|
|
- hatun olmasının hiç bir şeyi değiştirmediği, sabahın köründe arayan her nesne ve insan ile aynı şekilde değerlendirecek dallama modeli
- amerika'da saat türkiye'den 7 saat geri olduğu için sabah 5te birkaç kez uyanmama sebeb olan insan tipi...
- eğer sizi sınawa gitmek üzere uyandırıyorsa sevilecek hatun modeli
(bkz. çalar saat)
- sabahın köründe arayan erkek modeli denildiğinde hatunun "sabahın köründe bile beni düşünüyo" iyimser yaklaşımıyla mutlu olması söz konusuyken aynı hadiseyi yaşayan erkeğin hatun kişi hakkında düşündüklerinin son derece kötümser olabilmesi düşündürücü olan durumun ortaya çıkmasına sebebiyet veren bayan..
- gıcık ve cinayete sebep olabilecek durumdur..
-zıııırrrrr
-hoorrr
-zıırrrrr
-.hay mına..alo..
-ay nbr osman napıyosun
-saat kac ayse
-du bi dakka hımm 5:50
-bayağı erken oluyu dimi
-yok ayol ben 4:00 te kalktım
-hımm..mumkunse görüşmeyelim ayşe
-hayvansın osman
- sen bi nefes alma ya
(kerrigan, 04.05.2004 21:56 ~ 05.05.2004 09:19)
- (bkz: sabahın köründe arayan sevgili)
- (bkz: her önüne geleni modelleme düşüncesi)
- aynı anda ecelini arayan kişidir.
- belki de önceden eril kişinin aramasını istediği hatun modelidir, eril kişiyi dersine,işine,sınavına geç kalmasın diye uyandırmayı amaçlamaktadır,günahını almayalımdır.
- rüyasında sevgilisini görmüş, belki özlemiş belki tahrik olmuş kişi modelidir. uykunun bölünmesine sinirlenmeden önce arama sebebinin öğrenilmesi son derece sağlıklıdır.
- (bkz: uyandırma servisi)
- hatun hatunluktan çıkar hain bir insan modeline bürünür uyuyan kişinin gözünde.
- bir gerekçesi yoksa aramamalıdır. zira sabahın körü uykunun en tatlı yeridir. hatun, eril farketmez. aramamalıdır.*
- bana çok sıkıntı çektiren hatun modelidir.
çok yakın erkek arkadaşımın sevgilisidir bu hatun. benim arkadaşımla çok problemli bir ilişkisi vardı, her kavgalarında beni aradı. birde zamanında telsimin cepaile kampanyasına üyeydik bunlarla. 5 dakikası 1 kontör ya, iki saat konuşur, ömrümden ömür çalar, anlattıkça anlatır konuştukça konuşurdu. alışmıştım kavgalarına bende. bişey de diyemiyosun, en yakın arkadaşının sevgilisi. yani ben diyemiyodum, diyenler çıkabilir. normaldir.
bir dönem gece çalışmışlığım oldu benim, gece çalışınca insan çok kötü çöküyor, gündüz uykusu gram tutmuyor gece uykusunun yerini. işte yine böyle bir gece vardıyasından çıkmış, evde dinlenirken, sabahın körü denilebilecek vakitte telefonum ısrarla çalar. arkadaşımın sevgilisidir arayan. ağlamaktadır. gece çalıştığım için, beyin fonksiyonlarım tamamen durmuştur. kötü birşey olduğunu zannederim. bana gel, çok kötüyüm der. kalkarım mal gibi. alelacele çıkarım evden.
giderim çağırdığı yere, uykusuzum zaten. dediği aynen şudur bayan arkadaşın, "biloperat(adım var burda aslında) ayrıldık biz ".. allah ım farklı bişey olmuş gibi ağlıyordur yine. ben dumur bir vaziyette olayları dinlerim. verdiğim cevap her zamankinden farksız değildir; "üzülme canım barışırsınız yine, çok seviyosunuz siz birbirinizi!" evet o ünlem işaretini orada da kullandım. anlamıştır bakışlarımdan onu. çok çektim sabahın köründe arayan hatun modelinden.
bu yazının anafikri nedir; gece çalışmak çok kötü bir şey. arz ederim..
- sevgilisini cehennemde yanmasın topuzlu zebaniler kovalamasın diye sabah namazına kaldırma ihtimali var tabi ablamızın, onu da gözardı etmemek lazım.
- bu modellerle yaşamak zorluk arzedebilir. mealen: sabahın dördünde çalan telefon; aklınızı başınıza devşirmeniz gerektiğine ve ben bu hatunla neden diye soracağınız vaktin geldiğine delalettir.
|