|
|
- ata demirerin yerini doldurmak için avrupa yakasına katılan karakter. bide ablası var bunun
(bkz: makbule)
(bkz: embesil)
- avrupa yakasında tolga çevik tarafından canlandırılan karakter. yaptığı tipleme beyaz şahincilere cuk olarak oturmakta ve mahallenin ağır abisi rolüyle, nişantaşında fight club açacak kadar felsefi düşüncelere sahiptir. tabii bu rolü oynamasında kendisi kadar gülse birsel'in de katkısı büyüktür.
- an itibariyle rol arkadaşı hasibe özlem eren ile okulumuzun (bkz: ciu) bahar şenlikleri münasabetiyle söyleşi yapmak için bulunan tolga cevik'in canlandırdığı avrupa yakası karakteri.
- -dayı biz akşam arkadaşlarla satranç oynicaz dükkanda, beni merak etmeyin.
(gakko, 08.06.2007 18:42)
- soyadının ayrı bir çekicilik kattığı yalan olamaz
- avrupa yakasının çekim hatalarında izlerken gülüşüyle koparan adam.
- cem yılmaz ın kız kardeşi, aynı zamanda tolga çevik kişinin de eşi olmazdan evvel özge çevik in abisine itiraf ettiği;
abiiiğğ
efenm
ben birinden hoşlanıyorum, istemeye gelecekler beni
kimmiş o
tolgaaa.. ekikiki
savacı mı.. ehu ehu
yok yok çevik olanı.. ahahhahhahaa
...&+^%&+&
dialoğunun da dolaylı yollardan yaşanmasına sebep olan kişinin canlandırdığı bir karakter adı.. *
- avrupa yakası'nda tolga çevik tarafından canlandırılan karakter.kendisi kumara ve dövüşe çok meraklıdır.hatta bu yüzden kız arkadaşını kaybetmiştir.sürekli aslı ile didişir.bu sezon başı şahika koçarslanlı ile başı beladadır.
(ceyus, 10.10.2007 23:35)
- (bkz: kelsin sen)
- avrupa yakası adlı dizide kendisine genelde "sacit" şeklinde seslenilmesine rağmen, diziden ayrılan peker açıkalın'ın canlandırdığı gaffur insansısının "sacit kral vodeeey" seklindeki nidalarıyla zihnimize kazınan karakterdir.
- irlandalı olması muthemel avrupa yakası karakteri.
(bkz: @2012740)
|