sabah kalktım elimi yüzümü yıkayacağım sular kesik.arada böyle kesintiler yaşıyoruz yaz aylarında suyun tasarruflu kullanılması maksadıyla aniden gidiveriyor.çaresiz mutfağa gittim.baktım annemin canı sıkkın.hayrola anne demeye kalmadan suların kesik olduğunu hatırladım.haklı kadın.bulaşık,çamaşır,ev temizliği filan
su olmadan yapılamıyor elbette.annem biraz titiz bir kadındır.şimdi biz yiyecez,içecez,sıçacaz eee nasıl temizlenecek?kesinti bir günde olsa annem rahat edemez illaki temizleyecek.tulumbada yok ki su çekeyim getireyim anne ya.
sıçtığımız gündür bugün dedim kendi kendime.keşke sıçabilsem.girsem şimdi tuvalete eee götü nasıl yıkayacaksın?hadi diyelim yıkamadan götü sildin.tuvaletin içindekiler ne olacak?çoğu zamanda deliği tutturamam üstelik.şutlarım girmişse potalı girmiştir ama genelde hep panyada kalmıştır.içimde dışarıya çıkma isteğiyle yanıp tutuşan bokları unutmak için televizyon karşısına geçtim.göt,bok filan dedim şimdiye kadar istedim ki sert bir yazı olsun.iki,üç şarkı dinleyeyim eşlik filan ederim unuturum şu sıçma isteğini diyerekten açtım en kralından bir müzik kanalı.'süfeeeerrrr bir fikrim var ,bence sen şimdi git bir daha geri gelme,benimde sabrım var,şekil değiştiriyor tükenince' süfeeeerrrr süfeeeerrrrr kısmında şarkıya eşlik ediyorum ama kıvranarak.hay mına koyim benimde sabrım var valla tükenmek üzere.götümün ucuna geldi hem de.ev ahalisi beni o halde kıvırıyormuş gibi şarkı söylerken görse neler düşünürdü acaba?bunları düşününce kendimi iyice sıkıp oturdum koltuğa klibe konsantre oldum.lan olum şarkıcı hatun yanında 5-6 dansçı kızla yapay yağmur altında dans ediyorlar.sırılsıklam bedenler ekranda coştukça coşuyor.arkasına bir klip daha bas gaza aşkım bas gaza.ismail yk gene pazarcı gibi giyinmiş ama yanındaki hatunlar harbiden taş.hele sağındaki esmer.yerim ulan seni.bir baktım gene yağmurlar yağmaya başladı.ismail yk nın etrafı dansçılarla doldu.herkes suyunda verdiği serinlikle kıvırttıkça kıvırtıyor.ateşli bedenler yangına yol açmadan söndürülüyor. bizim evde sular kesik haberiniz var mı?bokumuzla oynayacak haldeyiz.bize oradan bir depo kadar su verebilir misiniz?
ne bilim şarkıların ismi gittiğin yağmurla gel , yağmurlu bir günde nazlı yarimden ayrıldım filan olsa anlarım sizi.ulan birisi
bas gaza biri
süper gerçi o süfer diyor.tonlarca su boktan klipler için heba ediliyor.biz ise evde suya hasret.karısız kızsız klipler çıkınca kapattım televizyonu.kakam gelmişti ulan.su gelir şimdi diye bekledik bunca saat hani?biraz daha oyalanayım en iyisi dedim.itü sözlüğe girip giri sıçtım en boktanından.beğenmeyip sildim daha sonra.baktım olacak gibi değil.allah allah allah nidalarıyla koridordan tuvalete doğru koştum.annem bile karşımda duramazdı artık.girdim tuvalete çatır çatır sıçtım.şuan saat gece 1 civarı.sular hala gelmedi.annemden aldığım bilgilere göre tuvalet kullanılamaz durumdaymış.salın lan şu suyu bok içinde kaldık!
edit:yukarıda bahsedilen kliplerde 4 kişilik 249 aileye 1 gün yetecek kadar su kullanılmıştır !