görseller
sabaha kadar dance dance dance reloaded zirvesisabaha kadar dance dance dance reloaded zirvesi
sabaha kadar dance dance dance reloaded zirvesi 
belki ilginizi çeker
  1. · itü sözlük
  2. · beyoğlu purple
  3. · yazarların bombay tv eserleri
  4. · dirtypain
  5. · birinci geleneksel kocaeli zirvesi
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · tunceli alevileri dinsizdir
  2. · ugg
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · colin kazım richards
  5. · domuz gribi
  6. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · servis nöbeti
  9. · akpli belediye başkanının atatürk fıkrası

sabaha kadar dance dance dance reloaded zirvesi  

sayfa  / 2
  1. evet, daha önce de sinyallerini verdiğimiz üzere dance dance dance zirvesinin ikincisini gururla takdim ederiz.

zeus ve ben düşündük taşındık, bu güzel zirvenin ikincisini kendisi kadar güzel bir tarihte açalım dedik. hem 5. yıl partisinden önce bir ısınma partisi olsun, hem finalleri biten öğrenciler(itü baz alınarak yazılmıştır) çılgınlar gibi eğlensin istedik.

birinci zirvenin tadı damağında kalanlar! ben katılmadım çok pişmanım, çok kıskandım diyenler! işte size fırsat. şu an için yalnızca tarih belli olmakla birlikte mekan ve diğer gelişmeler buradan zamanla duyurulacak. bizden ayrılmayın.

şuradan ulaşabilirsiniz;
    http://zirvetor.itusozluk.net/...
    (olahabeoy, 01.12.2008 17:28)
  2. detayları gün geçtikçe belli olacak zirvedir..henüz tarihi ve saati belli olmuştur..
    (zeus, 01.12.2008 17:31)
  3. facebook'ta da olay* oldu, buyrun; (bkz: http://www.facebook.com/...)
    (zeus, 01.12.2008 20:23 ~ 20:24)
  4. hemen akabinde, beşinci yıl partisi sonrası "sabaha kadar dance dance dance revolution zirvesi"yle üçlemeyi tamamlamalarını arzu ettiğim, gördüğüm en eğlenceli sözlük zirvesinin ikinci ayağı. hayırlara vesile olmasını diliyoruz.
    (damdanakan, 02.12.2008 00:36 ~ 00:36)
  5. referansı sağlam olan zirvedir."devam zirveleri" hep kötü olur denir ama bu sefer yanılacaksınız.ezberleri bozmaya aday zirve.bir an sahiplendim ama olsun.
    (guanoapes, 02.12.2008 00:38)
  6. sabaha kadar dance dance dance zirvesi'nde mekana tıka basa yüklenmiş olduğumuz, zirvenin ünü sözlük alemine yayılmış olduğu, bu yüzden ikincisi daha da talep göreceği sebepleri itibarı ile; energy pub'dan daha geniş -özellikle o çift kemer ve kovboy şapkası kombinasyonlu abiyi rahatlıkla ağırlayabileceğimiz cinsten- bir mekan bulunup buluşturulması gerektiğini düşündüğüm zirvedir.

"hiç bir yazar dedim ya, hiç bir zirveyi; ve hiç bir zirve hiç bir yazarı, bu biçim sevmedi."

(yazar zirve kelimesini sabaha kadar dance serisinin tamamı yerine kullanmıştır.)*
    (fani, 02.12.2008 00:54)
  7. ilk zirveye katılanlardan duyduğum "her şey çok güzeldi ama bir şey eksikti" tümcesindeki "şey" olduğumdan katılıp, tek eksiği tamamlama gayesinde olduğum zirve.

evet, tek eksiğiniz bendim.
    (zoma, 02.12.2008 23:28)
  8. mekan ayarlandı ayarlacanak ve bu yüzden gerçekten heyecanlanıyorum. yaklaşık olarak bir ay kaldı. mekanı ayarladıktan sonra yine buradan ve zirvetörden duyurulacak tabii. aynı zamanda mekan ayarlandıktan sonra içki fiyatları gibi detaylar da gün yüzüne çıkacak. heyecanlıyım resmen!?!?!?
    (olahabeoy, 15.12.2008 17:47)
  9. mekan olarak club purple (@ taksim) ayarlanmış durumda..
    (mekanın detaylı planı veya krokisi işte her ne haltsa onu sizlerle yakında paylaşacağım..)

içki fiyatlarımız ise son derece makul olacaktır..

öte yandan müziğimiz dj arash sepassi tarafından sağlanacak..müthiş mixler ile yine dans dans olayında kopacağız, eminim..

sürprizlerimiz ise sizi daha da keyifli bir gece geçirmeniz için hazırlanıyor..

size sadece katılmak ve o gece güzel vakit geçirmek kalıyor; (bkz: http://zirvetor.itusozluk.net/...)
    (zeus, 04.01.2009 01:34 ~ 16:49)
  10. insanlar çok garip cidden. kimi savaş oluyor canlar yanıyor der, duyurur millete olayı. haber verme niyetindedir belki, eyvallah. kimisi, bilmem kim şurayı haritadan silerken sol frame in reytingini ölçüp insanların nelerle uğraştığını anlatır. ne kadar şerefsiz insanlarsınız lan siz demeye getiriyordur belki, ona da eyvallah. kimisi filistin yalnız değil diyerek bir nevi tepkisini ortaya koymak istiyordur belki. hepsine eyvallah. yorum farkı olmasaydı bu sözlükler olmazdı bu bi gerçek. mesela bana göre de en güzel yorum ırak a sessiz kalıp gazze de coşan islami kesim'den geldi. neyse, ama kimse burda gelip de ironik embesilliğin nasıl bişey olduğunu göstermesin.

bu ironi denilen şey gerçekten çok pis bi kavram. tanımlamaya kalksan beceremezsin, anlatsan anlatamazsın. ama çok güzel örneklendirilebiliyor. mesela bir anarşistin ölen masum insanları savunması ironidir. çünkü anarşistin bildiği tek şey vardır, o da sisteme karşı gelmek. tabi bunu yaparken de olması gerekeni ya da şöyle olsa daha iyi olur kısmını atlar, çünkü hiç bişey onu tatmin etmez. anarşist sisteme karşı gelir, bu duruşunu sokak çatışmalarıyla gösterir, ortalık kan gölü olur, ama sonuç alınamaz. işte bu yüzden ölen masum insanlara acıması falan ironidir. anladınız umuyorum ironiyi.

anlamadıysanız bir örnek daha vereyim. gene anarşistten gidelim hatta günceli de katalım işin içine anlayabilmeniz için. yunanistan karışık malum. bi çocuğa olanların ardından halkın buna tepki göstermesi falan. ilk başlarda gerçekten helal olsun dediğim bi tepkiydi o da ayrı bi konu. ama malum daha sonraları olay büyüdü kavgalar, çatışmalar, kanlar... bu kadar büyümesinin altında yatan tek sebepse bana göre anarşistlerdir. adamlar kargaşa istiyolardı ve istediklerini aldılar. işin ironi kısmı ise şurda : bir anarşistin yunanistandaki olaylara üzülmesi ironidir.

ha tabi, işin bir de şöyle bi boyutu var ki en bayıldığım noktasıdır. her anarşistim diyen ya da öyle takılan anarşist midir? tabiki hayır. ama malesef bu bana göre ironi değil, iki yüzlülüktür.

neyse, zirve diyoduk dimi? gidilesi görülesi bir ortam olacağı kesin. hoplayıp zıplamayı seven, kurtlarını dökmek isteyen, hatta hayatın tüm dertlerinden gına gelmiş "lan yeter bi nefes alalım beh" diyenlerin zirvesi olacağı da kesin. ha benim gibi "dens dens" sevmiyorsanız ya da dıptıs dıptıs abi çok dandik yea diyosanız zirve menümüz çok geniş.

insanlar çok garip cidden. hoplayanlar zıplayanlar falan. (ahah ironi çok pis bişey hakkaten, sevin onu ama ciddiyetten uzak sevin)
    (amuda kalkan imam, 04.01.2009 03:16)
  11. devrik cümleler kurup eğlenilebilecek bir zirve. geçen ay zirveyi açarken israil'in saldırı düzenleyeceğini hesaplayamamış mal organizatörler ama olsun. yine çılgın olacak!?
    (olahabeoy, 04.01.2009 12:54)
  12. zirveye ev sahipliği yapacak mekanın -beyoğlu purple- koordinatları: 41° 2'8.02"k, 28°58'52.72"e

krokisi; (görsel: sabaha kadar dance dance dance reloaded zirvesi/55224)

açıklama: (bkz: http://zirvetor.itusozluk.net/...)

tüm bu bilgiler mossad'dan geliyor..ben bişey demiyorum..zirve üzerine dönen planlar fena (gibi)..

"todah raba mossad"
    (zeus, 04.01.2009 16:46 ~ 15.01.2009 17:18)
  13. (noscho, 04.01.2009 19:07)
  14. gidecek olanları gerçekten anlayamadığım zirve. tam şu anda insanlar ölürken eğlenilir mi?

mesela üzerinize afiyet geçen bayram otuzbir çekiyordum efendim. bayram dönüşü malum, bir sürü kaza oluyor. düşünmeden başlamışım sıvaza. birden aklıma geldi tabii : ben orada kendimi tatmin ederken bir yerlerde insanlar ölüyordu. trafik kazası falan. pişmanlık bütün vücudumu kapladı (post ejaculation olanı değil, yarıda bıraktım). bütün bayram öyle durdum. donumu bile toplamadım inanın.

edit: şaka bir yana öncekine gidemedim, bunu kaçırmamaya çalışacağım. eğlenceli bir zirve olacağa benziyor.

edit 2: buna da gidemedim mk.
    (albiceleste, 04.01.2009 19:18 ~ 19.01.2009 01:47)
  15. (radiance, 04.01.2009 19:22)
  16. zirveler güzeldir. diğer sözlüklerde de var olan biri olarak belirtmek isterim ki, itüsözlük zirveleri ayrı bir güzeldir. iş yoğunluğum nedeniyle alfaeksi olarak zirvelere pek iştirak edememiş olsamda bir sene öncesine kadar eski hesabımla birçoğuna katıldım, organize ettiklerim bile oldu. bu zirveyi organize eden arkadaşların da eski zirvelerine katıldığımdan, kendilerinin bu konuda ne kadar istekli, özenli ve hevesli olduğunu biliyorum.

her neyse, başlığımıza dönelim, dans zirvesi. dünya da ve türkiye'dekileri yaşananları bir kenara bırakırsak, ki kenara bırakmak çok ahlaklı görünmüyor bana. bu zirvenin tarzında yanlış bir şeyler buluyorum. ilkinde bu fikre kapıldım ve fikrim her geçen gün sağlamlaşıyor. belki eski kafalıyım, sabit fikirliyim, yaşlıyım. ama "sabaha kadar dans dans" ismi bana bilgi, bahçeşehir, yeditepe vs gibi, özel üniversitelerin, kapitalizmin çocuklarının, sizin tabirlerinizle tikilerin yuvalandığı partileri aklıma getiriyor.
    aynı akustik performans gibi, dans performansları olsaydı mesela ne kadar da keyifli bir organizasyon olurdu. ama sabaha kadar hopla zıpla zirvesi, iç, dans et, gecesinde seviş mantığı gibi gözüküyor, hatta realist olalım bu zirveye bu amaçla katılanlar bile bulunuyor.
    sabaha kadar dans dans dans.
    anı yaşama aptallığına düşenlerden değiliz, belki sözlük genç nesli yakamaya çalışıyordur bilmiyorum.
    ama acıklı olan, olmadığımız insanlar gibi davranmamız. itüsözlük, istanbul teknik üniversitesi, sabaha kadar dan dans zirvesi.
    büyük paradoks bu. izleyin, okuyun, bakın. bu sözlüğün okuyan çocukların çocuğu ay sonunu nasıl getiririm derdinde, duyurularda hep burs, öğrenim kredisi başlıklı sorular görüyorum. siz şimdi onlara nasıl bir yaşam tarzı aşılamaya çalışıyorsunuz. kendilerini eksik hissetsinler, sizin içinize girsinler diye kimbilir kaç kitap paralarını heba ediyorsunuz.

bu nedenle sevgili arkadaşlarım, iyi düşündüklerinden, sadece eğlenmek istediklerinden emin olduğum arkadaşlarım; uyuşturucunun neden eğlenceli olduğunu öğrenmelisiniz belki de, belki de o çocukların eğlencesinden çok geleceğini düşünmelisiniz.

abartıyorsun demeye kalkmayın, size bu hep eleştirdiğiniz sistemin çarkları; yamyamların, kendilerini eleştirilenlere nasıl da "mübalağa ediyorlar" dediklerini hatırlatırım. ve en acısı o aynayı yeniden size, eleştirdiğiniz kişilere benzediğinizi göstermek için kaldırırım.
    (alfaeksi, 04.01.2009 21:50 ~ 21:51)
  17. ankarada olsa da gitsek.
    (almina, 04.01.2009 21:57)
  18. israil'in gazze'ye yaptığı saldırılar bittiği gibi(!) kaydolmak isteyecek insanlar bu zirveye akın akın.
    ama o zaman...
    iş işten geçmiş, kayıtlar bitmiş olacak.
    "ama bombalar, ama insanlar ölürken, ama elektrikleri de kesik" diye klavye üzerinde canlı kalkancılık oynayanlar, canlı canlı kalkanlarla oynayacaklar muhtemelen..

biz manyağız çünkü, en çok bu zamanları seviyoruz.
    hutular tutsileri katlederken, amerika ırak'ı dizinde uyuturken dans ediyoruz biz en çok.
    hatta hususi karışıklık bekliyoruz sözlükçene zirve yapmak için.

geçen ayakkabı attılar adama misal, bizim evde toplandık alelacele.
    yeminlen.
    (dirtypain, 04.01.2009 22:04)
  19. zirveye bütün kolbastı bilenleri bekliyoruz. wondrous ve bana kolbastı öğretecek olanlara da bir adet bira ısmarlıyoruz. hatta ikimizden de birer tane. ama öğretecek yani kesin. offical djimiz arash sepassi'den rica edicez çalacak umarım zirvede de.
    (olahabeoy, 05.01.2009 16:10)
  20. çılgınlar gibi kopacağımız zirvedir.

not: her saniye tüm dünyada ortalama iki kişinin öldüğünü biliyor muydunuz?
    (cuore sportivo, 07.01.2009 00:12)
  21. her şeyi bir kenara bırakırsak, ilki kadar güzel hatta daha güzel bir zirve olması için çaba sarfediliyor..fakat bu sefer değişik bir misyonu daha var zirvenin..yeni yazarlara hoş geldin demek..ankara'da olsun izmir'de olsun yeni yazarlara hoş geldin zirveleri düzenleniyor..istanbul'da neden olmasın ki? işte size krallar gibi bir hoş geldin zirvesi..her zaman tekrar tekrar belirttiğim gibi "ben kimseyi tanımıyorum abi napcam orda" gibi düşüncelere takılmayın..sözlüğün en misafirperver organizatörlerinin zirvesi bu..kimseyi bulamazsanız bizim** yanımıza gelin..

neyse, uzun lafın kısası; çılgın atılacak!!

buyrun buradan yakın; (bkz: http://zirvetor.itusozluk.net/...)
    (zeus, 07.01.2009 22:43 ~ 22:57)
  22. eğer yeni bir yazarsanız ve kimseyi tanımıyorsanız; bu zirvede kesinlikle ve kesinlikle organizatör zeus'u bulmaya çalışmayın. kendisi muhtemelen çoktan alkol sınırını aşmış ve farklı alemlerde kopuyor olacaktır çünkü. yapacağınız en başarılı iletişim "ööhöhöhöööö" nidalarıyla dans etmek olur. onun yerine olahabeoy'a gidin. ya da gitmeyin... o da kopar kesin. ya da siz kimseyi aramayın, siz de kopun, kaynaşın! çok çılgın olacak çok!
    (noscho, 07.01.2009 22:48)
  23. merakla beklenen nametagler geldi. gerçekten hastası oldum çok güzel oldu.

(görsel: sabaha kadar dance dance dance reloaded zirvesi/52975)
    (olahabeoy, 10.01.2009 12:15)
  24. içki fiyatları, hazır zirveye 6 kalmışken, kesinliğe ulaştırılmak istendi..başarılı bir operasyon sonucu ortaya çıkan tablo güzeldi;

33'lük efes: 4 tl
    50'lik efes: 5 tl
    vodka-meyvesuyu: 7 tl
    tekila shot: 7,5 tl
    vodka-energy: 10 tl

afiyet & hayırlara vesile olsun!
    (zeus, 11.01.2009 21:26)
  25. zirvenin başlama saati 20:00 olarak değiştirilmiştir. bir saat daha geç başlayacak yani. o arada bir yemek yeyin, aç karnına içmeyin içkiyi diye.
    (olahabeoy, 12.01.2009 13:03)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil