|
|
- “hayır yani allahın dingili sanki uyurken götüne zekai tuncar koymuş, sen de başka koyacak var mı diye kara kara düşünüyorsun” dememek için kendimi zor tutuğum bunalım. kendi başını yersin ihşallah.
yahu insan sabah sabah güler yüzlü olur be. iki hoş kelam eder, bakış atar, aramızda ufaktan bi flört varsa, ki ben bişey hissetmesem bile sen mutlaka hayransındır bana, “seninim” mesajı çakar, uykudan uyanmış mahmur vamp yüzün tüm avantajlarını sergileyerek benim güne iyi başlamamı sağlar.
öğlene kadar “uykusunu alamamaktan” şikayet eder bu gerzek. yok gece geç yatmış yok 1 haftadır toplam bilmem kaç saat uyumuş. bana ne lan yarraam? çok da sikimde senin uyku düzenin. gerizekalı, ezik insan uykuya bu kadar önem verir, vakit kaybıdır uyku, yapılacak hiç bi şey yokken anca tercih edilmeli, üzerine düşülmemeli.
ya zaten bu nane limonların ruhunda var bu yakınma olayı. öğlen olur, “akşam çok trafik olacak ya” sözleriyle kafa siker, akşam olunca da “çok yoruldum. kasıklarım ağırdı. "televizyonda hiç bi şey yok.” şeklinde öterek bi yerde domalıp kalırlar.
azıcık olumlu olun ya. pozitif mesajlar verin. gülümseyin. kimse sizin o çıyan osuruğu patlamış suratınızı görmek zorunda değil. hafif, doğal görünümdeki bi makyajla çekici olun. siz kadınlar, sigara kullanmayın. leş gibi kokuyorsunuz. sabahların içine sıçmayın. “bir ilkbahar sabahı güneşle uyandın mı hiç” modumu bozan kimseyi affetmem. kafa, fırlama, large olun.
- (bkz: dinime küfreden müslüman olsa)
- tiksinçti verici güruh. sabah uyanır uyanmaz kimi görürsem mütebessim bir ifadeyle günaydın diyen birisi olarak, nemrut nemrut banyoya yollanan, sanki erken uyanmış tek insan evladı kendisiymiş gibi afralar tafralar yapan bu güruha karşı nefretim sonsuz. o değil benim gibi pür neşe bir şahsiyeti bile kinle doldurdular. ayıp.
(bkz: yurtta kalmak)(tatalu, 15.03.2008 16:57 ~ 17:02)
- abim benim o, 2 yıldır kayıptı.eğer gören duyan varsa en yakın karakola haber versin.
- (bkz: sabahları günaydın diyen bilinçsiz ve özenti insan)
(bkz: kayser sözer)
|