sabah sabah seda sayan izleyerek güne iyi başlamak   

adana çık aradan

1. doktor tavsiyesidir.
    seda sayan'ın o kadırga'nın bağrından kopmuş ses tellerinin bunda büyük etkisi vardır. hele o r'leri bastırıştaki erkeksi haller... off! daha fazla yazamicam.
    (protez bacaklı kirpi, 22.07.2008 03:03)

2. korku filmi tadındadır.hassas bünyelere tavsiye edilmez.
    (benikategorizeetme, 22.07.2008 03:04)
  3. aklı mantığı yerinde olan kimsenin yapmayacağı eylemdir.
    (özgemania, 22.07.2008 03:08)
  4. bu eylemin ardından esra ceyhan'la yı izleyerek devam edilmelidir ki öğlen de iyi geçsin.
    (seroo, 22.07.2008 03:11)
  5. altın günü öncesi iyi bir açılıştır.
    kurbane, kurbaneeee... o ne ya?
    (protez bacaklı kirpi, 22.07.2008 11:28)
  6. imkansızdır.
    (karizmatik, 22.07.2008 11:41)
  7. bir çok ev hanımının tercih ettiği eylemdir. sabahın köründe giyinirler, süslenip püslenirler, çantalarına allı pullu mendillerini koyarlar,akşamdan pişirilmiş dolmalarını da alıp yollara dökülürler. duyduğuma göre her bölgenin sorumlu bir ablası ve minübüsü varmış. kadına gidip adını yazdırıyormuşsun gitmeden önce. inanılır gibi değil. her sabah istisnasız orada olan kadınlar var. işine sadık değil insan bu kadar. bu sabahta geç gideyim ya da gitmeyeyim diyen insanlar varken bu hatunlar mutlaka seyirci koltuklarını dolduruyorlar. bir de o program senin bu program benim akşama kadar gezenide var. sabah programı seyircilerinin ünlüleri var vallahi.
    bir de bu programı izleyip güne iyi başlamak mümkün değil bence. hep sıkıntısı derdi olan insanlar gelmiş seda abla yardım et diye dertlerini anlatıyorlar. üzülüyorsun. program konuları ve konukları aldatmalar dayaklar işkenceler faalan acayip konulardan bahsediyorlar. üzülüyorsun. yani güne iyi başlamak mümkün değil seda hanımla.
    bana gelince ben izlemiyorum sadece anlatılanları aktardım. yerse artık...
    (roselife, 22.07.2008 12:36)
  8. eğer yaşadığınız yer cehennemse güne iyi başlamak için iyi bir seçimdir.
    (bedevix, 22.07.2008 12:38)
  9. seda sayan ve güne iyi başlamak kavramlarının aynı cümlede kullanıldığı talihsiz durum.
    (lamentable belaborment, 22.07.2008 12:50)
  10. birde seda sayanın özlü sözleri var ya sonuna "anacım" terimini ekleyerek ürettiği (bkz: herkes yüreğinin ekmeğini yer anacım) gibi.. liseyi bitirdiğim sene bütün kışı evde geçiriyordum ve sıkıntıdan patlıyordum. tüm arkadaşlar dersanede bir ben evde ve bunalım da televizyona vurmuştum kendimi sedakolik olmuştum sonra bir baktım annemin altın günlerine gitmeye de başlamışım. önce seda sayan' ı izlemeyi bıraktım sonra kumandayı sonra ev gezmelerini ondan sonra kendimi paso kitapçıya vurdum az daha kaptırsaydım kendimi stüdyosuna canlı canlı izlemeye kadar giderdi bu seda sayan aşkı. bulaşmayınız! bağımlılık yapar! bu gibi uyarıları rtük program öncesinde yayınlamalı ne bileyim 30+ gibi bir ibare tabela konabilir.
    (koyumavi, 22.07.2008 13:02 ~ 13:03)