görseller
sabaha kadar dance dance dance zirvesi 

belki ilginizi çeker
  1. · vuku bulanlar
  2. · fg 93 7
  3. · dans eden erkekte gizli eşcinsellik vardır
  4. · pop life
  5. · wondrous
  6. · sex on the beach
  7. · arash sepassi
  8. · energy pub
  9. · sabaha kadar dance dance dance reloaded zirvesi
  10. · sözlükte hiç tanıdığı olmayan yazar
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · galatasaray
  2. · yılmaz özdil
  3. · annelerin yakışıklı anlayışı
  4. · prison brake
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · erkekte ses tonu
  8. · bir ihtimal daha var
  9. · manga

sabaha kadar dance dance dance zirvesi  

sayfa  / 2
  1. (bkz: http://zirvetor.itusozluk.net/...)

ramazan sonrası, kara kış öncesi keyifli ve eğlenceli bi gece..

"i wanna be a disco boy/girl" diyorsanız kaçırmayın, yazık olur!!

şu an için belli olan detaylar şöyledir;

> giriş ücreti yok!
    > makul fiyatlı içkiler
    > 100+ kişiye kadar kurtları dökecek mekan
    > istanbul --> taksim --> energy bar (detaylı krokisi yakında zirvetörde!)
    > bol bol 300 500 müzik (tema olarak; 80s, 90s gidiyoruz)..

detaylar için zirvetör sayfasını takip edebilirsiniz!

katılın..katılın..çoşalım!
    (zeus, 15.09.2008 23:11)
  2. olahabeoy & zeus yönetiminde kaplan kadro tarafından hazırlanılan bu atraksiyon için radyodan sürpriz hediyeler falan dağıtılmakta.

70 lik bira , vodka enerji, şişe sex on the beach gönderildi şimdilik. katılın kazanın çıldırın.
    (radiance, 15.09.2008 23:19)
  3. ne zaman girildi zirvetöre de bi ton giri oldu hakkında anlamadığım zirve. "ben de" demek için daha vakit var nasılsa, ankaradaki zirveye * bir gideyim buna da katılırım inşallah.
    (neva, 15.09.2008 23:23 ~ 23:55)
  4. ---promosyon---

gelenler kapıda bi shot sex on the beach ile karşılanacak, duyrulur..

tadı damağınızda kalacak bi zirve olacak..başından sonuna kadar!

---promosyon---
    (zeus, 15.09.2008 23:54 ~ 23:56)
  5. zirvenin ortaya çıkışı şu şekilde oldu; bilenler bilir dans etmeyi çok seven hatta dans etmenin hastası bir insanım. çok iyi olduğumdan değil, ama eğleniyorum. uzun süredir kafamda olan bir fikirdi. neden benim gibi diğer sözlük yazarları da dans edip eğlenmesinlerdi? hem de hep birlikte. bir gün zirve mekanı olan energy pubda, zeus ve bir kaç arkadaş otururken arash adlı dance dance insanı dj bölümüne geçip bizi coşturmaya başladı ve "ping" diye bu fikir geldi aklıma. işte dedim burada olmalı bu zirve. şartlar dans etmeye, içmeye, eğlenmeye deli gibi müsait. sonrasında işte zeusla konuştuk anlaştık ve radiance'ın da katkı ve destekleriyle bu çılgın atacağımız zirveyi organize etmeye karar verdik.

emin olun dans edicem.
    emin olun siz de edeceksiniz.
    (olahabeoy, 18.09.2008 15:00 ~ 15:06)
  6. "ben disko müziği dinlemem abi yeeeaaa, tarzım değil" diyenleri esefle kınamak istiyorum. neden efendim? çünkü bu zirvenin amacı eğlenmek. araya ramazan girdi, içemedi bir kısmımız. amaç burada birlikte olup, içmek, çoşmak, eğlenmek imiş. yoksa benim de ne işim var diskoda sorarım size? ayrıca kapıda herkes bir shot sex on the beach ile karşılanıyormuş, böyle de kıyağı bulamazsınız. içki fiyatları da makul. gelin dağıtalım efendim. he beni dans ederken görür müsünüz? orası muamma. alkolün etkisi ile her şey olabilir tabi.
    (ceyyar kermit, 18.09.2008 16:02)
  7. eminim bu zirveye gitmek isteyen ancak "ne yapsam ne etsem, kimseyi de tanımıyorum ki" diyen bir çok yazarımız vardır. arkadaşlar, sizlere sesleniyorum: gönlünüz rahat olsun! emin olun ki kimseyi tanımayarak girdiğiniz mekandan en az 4-5 yeni arkadaşla çıkacaksınız. şimdiye kadar böyle zirvelere gidip de insanlarla muhabbete girmeyen, sınıfın arka sırasında sessizce oturan çocuk konseptinde kalan hiç bir katılımcı olmadı. "nasıl olacak bu yeaa?!" derseniz, olaylar kendi kendine gelişecek, merak etmeyin.

hem bir kere sex on the beach var girişte, sonra müzikler süper, mekan kalite garantili, cep yakmıyor, hiç olmadı olahabeoy dans edecek (dans pistinde yalnız olmayacaksınız yani). bayram tatili dönüşü ayağınıza gelen bu müthiş zirve fırsatını kaçırmayın derim ben.
    (noscho, 18.09.2008 16:50 ~ 19:55)
  8. hiç kimseyi tanımıyor ve üstüne üstük tek katılmayı düşünen bi erkekseniz asla gitmemeniz gereken bi yer. gerçekçi olmak lazım. yoksa ben de söylemesini bilirim, "işte gelin. korkmayın. kaynaşıcaz. eğlencez. bi sürü dost edinceksiniz" şeklindeki olumlu temenninleri. fakat inanın bu sizi kandırmak olur.

sözlüğün eski yazarlarından biri olarak çok zirve gördüm. bende hepsinin ayrı ayrı anısı var. yalan söyleyecek değilim, hakikaten de çok eğlendiğim zamanlar oldu. yeni insanlar tanıdım. fazla olmasa da. ancak şimdi geriye dönük bakınca bazı şeyleri yapmaman gerektiğini düşünüyorum. beni rahatsız ediyor.

benim katıldığım zirve döneminde, ki hala da devam ediyordur bu, yazarlar aynı çünkü, eski yazarlar olarak ister istemez yenilerle çok eğlenip taşak geçiyorduk. bi anlamda egomuzu besliyorlardı. hani bu yazarlar prison break'teki tabirle tam anlamıyla "fish" oluyordu. eee bizim de ister istemez ağırlığımız olduğundan bunları her türlü kullanıyorduk. zamanında ben çok yaptım bunu. hatta bi ara tek eğlencem gibi bişeydi. "hadi bi zirve düzenleyelim de bakalım kimler düşüyooo. canım çok sıklıyooo ya bu aralar" şeklinde açılırdı zaten o dönem bir çok zirve.

bakın, sınıfın arka sırasında sessizce oturan çocuk olarak kalmak iyi. keşke öyle kalsaydı herkes. bizim zirvelerden sonra insan içine çıkamayacak yazarlar oldu. çoğu da bıraktı zaten utancından. hayır aslında tam olarak yaptığımız bişey de yoktu. gayet düzgün bi şekilde hoş geldin deyip sohbet ediyor, ortama ısındırmaya çalışıyorduk. ama tabi ilerleyen dakikalarda bu yazarlar bizim gücümüzden, ağırlığımızdan, ortama hakim olmamızdan ezilip gidiyordu.

muhtemelen bu zirvede de aynı şeyler olacak. hatta daha da kötüsü... çünkü "dans" zirvesi. adı üstünde "dans". herkes buraya baştan "çok eğlencem, dans edicem" havasında gelmeye çalışacak. coolum. rahatım. kaynaşırım. bu tatta. kimisi güvensizliğini yenmek için gelmeden ufak bi şeyler içecek. hiç kasmıyım abi, nasıl başlarsa öyle gider, onlar da benim gibi şeklindeki telkinlerle girecek içeri. peki ya sonrası....

salaklığın manası yok. herkes sizin gibi rahat, cool, gülümsüyerek espri yaparak gelecek zaten. daha doğrusu buna gayret gösterecek. fakat gittikçe düşünecek enerjiniz. başlarda sizi merhaba diyip ilgilenler ister istemez kendi arkadaşlarına yönelecek. peki ya siz? ya gidip dans edeceksiniz tek başınıza ya da gidip yine dans edeceksiniz iki dakika önce tanıştığınız oğlanın yanına. ilgi göstersem yavşaklık olarak mı algılar ee ben napcam paranoyalarıyla dolanıp duracaksınız. az sayıda kız da kapılmış zaten. kapılmasa da sizin nicke bakmaz.eee hiç dans etmemeniz daha kötü olacak. herkesin sizi ezik, içine kapanık bi it gibi gördüğünü düşündüğünüzden iyice bunalacaksınız. dar gelecek o mekan size. sürekli izlendiğinizi düşüneceksiniz. gitseniz, "yaaa o salak mı, demin burdaydı, valla sözlükte fena şeyler yazmıyodu ama zavallının tekiymiş, bi ara dans mı etti lan o göt, hahahaha topal gergedan gibi sallanıyordu, ajaahhaha o muydu lan o, ay ölcem gülmekten, tek başınaydı di mi?"

böyle laflar edilecek arkanızdan. bebişlerim, bu zirveye katılan yazarların çoğunu tanıyorum. iki grup var zaten. bi grup çaça, roro, vals, samba, tango, yarina, kakalin, gayda, lambada, hiphop, v.s, her türlü dansı yalayıp yutmuş kişiler. yanlarında dans edemezsiniz zaten. ortamın amına koyarlar. diğer grup ise ağır abi tayfası. kenarda oturup zirveye yön verecek. peki ya siz nolacaksınız? soytarı. bizi eğlendireceksiniz.

zamanında yaptıklarıma pişman olup bunları açıklamam doğru olarak görülmeyebilir. ama buna mecburdum. çünkü biliyorum ki bu zirveye katıldıktan sonra bir çok yazarın hayatı mahvolacak. tabi ki sanal hayattan söz ediyorum. ama bu real'e de sıçrıyor ister istemez. nickinizi bilmeleri farklı tanışmak farklı... yarattığınız havayı bi anda kaybedebilirsiniz, ki kaybedeceksiniz. ucuz kahramanlık peşinde koşup böyle bi zirveye bodoslama dalmayın. haddinizi bilin. daha sıradan bi zirveyle başlayın sosyalleşme olayına. öyle ya da böyle sözlükte zaman geçiriyorsunuz. yazıyorsunuz, mesajlaşıyorsunuz, v.s... keyif alıyorsunuz sonuçta buradan. hoşuna gidiyor parçası olmak. bunu kaybetmeyin. lütfen.
    (kayser sozer, 18.09.2008 19:58 ~ 19.09.2008 21:57)
  9. buyrun buradan yakın bi de;

(bkz: http://www.new.facebook.com/...)" onmousedown="return bkc('2737061','+http%3A%2F%2Fwww.new.facebook.com%2Feditevent.php%3Fpicture%26amp%3Beid%3D41036152992%26amp%3Bnew%26amp%3Bm%3D1%23%2Fevent.php%3Feid%3D41036152992')">http://www.new.facebook.com/editevent.php?picture&eid=41036152992&new&m=1#/event.php?eid=41036152992)

event varmış!
    (zeus, 25.09.2008 20:58 ~ 20:59)
  10. radyodaki pek eğlenceli 60'lar programını dinleyip kendime geldiğimde aklıma geldi: mevsim geçişi yaşayan baygın bünyelerin üzerindeki ölü toprağını kaldırma açısından çok etkili olacağını düşünüyorum bu zirvenin, dans iyidir.
    (iao, 25.09.2008 21:53)
  11. bu zirveye katılan yazarladan biri geçen gün bana mesaj attı. "yabgu sen de gelsene çok eğleniriz" şeklinde. "teşekkür ederim ama ben dans etmesini bilmiyorum. hem sevmem de." şeklinde bi yanıt verdim. ne cevap verse beğenirsiniz pişkin pişkin, "ya abi biz biliyoruz mu da oynuyoruz sanki". işte bu cümle zirvenin vizyonunu da misyonunu da özetliyor. açıkçası demin zirveye katılan yazarlara baktım. olahabeoy dışında hem dans etmesini bilen hem de erkekliği sağlam hiç bi yazar bilmiyorum. valla içlerinden bazıları bu iki şeyden birini sahiptir belki, bilemem, kimseyi yargılamak istemiyorum. ama size daha önce söylediğim gibi bu zirveye yeni yazarların gitmesini önermiyorum. heee ama illa da gitmek istiyorsanız, sizi emanet edebileceğim tek yazar olahabeoy. adam gibi adam. onu bulun, selamımı söyleyin. size sahip çıkar. yoksa çok ezilirsiniz. onun dışında kimseye kefil olamam. ortada bırakıp taşak geçme ihtimalleri yüksek çünkü sizle.
    (kayser sozer, 26.09.2008 02:29 ~ 02:41)
  12. müzik; gece yarısından sonra tam bi future generation moduna geçecek..kafalar bi dünya olacak, iyice elektronikleşeceğiz..haber vermedi demeyin..
    (zeus, 26.09.2008 20:25)
  13. şimdiden çok eğlenceli zirve. dans etmeyi sevmemem, yanımda sadece bir kişiyi getirecek olmam, zirvenin ilk zirvem olması, yazılanlara bakılırsa üzerimizde taşşak kızartılacak olması gibi olumsuzluklar sex on the beach in yanında devede nerem doğru kalır. öylemiydi
    (regulate, 29.09.2008 15:04)
  14. vuku bulanlardan da görüldüğü üzre zirvenin son kayıt tarihi 10.10.2008 cuma gecesi 23:59 olarak belirlendi. açık konuşayım heyecanlıyım. bir zeus heyecanı kadar olmasa da içimde bir kıpırtı var. bir çok şey konuşuluyor, bir sürü yorumlar yapılıyor. bunlarla ilgili de bir kaç şeye açıklık getirmek niyetindeyim.

zirveye gelen yazarlarla taşak geçileceği, dışlanacağıyla ilgili iddialar var. bununla ilgili pek bir şey söylememe gerek yok. çünkü ben eğer sözlükten bu kadar insanı tanıyorsam zirvelerde tanışmışımdır. zirveler güzeldir keyiflidir. ayrıca insanın ilk zirvesi olması da çok bir şey değiştirmiyor. ben ilk olarak itü sözlük ikinci yaş zirvesine katılmıştım. orada tanıştığım bir kaç arkadaşımın arkadaş ağıyla tanıştım falan derken bir çok arkadaşım oldu sözlükten. bu çok abartılacak bir şey değil yani. önemli olan biraz da olsa girişken bir insan olmanız, "merhaba" diyebiliyor olmanız.

bir de dans edenlerle dalga geçileceğini zannedenler var. onlar da cumartesi akşamı beni dans ederken gördüklerinde bundan vazgeçerler herhalde. cumartesi gecesi çok güzel dans olucak. dans olması.
    (olahabeoy, 06.10.2008 14:26)
  15. (bkz: zebbaha gader dens)
    (ispik, 06.10.2008 14:30)
  16. o değil de, zirvenin düzenleneceği mekanda* ne ses sistemi varmış be kardeşim, ben bile şaşırdım..yani o akşam, biraz geç kalırasanız şayet, girin o mavi jeans'ın sokağına, en çok ses & gürültü gelen yeri dinleyin, oraya gelin, ve hoooop, direkt dalın mekana..girişte, müesseseden ikram, sex on the beach shotınızı da kapmayı unutmayın!
    (zeus, 06.10.2008 20:34)
  17. sabaha kadar dance disco dans vs zirvesine zohan geliyorsa bende gelirim dedirten buluşmadır. ( tanım yapma zorunluluğu kanıma işlemiş napayım, benim suçum değil valla, yaptıranlara bakın siz)

evet ya zohan geliyor mu kesilmiş kot şortu ile? yoksa biri gönüllü zohan olur umarım diye düşünüyorum.

tamam erkekleri "sex on the beach" ile kandırdınız diyelim, yapamıyorsak içeriz bizde abi diye, bayanlar için ne gibi bir atraksiyon var acaba? sırf meraktan gidebilirim hani. merak ediyorum gerçekten. "you sexy thing" ile dans eden 1-2-3-4-5 nesil erkek yazarlarımız olursa eğer, yemin ederim elimde bir tomar 10'luk ile oradayım. parti ise parti. zohan yoksa "you sexy thing". seçim erkek yazarların.

edit: you sexy thing ile strip varsa, tomarlar çoğalacakmış ona göre. full monty tarzı yani.
    (life for rent, 06.10.2008 20:48 ~ 20:53)
  18. az önce iddiayı kaybettiğimi öğrendim..100 kişiyi geçtik!

şimdi yeni iddianın ismini koydum; 150 kişiyi geçersek...

(önce bi geçirin de)
    (zeus, 07.10.2008 22:13)
  19. yarın zirve kayıtlarının son günü olması sebebiyle bazı hatırlatmalar yapmak niyetindeyim;

*baştan da söylediğim üzre yarın gece yarısına kadar kaydınızı yaptınız yaptınız, yapamazsanız balkabağı.
    *kayıt olurken dikkat etmeniz gereken tek husus yalnızca bir misafir getirebildiğiniz. yani +1 olabiliyor en fazla.
    *zirvenin kapı açılışı cumartesi akşamı saat 19:00'dır.
    *kayser sozerin de söylediği gibi benim yanıma gelin, kayserin selamını söyleyin. şaka lan gelin takılın işte.

zeus ve olahabey'un

organizasyonlarında
    sizleri de aramızda görmekten
    mutluluk duyacağız
    (olahabeoy, 09.10.2008 17:22)
  20. bi kısmı gaza getirsin, bi kısmın da merakını dindirsin diye çalınacak bazı parçaların listesi yakında burada olacaktır..

diğer kısım, yani muhtamelen geceyarısından sonra çalınacak parçalar gerçekten sürpriz!..kâh çocukluğunuza gideceksiniz, kâh gülmekten dans bile edemeyeceksiniz..

kuduracağız kısacası..düşünmeye ve beklemeye de harcayacak zaman yok, söyleyeyim..kayıt olun, kapımız yarın geceye kadar herkese açık..

cumartesi akşamı görüşmek dileğiyle..

(not: girişte sex on the beach shot'ınızı yapmayı unutmayın)
    (zeus, 09.10.2008 22:26)
  21. yapılacağı mekan için önceden keşif yaptığım zirve. sınavlara girmeden önce yapmıştık ya hani seneler önce... yalnız bir soru takılmıştır kafama... kapı açılış saatinde gitmeyeceğim için -yani aslında bu tür mekanlara geç gidilir- kapıda bayram şekeri olarak dağıtılacak olan zem zem kalır mı acaba diyorum? hani yine biz küçükken yemekhaneye geç gidersek yemek kalmazdı ya, o hesap. neden örnekliyorum anlamıyorum, biraz heyecanlıyım galiba...
    (pink caterpillar on a mushroom, 10.10.2008 10:20 ~ 10:30)
  22. bu gece 23:59'da kayıtları kapanacaktır. son kayıtlar! bugün kapanıyoo!
    (olahabeoy, 10.10.2008 20:59)
  23. kayıt olmadan gelenler için bu gecenin bedeli ya içeri alınmamak ya da 20 yeni türk lirası şeklinde gerçekleşecektir.

kayıtlı gençler ve misafirleri ücretsiz girip free shot larını serbestçe yudumlayacaklardır.

fazladan misafir sokmaya çalışmayın nolur, zira gelen gidenler kayıt altında olacak. sıfır sıkıntılı mükemmel bir gece olsun.
    (radiance, 10.10.2008 21:41)
  24. 1 saat içinde kayıtları kapatılacaktır..
    (zeus, 10.10.2008 23:06)
  25. ilk zirvemdir efem. tespitler tespitler tespitler...

öyle sabaha kadar dance adamı olmadığımdan, hatta ve hatta hiç dance adamı olmadığımdan erken giderim erken dönerim düşünce balonuyla akşam 8 civarı mekana aktım. girişte zeus ve olahabeoy tarafından sımsıcak sarmalandım sarıldım. ilk 15 dakikası sap, daha sonrası daha az bi sap olmak üzere güzel eğlenceli, kıç kıça dip dibe ohuu yeaa zirve oldu benim için. ucurtma kişisinin de beni ortam çocuğu yapma girişimleri sonucu az da olsa birkaç ünlüyle tanıştım. bazen insanlar gelip yaka kartıma dikkatle baktıktan sonra, dudak büküp uzaklaştılar. arkalarından "benim 600 girim var!!" "statüm var benim!!" diye bağırasım geldi, diyemedim. zaten desem de o gürültüde kimse duymazdı. tanıştığım ve gözlemlediğim insanlardan bir kuple efem:

zeus: kıçından şimşek çıkarması dışında tam zeus, kral adam. böyle zirve zirve olsun diye az uğraşmadı. beleş shot'ımı içmeme rağmen bir adet de "bendensin lan iç bişi olmaz" diyerek, üstüne bir de şişe fondipleme seansına katarak gönlümde taht kurdu. kız olsam verirdim babs.

olahabeoy: zeus kadar göz önünde durmasa da iyi bir ev sahibiydi.

mavio: kalemi kadar dansları de sağlammış. abicim o ne figürler öyle.

hawk: "ortama koyarım bu ne lan" duruşundan vazgeçip ortamlara akana kadar yanımda iyi dikildi.

wildboy: tanıştırıldıktan sonra muhabbeti sürdürme çabasıyla gönlüme taht kurdu. ben ki bir odun ben ki bir sap olarak böyle bir girişimde bulunmazdım, bulunamıyorum da zaten.

wondrous: yakından bi farklıymış lan bu adam. öyle yanda giden otobüste felan böyle 2.80 boy, baklava kaslar felan gibi duruyordu da sen ben gibi insanmış. ashgdhad. tarz adam. çok dağıtmadı gördüğüm kadarıyla.

orchidaceae: en büyük şanssızlığı ucurtma gibi bir herifle takılması. hayata 1-0 yenik başlamak bu olsa gerek. yerinde durmadı. ulan bak nickinin okunuşunu sormayı unuttum.

ucurtma: lan sen ne pis bir adamsın. "metallica bozdu eaaa". böyle değildin abi sen, rihanna'yla felan koptuğunu görünce ben de koptum. tüm yontulmamışlığına rağmen o danslar senden mi çıktı babs demek istiyorum. bir ara ortadaki direkte pole dance yaptığımızı farkedince hayata karşı tüm beklentilerim değişti. abimsin.

marie antoinette: hoş muhabbet insan. ayrıca bağyanmış onu fark ettim lan. nedense kafamda erkek imajı çizmişim kendisine.

fani: hahah yer miyim kızım bu numarayı diyorum. gülücük gülücük. evet iyi denemeydi ama olmadı. bir ara içkiyi yenilemeye gidince kaybettim, arka kapıdan kaçmış diyorlar. halaya durcaktık babs.

ismi bilinmeyen danscı arkadaş: adam resmen katalizördü. kimin nesi nerden geldi bilinmiyordu ancak o figürler o danslar neydi öyle. amanın yarabbi diyorum. wondrous'a sordum "parayla mı tuttunuz abiyi", "yok bilmiyorum akmış kendince buraya" dedi.

konuştuğum fakat şu an için ismini hatırlayamadığım kişiler de gayet hoş sohbet, sıcak insanlardı. yamuk adam yoktu yani.

arada bir birilerine poz verdim fotoğraf çekiyorlardı, kimdiler bilemiyorum ama umarım iyi çıkmışımdır. eheh.

özetle; yeni insanlar yeni ortamlar derken ilk kez sözlük kişisi olduğumu hissettiğim zirve olmuştur.
    (sageeth, 12.10.2008 14:13 ~ 15:07)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil