gündem
  1. · öğretmenler günü
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  4. · dünyanın en seksi şarkısı
  5. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · pavyona düşmek
  9. · yıldızlar savaşı

sabah 8 de sevgilisine mesaj yazan insan modeli  

1. sevgilisine günaydın demeye çalışıyor olabilen insandır. model değildir. hem model olsa tostunu yediğini de ekler mesaja belki. mankenle model aynı şey olmaya da bilir.
    sinir bozucu bir durum olabilir, tabi eğer size gelmiyorsa o mesaj. ancak size geliyorsa ve çok seviyorsanız, gelmemesi sinir bozar asıl.

edit: başlık da başıma kalmış
    (şiirbaz, 01.08.2007 11:49 ~ 07.08.2007 09:13)
  2. bu sevgililer özel günleri de (doğum günü,sevgili günü falan) tam gece yarısı birbirlerini arayak kutlarlar,böyledir bunlar evet bu kadar da açık konuşuyorum.
    (penguen tezegi, 01.08.2007 11:53 ~ 11:54)
  3. (bkz: saat farkı)
    (bkz: greenwich)
    (bkz: meridyen)
    (bkz: gurbet)
    (bkz: hasret)
    (bkz: mektup)
    (bkz: zamane)
    (myrmidon, 01.08.2007 11:56 ~ 11:56)
  4. çok yarak kafalı insan modelidir. insan ilk önce annesini babasının elini öper sabahın 8'inde. patronuna mesaj atar günaydın der. sanki dünyada bi tek sevgili var ben anlamıyorum. ben mesela sabah kalkınca ilk işim bakkala çağrı atarım. bi de sabah 8 olması gerçekten önemli. sabah 10 da kalkınca "sabah kalkar kalkmaz mesaj atmak" olayı vurgulanamaz. 6 da erken. 8 iyidir.
    (olahabeoy, 01.08.2007 11:56)
  5. birde "sabah 6 da sevgilisine mesaj yazan insan modeli" vardır ki onları hiç karıştırmayalım. (bkz: allah akıl fikir versin)
    (cevizağacı, 01.08.2007 11:58 ~ 12:07)
  6. sevgilisi olmayanların, olupda hayatından memnun olmayanların kıskançlık hezeyanı ile modelleştirme çabasındaki hede.

(bkz: abuk sabuk başlıklar)

(bkz: ybsg)
    (cashew, 01.08.2007 12:04)
  7. oooo sabah 8de günaydın canım,cicim muhabbeti çoktan geçmiştir...o msj sabah 6da yollanmıştır çünkü...sonuç telefon yastık altında,titreşim modunda ve bölünmüş uykulardır....ama uyanır uyanmaz düşünüldüğü hissini vermesi ayrı bir güzelliktir tabiki.
    (her sistemi gördüm darısı yeni sistemlere, 01.08.2007 12:08)
  8. bu sevgili tipleri sadece saat 8 le sınırlı kalmazlar her dakka başı birbirlerine rapor verirler zaten.öncelikle birbirleri için özel hatlar alırlar.sürekli o buna bu ona kontör atar.kendi aldıkları kontörler karşı tarafa gider.konuşurlarken güzleri öyle bi sırıtma moduna ulaşırki sizi çeneniz ağrır artık.saat 8 mesajı "uyanıdrmaktan korkuyorum" yada " uyandırmaya kıyamıyorumlu" olur genelde.bu "nasıl güzel uyuyorsundur şimdi ile devam eder"sonra karşıdaki kişi"yok uyumuyordum diye"telefon açar hafif kızararak bu doğrultuda ilerler konuşma.
    (fluwn, 01.08.2007 12:08)
  9. keşke bir çalar saatim olsaydı.
    sabah 8'de günaydın deseydi.
    şu yaşamda;
    ben ve yalnız çalar saatim kalsaydı.

sevgililerin birbirine vereceği bir şeyin olmadığının göstergesidir. sadece ve sadece makina görevi üstlenirler: saat gibi uyandırmaktan hoşlanırlar. otobüse bindiğinde akbilin sesini sevgilisine aktarırlar. orada kalır. akşam olunca esnafın z raporu gibi o da rapor verir. 'bugün ne yaptın aşkım?' "....................."

aslında hiçbirisi dinlenmez, umursanmaz. lakin alışkanlık ve sıradan hale gelerek sürekli söylenir , söylenmeyince ilgi gösterilmediğinden şikayet edilir. hep ilgi beklenir. bir türlü kendini gösterme, sevdirme, beğendirme arzusu son bulmaz.
    (endip, 01.08.2007 12:27 ~ 12:38)
  10. neresinde anormallik olduğunu anlayamadığım insan modelidir. yanında uyurken günaydın diyorsun öpüyorsun da yanında olmayınca mesaj çekip günaydın deyince çalar saat mi oluyor?
    (ellisande, 01.08.2007 12:29)
  11. mesajı yazmakla yetinmeyip aynı zamanda göndermesi gereken sevgili modelidir. cimriliğin lüzmu yok. ara diyicem ama...
    (alkolik2000, 01.08.2007 12:49)
  12. "günaydın sevgilim"
    (azwepsa, 01.08.2007 12:55)
  13. mesajı siz gönderiyorsanız: sabahın 8'inde sadece mesaj yazmakla kalmayıp, sevgilinizin uykusunu piç eden insan modeli olursunuz.
    mesaj size geliyorsa: sevgiliniz sadece mesaj göndermiş olmayıp, sizin uykunuzu piç eden insan modeli olur, siniriniz gerilir...
    (rasputin, 20.09.2007 21:00 ~ 19.04.2009 21:14)
  14. neden aşkın ömrü bu kadar kısa dememesi gereken insandır.
    (migelo, 06.07.2008 12:09)
  15. hayır insan yatar uyur sabah 8 de. ne mesajıymış yat zıbar evladım sonra aşkınızı doruklara çıkarırsınız ayıptır ya. oldu olacak bi de sabaha kadar mesajlaş ondan sonra da günaydın de olacak şey değil!
    (donungözüküyor benjamin, 06.07.2008 12:12)
  16. sabahın köründe yazmaktansa gece sevgili uyuduktan sonra sabah göreceği bir mesaj pekala yazılıp gönderilebilir. sabah uyanan sevgili görür, mutlu olur, ve sizin 8'de kalkmanız gerektiği için sizi arayarak uyandırır, ve onun sesiyle uyanmış olursunuz, güne başlarsınız, ve gününün çok iyi, mutlu geçer. eğer uyanmamanız gerekiyorsa da mesaj atar, muhtemelen bir mesaj sesine uyanmazsınız, ilerleyen saatlerde görürsünüz, ve mutlu olursunuz.
    (southern man, 06.07.2008 12:39)
  17. talep varsa arz da vardır, sadece basit mantıktır.
    talep olmadan arz varsa eğer bi müddet devam eder, arz eden baktı ki satış yok bi daha yapmaz. basit mantıktır.

neden ?

arz eden sevgili tekel konumundadır ve tek arz edicidir, ayrıcaaa, duygusal sömürüleri de çok iyi yapar,
    ve onun sabahın köründe atılan sevgi pıtırcığı mesajlarına cevap vermek zorunda kalırsınız, ama bunula kalınır mı,
    hayır. o mesajlar size işi öğretmek içindi, artık sadece siz mesaj yazacaksınız.

sonuç, birinci insan modeli sömürgendir acımayın kanmayın duygu sömürülerine
    ikinci insan modeline ise acıyın lütfen
    (emru17, 06.07.2008 12:40)
  18. sabahlamış(lar)sa ve yazdığı mesaj "iyi uykular" ise, güzeldir tabi ki...
    (cohen, 06.07.2008 12:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil