yok dedirten durum. ey türkcell'den başka arayanı olmayanlar! yalnızlıkta, yalnız değilsiniz; hep beraber yalnızız. acaba turkcell'in, "turkcell'le bağlan hayata "sloganının altında bizim gibi yalnızlara da gizli bir mesaj mı var?
turkcellin gereksiz hizmetlerinden biri.neymiş teomanın konserine bilet kazanmak için şu numaraya mesaj atın falan filan...
yalnızlığın dibe vurumu.daha demin yine geldi mesaj turkcell den ve ben yine emin olarak açtım mesaj kutumu.yok yer kaplamasa silmeye de üşenicem ama yer de kaplıyo şerefsiz.gerçi başka bir mesaj gelmediği için başka yer kaplıcak mesaj da yok.
bi de bazı günler coşuyo bu
turkcell.üst üste 5-6 mesaj yolluyolar.sildiğin mesjı yine yolluyo misal.nerden anlıyosa artık.her seferinde bir umut da yaşatmıyo değil ama hep hüsran hep hüsran sonu.
not:mesaj geldi şimdi.bakmıcam ulan.
editimsi:merak edenler için baktım.bakmaz olaydım
o da vefasız çıktı. son attığı mesaja bakın:
"sn. abonemiz nisan ayı kullanımınız 10ytl/10miltontl'yi geçmediğinden faturalandırılmamıştır. 10 ytl/10milyon tl'yi geçmeyen faturalar 3 ayda bir faturalanacaktır."
sen de vur yalnızlığımı yüzüme genç türksel
yalnız kalpler salonuna giriş bileti.
her telefon titreştiğinde heyecanla bakıp, yine turkcellden mesaj geldiğini görmek, allah belanı versin turkcell yine yalnızlığımı yüzüme vurdun demektir.
doğum gününüzde ilk kutlayan olur, cevaplama hissi uyandrır.. ve yine o gün alınan son mesaj olacağını düşünürken yalnızlığınızı yüzünüze vurup mesajına öldürücü bir darbe daha ekleyerek, "50 mesaj beleş bugün" der..
(frock, 06.08.2007 19:38 ~ 19:38)
turkcell'in ortalık malı olduğunun göstergesidir.
kişinin aldığı turkcell hattın numarasını henüz kimseye söylememiş olduğunun göstergesi olan durumdur.
(bkz:
öküz)
(nasihat, 06.08.2007 20:49 ~ 20:50)
turkcell'in mesaj gönderdiği numaraları "aşkım" veya "canım" diye kaydederek, her mesaj alışınızda sanki sevgilinizden, arkadaşınızdan mesaj geliyormuşçasına sevineceğiniz bir duruma dönüştürebileceğiniz huzursuz edici eylem.
yorucu, kalbe inen bişey..