sabri ugan   

adana çık aradan

1. turgay şeren'in kendisine "neler oluyor sabri?bişeyler oluyor sen bana söylemiyorsun" şeklinde sorular yönelttiği kimse.(bkz. bülent karpat)
    (murtaza, 06.04.2004 10:35)

2. avrupa maçlarında takımlarımız gol attığında ilginç bir şekilde bağıran spikerimiz.
    örn: hagi'nin 90+1'de athletic bilbao'ya attığı gol.
    (anubis 84, 22.09.2004 21:36)
  3. (bkz: @249594)
    (silent screaming, 04.11.2004 00:19)
  4. barcelona atağında heyecanlanıp "chelsea!" diye bağıran,sorunlu spiker.tam emre tilev den,ümit aktan dan,orhan ayhan dan,bülent karpat tan vs. den kurtulduk derken okay karacanla bu adam ekran basında bizi maç izlerken eğlendirmeye devam eder.allah uzun omürler versin hepsine...

dinlemek isteyenler!bu gece juve-real macını tahminimce yine sabri sunacak.kacırmayalım...
    (errant, 09.03.2005 19:51)
  5. kendisinin fenerbahçeli olduğu zaten bilinen bir gerçek ancak maçın heyecanından mıdır nedir bilemiyorum ama hiçbir özelliği olmayan pozisyonumsuları bile "dahice organize edilmiş hunharca uygulanmış ataklar" seviyesinde bir heyecanla anlatmasını açıkçası hoş karşılamıyorum..

tabii ki bu ülkemiz için önemli bir maç ama sabri ugan kadar abartmaya gerek yok, objektif olmalı spiker dediğin ya da seviyesini ayarlamalı..

penaltıdan gelen gole bile "sambaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğ yaptı" diyorsa bir spiker ben de derim ki (bkz: ybsg)..

haa bir de sabri ugan dışında maça damgasını vuran diğer şahsiyet

(bkz: jan vennegoor of hesselink)
    (rafael, 28.09.2005 22:52 ~ 29.09.2005 09:38)
  6. bir daha maç anlatmamasını istediğim ilker yasinle birlikte hollanda da yuva kurmasını beklediğim spiker.
    (hem kaleci hem oyuncu, 29.09.2005 09:33)
  7. 12 eylül 2006 galatasaray bordeaux maçında ekranda delirmeme sebep olan, 5 dakikada bir stattaki taraftar sayısından bahsedip, 5-10 bin taraftarın da yolların yetersizliğinden stada ulaşamadıklarını, bir okadar taraftarın da stada girmeye çalıştığını tekrarlayan, mümkünse bir daha ekranlarda görmek istemediğimiz ilker yasin çırağı
    (universalmind, 13.09.2006 12:15 ~ 12:29)
  8. benim sevdiğim spikerlerden biri. hagi'nin bilbaoya 90+ da attığı golde, çok bekledik bunu çok bekledik diye çok içten bir biçimde sevinen, galatasarayın avrupadaki en iyi dönemlerinde maçlarımızı sunan ve bu neden sempati duyduğum spiker. ayrıca sabri'nin anlattığı maçlarında hiç yenilmemişliği vardı galiba galatasaray'ın böyle ilginç bir istatistk daha olması gerekiyor.
    (caddebostan, 21.04.2007 12:57)
  9. ismet badem'in basketbol camiasında bu denli ilişkileri olmasına rağmen maçlarda sergilediği amigo tutumu kapıdan çıktığında kendisini nasıl bir taşak oğlanına döndürüyorsa sabri ugan da aynı yolun yolcusu..

golden sonra sevinmek tamam da "samba samba" diye bağırmak neden? arap spikerlere özenmek neden?

gerekirse golü tanımla sabri ugan: "mükemmel, şahane, inanılmaz, şaheser, magnifik, harikulade, futbol dersi" vs..
    gerekirse sahada gördüklerine inanama: "allahım bu nasıl bir gol!, yarebbim sana sığınıyorum" [daha fazlası için; (bkz: tv8 spikerlerinin hiçbir şeye inanamamaları)]

ama saçmalama, işi amigoluğa dökme, komik oluyorsun..
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 03.10.2007 19:00)
  10. brezilyalı hangi futbolcu gol atarsa atsın golün güzelliğine bakmaksızın beleş gollere bile ''sambaaaaaaaaaaaa'' diye öğüren spiker. artık bir barcelona maçını anlattığında ronaldinho ve messi karşısında yaşadığı orgazmik anları anlatmaya dili dimağı yetmez herhalde.
    (benikoyupgitmeneolursun, 03.10.2007 19:14 ~ 19:42)
  11. dünkü maçta en az 10 kere emniyet sübabi lafını kullanan star tv'de adam olmadığında maçı anlatmak için kanal yönetiminin kanalda bulundurduğu emniyet sübabi .
    (mys, 03.10.2007 19:31)
  12. nazar değicek diye beşiktaşın olumlu yönlerinden-(bkz: 11 aralık 2007 porto beşiktaş maçı)- bahsetmeyen spiker. benimde kendisine bazı önerilerim var:
    -maçın onüçüncü dakikasında anlatmayı bıraksın
    -top rakip takımın onüç numarasına geldiğinde yuh çeksin
    -top merdiven altından geçerken ekranı karartsın
    -hakem kara formayla bizim kalecinin önünden geçerse saçını üç kere çeksin
    eminim bu şekilde bizde şampiyonlar ligini kazanıcaz siz koca barcelona nasıl bu hale geldi sanıyorsunuz.
    (tercih ettiğim nick budur, 11.12.2007 22:48 ~ 23:00)
  13. http://www.medyaspor.com/...
    (dirk, 17.08.2008 08:54)
  14. (bkz: holoşko)
    (absent, 17.08.2008 10:03)