program esnasında seda <u>"hanım"</u> her zamanki gibi elleri belinde canlı telefon bağlantısı yapıyor. monitörden kimin aradığını kontrol etmeden sayan soruyor, karşı taraf cevap veriyor:
- aloooo. kiminle görüşüyoruz.
- ben mustafa.
- naber lan mustafa. nerden arıyorsun bizi mustafa.
- şişli'den.
- ne iş yapıyorsun lan mustafa.
- belediye başkanıyım.*
"bir insan kendini bu kadar mı bilir be kardeşim" dedirten program. televizyonu açıp da kazara karşıma geçtiğinde ağzımdan çıkan ilk laf programın ismi olmuş.
(laf banu alkanın kilolarından açılır)
murat taşdemir: türk kadınları kendisine saygısı olmadığı için genelde kiloloudur. bakın şu bayana mesela, maşallahı var.
stüdyo kadını: a aaa, ben halimden çok memnunum, bi kere sıktığınızda elinize kemik geleceğine et gelmeli.
murat taşdemir: o genelde kurban pazarlarında geçerlidir hanfendi.
stüdyo kadını: press any key to continue!
sabahları çemberimde gül oya tekrarları yerine başlicak sürekli aynı geyiklerin dönüp anadolunun bağrından kopmuş türkücülerle ve bilimum aptallıkla donatılcak yandan yemiş program.o değil de artık sabah ben ne için uyancam çemberimde gül oya
adı; sabahların sultanı olarak değişmiş olan kadın programı.
bakalım yeni sezonda yeni adıyla neler yapacak. gözetlenen evler de yok şimdilik. yine eski olayları ısıtıp ısıtıp seyircinin önüne koyacaklar gibi görünüyor.
iyi ki yayın saatlerinin büyük çoğunluğunu çalışarak geçiriyorum.
seda sayan'ın iki cümle kurduktan sonra üçüncüye geçerken, reklam öncesi ve sonrasında, her salak saçma espriden sonra ve son olarak stüdyoda seyirciler birbirine girmek üzereyken hemen bir 9 8 lik patlatarak bol bol göbek attığı, ortamı yatıştırdığı,neşesine neşe,parasına para,ününe ün kattığı programdır. kemikleşmiş bir seyirci kitlesi vardır bir de herşeyi bilen halkın sesi olan yorumcu teyzeleri.. ayrıca bu program seda sayan'ın deyimiyle tarkan'ın konuk olması için beyaz show'a ve makina'ya tercih ettiği programdır. hakikaten gelmiş midir gelecek midir yoksa bunlar asparagas mıdır bilinmemektedir,programda tarkan bile olsa bilinmemesi, görülmemesi daha yerinde bir davranıştır.
izlenmesi en keyifsiz tv programıdır. her gün mutlaka ameliyat yaptırılcak biri bulunur ve seda sayan ameliyatlı hastaya musallat edilir. yoksa eğer bir dram falan mutlaka nihat doğanla ayrılır seda maksat muhabbet olsun gelen seyirci boş dönmesin. en popüler çiftlerin arasına girmeyi seven seda nihat doğan ile olan ilişkisinden fırsat buldukçada bu ünlü çiftleri kızıştırır ayrır parçalar.