|
|
- con con grafikleriyle bilgisayar oyun furyasına yeni katılmış bir rpg..
aslında güzel bir grafik motoru var ama, bladur's gate'den ya da diablo'nun karanlık mağaralarından ya da ne biliyim tam olarak aynı tür sayılmaz ama morrowind'in atmosferinden sonra biraz 9-15 yaş arası bir rpg gibi geldi bana..
kendilerinin çok çok güzel, baya başarılı bir giriş demesou vardır..
o kadar da b.k atılası bir oyun değil ama biraz daha az renksiz olabilirmiş..
klasikleşmiş bir konu kapsamında ama esprisi güzel bir giriş filminden sonra, sizi diablodaki gibi karakter seçme ekranı karşılıyor..bariz taklit ama acıyorum valla eleştirmeye..alın oynayın..ya da edinin bir yerden...kendisi 2 cd, ama cdsiz çalışabilen bir oyundur..
- oda arkadaşımın bilgisayarında 4 kişinin 2 haftadır devamlı oynadıkları oyun
- üç kere aldığım fakat üçünde de bozuk çıkan oyun. ayrıca duyduğuma göre buglarıyla meşhur bir oyun bu.neyse ben oynayamadım bir türlü delirmek üzereyim.
- diablovari bir oyun.hilesiz oynanması çok çok zor...
- oyunun save özelliğinde çıldırtan bir bug mevcuttur. 3 oyun kaydedebilirsiniz ve kaydettiğiniz bir oyunun üzerine kaydetmeye kalkınca üzerine kaydetmeye kalktığınız kısımdan oyunu load edersiniz. bunu engellemek için önceki kaydettiğiniz oyunu silin boş bir slot üzerine kaydedin.
- 1-)bug dan geçilmeyen oyun,durulabiliyorsa uzak durulmalı.
2-)exile adlı türk ultima online shard ında eski bir guild in adı.
- feci şekilde dungeon siege'e benziyor, itemlar, karakterlerin duruşları, potion şişeleri gibi ayrıntılar [genel olarak inventory yani] hepsi öykünme gibi*. devasa haritası, çok güzel zoom yapılabilen 3 boyutlu görüntüleri ve gösterişli efektleri ile büyüleri vs. evet fazla şirin, ciddiyet biraz kayıyor. gücünüzün yetmediğiş item'i takmaya kasarsanız, hoş şivesi ile sizi azarlayan karakter gibi ayrıntılar oyuna artı puan kazandırıyor.
haşa diablo'nun tahtına rakip değil, ancak rpg (veya hack and slash) tarzında son zamanlarda piyasaya çıkan güzel oyunlardan birisi, multiplayer oynaması da zevkliymiş sycokiller ve chixculub 1 haftadır kalkmadılar başından, zorla beni de sokacaklar oyunlarına ondan tırsıyorum.
- grave(mezar)leri açtığınızda karşınıza "tinky winky, dipsy, laa laa, po... to hell with you!!!" , "if something could be written about this person, it would. bur since we did not know him, we will not write anything about him grave inc", veya "stop opening the graves" tarzı fantastik mezar taşı yazıları çıkabilir. başıma geldi ondan biliyorum. (bkz: swh)
http://img154.imageshack.us/...
http://img91.imageshack.us/...(chixculub, 30.12.2005 05:17 ~ 16.08.2006 15:49)
- seraphim gibi hem seksi hem güzel kılıç kullanan üstüne üstlük türlü türlü büyü yapabilen bir all in one karaktere sahip olan oyun. beğenerek izliyoruz...pardon oynuyoruz.
- ing. kutsal
- oynarken baya eğlendim item işine girdim 2 3 defa bitirdikten sonra. ama ne oldu? sıkıldım ben bu oyundan. sonra da onu terkettim.
(bkz: s2mdeydi)
- mükemmel grafikleri,ince detayları ve oyunu daha da çekici kılan ses efektleriyle rpg tarzı oyunlardan hazzeden kesim tarafından mutlaka bi göz atılması gereken oyun.
nitelik açısından karakterler arasındaki büyük farklar dikkat çekiyor.bana göre en iyisi dark elf.daha sonra ise karizmatik vampir hatun wampires geliyor.özellikle kurt ve yarasa yaratırken yaptığı hareketlerin hastasıyım.lakin yarattığı kurt iki goblin darbesinde mefta oluyor o ayrı.seraphim ve wood elf de oynarken zevk veren karakterlerden.battle mage den hazzetmedim.harika büyüleri var ama sadece şekil şemal,level 32 ye getirdim,almadığım büyü yapmadığım combo kalmadı adam da tık yok.gladiator de iyi fakat o kadar elf,vampir,büyücü ne biliyim envai çeşit fantastik karakter dururken çekici gelmiyo açıkçası.
eğer oyunu bi an önce bitirmek istiyorsanız bence dark elf karakterini seçmek ve önünüze çıkan her türlü undead,goblin vs. gibi ufak tefek haşerata fog büyüsü atmak izlenebilecek en iyi yollardan biri.büyüyü ne kadar geliştirdiğinize bağlı olarak belli bir süre hiç bişey yapmadan oldukları yerde kalıyorlar.daha sonra güçlenen ve çeşitlenen düşmanların hakkından fog büyüsünü de içeren çeşitli combo büyülerle gelmek mümkün.şöyle bi handikapı da var tabi;bi süre sonra en görkemli ejderhaları,en korkunç devleri bile max üç dakikada unufak ettiğinizi görünce artık oyun baymaya başlıyor,item toplamaya sarıyosunuz,item toplanan yer(adı neydi unuttum) ikide bir dolup taşınca da dark elf in tüm ukalalığıyla verdiği ayarları yiyip yiyip mest olmak kaçınılmaz oluyor tabi.
sonuç olarak vakit öldürmek için birebir.öylece rengarenk,parlak grafikler,fantastik bi dünyaya dalıp gidiyorsunuz,çıtır çerez niyetine.eğlencelik..
- depeche mode un bi şarkısı aynı zamanda.moonspell coverıyla,fernando nun sesiyle tekrar hayat bulmuş,gönüllerdeki yerini sağlamlaştırmıştır.
- 101'deki yorumu da ayrı bir güzel olan depeche mode şarkısı.
sacred
holy
to put it in words
to write it down
that is walking on hollowed ground
but it's my duty
i'm a missionary
so here is my confesion
it's an obsession
i'm a firm believer
and a warm receiver
and i've made my decision
this is religion
there's no doubt
i'm one of the devout
trying to sell the story
of love's eternal glory
spreading the news around the world
taking the word to boys and girls
i'm a firm believer
and a warm receiver
and i will go down on my knees
when i see beauty
there's no doubt
i'm one of the devout
trying to sell the story
of love's eternal glory
sacred
holy
to put it in words
to write it down
that is walking on hollowed ground
- zamanında diablo 2'ye ciddi bir alternatif olacak diye lanse edilmiş oyundur. bug doluydu ve de hiç zevk vermedi, sonra da expansion'ı mı ne çıktı da yüz vermedik tabii.
- devamı geliyormuş. almanya'dan güzel haberler geliyor benjamin.
(bkz: sacred 2: fallen angel)
- diablo 2 üstüne oynayabileceğimi düşünürek aldığım ve akabinde geçen bir haftalık süreçte diablo tadı veremeyen oyun, karakter eksikleri var insan rpg aldığında daha çeşit karakterler olsun istiyor yamulmuyorsam üç tane kafadar vardı oyunda hele hele birde aralarında gladyatör mü vardı neydi? paladin tadı verir diye seçmiştik elemanı ama maşaallah patates çuvalı gibiydi velhasıl diablonun eline su bile dökememiştir. buna karşılık oyun tarz olarak oldukça farklılıklar içeriyorduki seçtiğiniz karakterin bir takım kombinasyon hareketler yapabilme şansı oluyordu levelı yükseldikçe, at binmek olayı o zamana kadar gördüğüm rpgler içersindede ayrı bir ilke imza atmıştır, en gıcık olanı ise uğrdığınız küçük kasabalarda etrafınızda koşuşturan veletler vardı karakter koşarken bu zirzoplara takılır, takılır durur ağza alınmayacak küfürler etmeme sebeb olurdu.
- (bkz: sacred heart)
(bkz: scrubs)
|