25 nisan 2009 tarihinde beyoğlu-nevi'de gerçekleşecek über zirve. adından da anlaşılacağı üzere içilecek, sohbet edilecek, geyik yapılacak ve herhangi bir atraksiyon olmayacak. ayrıca "öfff kimseyi tanımıyorum ama zirveye de gitmek istiyorum" diyen varsa da çekinmesin. gelsin.
sözlükte bu kadar içmeli sıçmalı zirve varken açılmasının gereksizliğini şiddetle savunduğum zirvedir. sözlük ortamının yüzde doksanını öğrenci milleti oluşturduğundan dolayı bu kadar içki parasını nakit mi ödüyorlar yoksa karttan mı çekiyolar bu da benim merak ettiğim hususlar arasında. ne içmeye meraklıymışsınız arkadaş yaa. başka işiniz gücünüz yok tabi. öğrenciyiz tabi. ama o kartlar bi gün dötünüzde patlar hiç acımam valla. içerken iyiydi naaabeeer der geçer giderim. ahahaa...
içip içip işediğim zirve olmuştur. sıçma olayına giremedim.
ben dedim, ceyyar* dedim neden hep içiyoruz sıçıyoruz biraz da sekülarizm,marx meme konuşalım dedim ama dinletemedim o sadece meme konuşalım bi de içelim dedi. yalvardım yakardım, hacı dedim bak hitler de olur faşik lider de konuşalım fark etmez benim için dedim ama mememememememememememememememe diye bağırıyordu kulaklarını kapatmış bir şekilde. protesto edecektim gitmeyecektim araya hatırlı abilerimizi soktu * sike sike gittim bu leş adamın zirvesine.
leş bir zirve oldu insanlar aradığını bulamadı, ya da aramadıklarını buldular. umduğunu bulamayan bulduğunu da yemedi böyle sikimsonik şeyler oldu ama ben zirvenin ilk 2 saatini bu hıyar organizatörlerin (noscho'cum sen de götaltına gittin bu noktada ama kusura kalmayasın ceyyar kermit'ten bir miktar hıyarlık bulaşmış sana da) üşengeçliği yüzünden neymteg dağıtıp isim yazmakla geçirdim. sonra kafayı kaldırdım muhabbete geçtim.
zirveden hatırda kalanlar şöyle oldu;
ilk olarak jugis nomen'e değineceğim. kendisi zirveye geldikten sonra mekandaki erkeklerin bir kısmı toplu olarak mekandan çıkarken görüldü. onların zirveye kayıt olmayıp da kendilerini belli etmeden yan ve yakın masalara konuşlanan yazarlar olduğundan şüphelenmiyor değilim. adamlar şahin gözlerle ortama bakıp emocan bir hatun beklerken 2 metrelik top sakallı bir arkadaşla karşılaşınca "dostum teenage demişsin bu mature çıktı yea" der gibi gibi götün götün mekandan kaçtıklarını düşünüyorum.
ikinci olarak starforsaken'e değineceğim. kesinlikle umduğum gibi bir erkek değilmiş. hatta erkek bile değilmiş, hatunmuş. ulan insan bozuntuya vermeden benim gibi bir adamın gamyoncu muhabbetine nasıl katlanır? "yarram naber lan" tadında konuştuğun insanın hatun olup da bozuntuya vermemesi zor iştir hakkaten."höst lan ayı" falan der insan sen onu da demedin. takdir ettim,tüm repler sana gitsin. içine kamyoncu ruhu kaçmış kemikli 50 kilo kemiksiz 22,5 kilo gelecek bir kızla nadir tanışıyorum kusura bakma.
üçüncü olarak dooma dooma doom'a bir kaç lafım var. öncelikle ceyyar'la muhattap olma. sonra, kurremkamerruk nikli adamın konser muhabbetlerini dinleme. üç haftadır anlatıyor bana hikayeleri ben sıyıracam kafayı sana yazık olmasın. bir de bana bir atasözü söyledin de onu yanlış söyledin galiba "keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş" olacak o. anladın sen asdasdfadf. en başta söylediğim şakaydı lan bu arada. lafıma itimat edersin falan, filinta gibin delikanlıdır ceyyar, çok seviyeli bi kerem. maksat ipneye kıllık olsun eheh.
bunların dışında, gayet geniş katılım oldu, kayıt olmadan geleni oldu kayıt olup gelmeyeni oldu 5 dakka uğrayıp kaçan oldu. güzeldi. bu kadar çok insan gelince tabi ister istemez gruplaşma tadında şeyler oluyor, 30 kişiyi aynı muhabbete sokmak zor nitekim. organizasyona ve organizatörlere bu sebepten taş atmak manasız yani. gerçi taş atan yok da atan olur falan önünü keseyim diyorum.(tabi organizatörden striptiz falan bekleyenler varsa bilemem evet beklentileri karşılamadılar o bakımdan, ben masaya çıkıp gömleği seksi seksi sıyırarak bana doğru atmasını falan isterdim. hani gömleği bana atsın ki sonraki kötü görüntüleri o gömleği siper ederek görmeyeyim o yüzden) neyse böyle muhabbet kutuplaşması sıkıntılarında camel gibi konsomatris tadında takılan yazarlar çok gral mesela. adam masadan masaya geçiyor kanka bi bira ısmarla bi saat burda takılayım diyor takılıyor birası bitince de başka masaya zıplıyor hatunlara msn veriyor falan takılıyor öyle.
unutmadan nametag olayı için heathcliff'e teşekkür etmek lazım. bu öküzlere kalsak 50 kuruşa aldıkları etiketlerin üzerine nick yazıp oramıza buramıza yapıştıracaktık. heathcliff sözlüğün resmi nametag hazırlayıcısı oldu çıktı, bunu ticarileştirse paraya para demez bence eheh.
not : bu kadar uzun yazmayacaktım aslen ama yazmaya 5.59'da başladım sözlük bakıma girdi madem uzatayım biraz dedim fazla uzadı galiba. sonra da silmeye kıyamadım.
edit : ceyyar kermit çok kızdı bunları okuduktan sonra, çok giydirdiğimi söyledi kendisine, ben de bir kaç rötuş yaptım baktım biraz daha giydirmişim lan asfdadsfadfafaf