belki ilginizi çeker
  1. · sabit fikirli insanlara karşı sabit fikirli olmak
  2. · idefix
  3. · bir sözlük yazarının inadına eksi oy vermesi
gündem
  1. · aşk acısı çekenlere tavsiyeler
  2. · türkiye deki üniversitelerin ilk 500 de olmaması
  3. · kadınları sinir eden erkek davranışları
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · firdevs hanım in kızı olmak
  6. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  7. · öğrenciliğin bittiği gün
  8. · çocukken söylenen yabancı parçalar
  9. · bilgi sistemleri

sabit fikirli insan  

1. kaçın,gördüğünüz yerde kaçın.ben ettim,siz etmeyin değerli okurlar.

kendilerini tanımlamak gerekirse: sahip olduğu düşüncelere mümkün olduğunca değil ölene kadar bağlı olan,vizyon sahibi olmaktan uzak,yeniliğe kapalı olurlar.

şimdi ise kendilerini genelleyelim.hayır tüm genellemeler yanlıştır ama sabit fikirlilerin istisna olmalı

sözlüğün rica ettiği gibi güzel yazmak için girimi süper bir sabit fikirli arkadaşımı örnek göstererek devam etmek istiyorum.örnek davranışları için:

-almanya'da 2000 yılında birisini deniz anası çarptı diye boyunun 3 cm daha yüksek yere gidemedi:çünkü suda deniz anaları olabilirdi.-ki körfezde ki ilk deniz anasını altınolukta 2006 itibari ile gördüm.onlarda bu sene kayıplardalar.-

-pizza yemedi: bu sanırım dünya rekoru.ben türk'üm italyanlardan nefret ederim dedi,değil pizza,pastanelerin çıkardığı ufak pizzamsı şeyleri bile yemiyor.

-sadakat: verdikleri söze de sadık oluyorlar.örneğimizdeki kişi.tamam gelirim dediği için ardından hayatta ellerine bir geçecek fırsatı görmezler.

ve de güvenli hayat arar bunlar okurlar.
    (seperated ways, 30.08.2007 22:34)
... toplu gösterim ...

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook