belki ilginizi çeker
  1. · sabah ereksiyonu
  2. · kaybetme korkusu
  3. · size ybsg diyebilir miyim
  4. · sabahın köründe arayan hatun modeli
  5. · günün başlığı
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · ugg
  5. · aşk
  6. · darwin i bitiren balık
  7. · öğretmenler günü
  8. · anders frisk
  9. · saddam hüseyin in idamı

sabahın köründe arayan sevgili  

sayfa  / 2
  1. mutlaka önemli birşey vardır ve o yüzden aramıştır.fakat bu sizin afallamanıza engel değildir tıpkı arama sebebinin saçmasapan bir konu olması durumunda onun sevgili olmasının fırça yemesine engel olmadığı gibi.
    (martin hayda gel, 04.07.2005 02:19)
  2. (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 04.07.2005 02:21)
  3. kime göre neye göre sabahın körü olduğu tartışılır.eğer sevgili erken kalkıyosa ve siz öğleden sonraya kadar uyuyosanız öğlen de arasa sizin için sabahın körü olur.ama yine de ona her zaman kızmazsınız,önemli bişey olmasa da sadece uyandınız mı diye veya merak ettiği için arayabilir.
    (bettyboop, 04.07.2005 02:22)
  4. saat sabahın 6'sı, ramazan ayındayız. yatakta mışıl mışıl uyurken telefon çalar. arayan sevgilidir.

- ben okula gitmicem bugün.
    - hö? (uykunun vermiş olduğu rehavet ve bilinçsizlik)
    - diyorum ki okula gitmiyorum, ....'ya gel (semt gizli).
    - ya kızım iyi de başka zaman bulamadın mı? daha sonra gelirim.
    - ya şimdi gel, ben napıcam o saate kadar.
    - okula git. (?!)
    - geliyo musun gelmiyo musun?
    - iyi tamam be geliyorum.
    - bana bağırarak konuşma. (yuh artık)
    - tamam tamam. (lan ramazanda da kızla buluşulmaz ki)

ardından ikinci telefon gelir, uyuyakalmıştır zavallı erkeğimiz.
    - nerdesin sen yaa?
    - evdeyim. (yine bilinçsizlik)
    - niye hâlâ evdesin sen. ben sana gel demedim mi? (panter emel mübarek)
    - ya tamam çıkıyorum, uyuyakalmışım.
    - he gülüm sen yat uyu orada, benim burada kıçım donsun. (ben gelsem benim de donacak, bari birimizinki donsun)
    - tamam çıkıyorum hemen.

ve çıkılır gidilir sabahın köründe.
    (pastaci, 04.07.2005 08:46 ~ 09:06)
  5. hayatını geceleri sürdüren bir sevgili ise ve en beklenmedik zaman olan sabahın köründe aıryor ise kesinlikle sopalık sevgilidir.

j- e? noldu? neden arıyorsun bu saatte?
    m- iki muhabbet edelim dedim
    j- hayatım, ne zaman aradın sen sabah da, şimdi bu saatte muhabbet için arıyorsun?
    m- ikimiz için de boş bir zaman, konuşuruz diye düşünmüştüm.
    j- sabahları pek komunikatif değilim.
    (right lane must exist, 04.07.2005 10:06 ~ 10:07)
  6. sevgilisinin sesini her an duymak isteyen sevgilidir.ancak beklediği tepkiyi bulamazsa, içinden bir daha kendi açısından önem verdiği şeyleri yapmak gelmez.
    (pembe cekirge, 04.07.2005 11:18)
  7. -alo günaydın
    -hımırı rımıdı hmmm mhhmm sana da günaydın.
    -ay uyandırdım mı yoksa
    -yok hayatım, zaten kalktıydım. kahvaltı yeni bitti... (bir ufak yalanın ardından muhabbet devam eder)
    (azwepsa, 04.07.2005 14:46)
  8. huzurlu bir geceden sonra, öğlene doğru, uykuyu almış bir şekilde yataktan kalkılır..titreşimde bırakılmış telefona bir göz atılır..ekranda yazanlar okunur..

18 cevapsız arama
    8 mesaj alındı

şimdi bak? / şimdi oku? / şimdi kaç??!?!!..
    (zeus, 04.07.2005 14:57 ~ 14:58)
  9. erkek arkadaşı uyandırmak için sabahın 7 buçuğunda telefon edilir:

+alooğğğ
    -hmmm hııı mmmm
    +uyuyon mu sen hala?
    -kalkcaktım şimdi..
    +uyan lan uyan, mal gibi uyuyosun. senden adam olmaz oğluum!!
    -başlama len sabahın köründe gene salak salak!!
    +ağzını topla ...(okkalı küfür). ben sana salak diyom mu? kalk hadi çok konuşma.

telefon çat diye kapatılır. uyandı mı diye kontrol için her 5 dakikada bir tekrar aranır:

-bana bak bi daha kapatma suratıma o telefonu kötü olur!
    +yok yaaa ne olur?
    -kızım delirtme beni, ya bi sabah adam gibi arasan, "aşkım hadi uyan canım bitanem" felan desen ölür müsün?
    +hee canım evet evet.. hadi yaaaa!!! kalk demedim mi ben sana yarım saat önce!!!
    -ulan aptal karııı, kalktım kahvaltı adiyom!
    +iyi hadi çabuk zıkkımlan o zaman, geç kalma derse. yallah yallah..

ve telefon tekrar suratına kapatılır. okulda birbirini görünce, sanki sabahki telefon görüşmesi hiç olmamış gibi öpüşülür koklaşılır. sabahki nemrut suratlarda güller açar.
    (anorash, 06.11.2005 22:21)
  10. kuzey amerika dan aranınca da olur. orada gecedir, türkiye de sabah.
    (abbas yolcumu, 07.11.2005 10:22)
  11. - ne bu yaa.
    + aşkıım, günaydııın.
    - akşam olmuş yahu, hava kararmış. işe gitmedimmi ben bugün yaa.
    + ne akşamı aşkım saat daha sabahın altısı.
    - hıh, işte ben de tam onu diicektim.
    (adanus, 17.05.2006 13:33)
  12. 24 saat sizi düşündüğünden emin olduğunuz sevgilidir. uykuyla ilgili bir probleminiz yoksa, uyku sizi değil de, siz uykunuzu yönetiyorsanız can bir durumdur. tadından yenmez.

edit: öyle değilmiş. göz göre göre kandırılabiliyormuşsunuz.
    (tuygun, 17.05.2006 13:35 ~ 14:48)
  13. tabii ki;
    (bkz: sabah ereksiyonu)
    (moya the song, 03.07.2006 23:39 ~ 25.07.2006 13:26)
  14. gece 03.30 civarı..

yastığın altındaki telefon titremektedir;
    hell: alo nerdesin t
    t: bolu dağındayız bitanem, 5 gibi harem'de olurum.
    h: seni almamı ister misin? (aslında zaten almak isterken bekleyen olup olmayacağı merak edilir)
    t: sen yorulma bitanem boş ver, 1 aydır sesini duymadım dayanamadım uyandırdım..
    h: bekleyen olacak mı seni?
    t: hayır neden ki?
    h: tahmin et ehehehe:)
    t: yaa ama yollar şimdi teh...
    h: tamam hayatım merak etme:))
    dıt dıt kapatılır..

saat 4.30'da evden hırsızlık yapılan evden çıkılıyormuş gibi fırlanır, e5'te şans eseri durağa iner inmez gelen minibüse atlanır ve doooğruca harem'e.. 5'te beklenmeye başlanır. bu sırada her türlü piç, pezevenk ve orospu (bunlar gerçek anlamlarıyla kullanılmıştır) para isterler, bıçak çeken bir piç kaşı patlayana kadar dövülür. 5 dakika sonra "abi geç rahatla" diyen pezevenk köşedeki kadını işaret edince insan gibi geri yollanır, sonra adamın "sen ikna edersin" dürtüklemesiyle musallat olan (ve bir çok abazanın hemen atlayacağı güzellikte taş olan) kadın da elinin tersiyle oracıkta bozulur.
    bunlardan 10 - 15 dakika sonra t'nin otobüsü gelir. saat 05.45'tir..kimsenin karşılamadığı sevgili koşarak alınır, dinlenilir biraz. sonra vapurla karşıya geçilir, çapa'ya götürülüp evine bekleyenlere bırakılır. saat 10.00 gibi eve geri dönülür, evdekileri delirmediğinize dair ikna eder yatar uyursunuz..

olay ağustos/2005'te geçmiştir. bir yıl sonra t yine şimdi memleketinde ve neredeyse 2 hafta sonra gelecek. bu senaryonun benzeri yaşanacak..

not: uyarı üzerine yazım hatası düzeltilmiştir.

2008 notu: bu sene olmayacak çünkü ben gidip kendim alıyorum.
    (hell guardian, 21.08.2006 22:21 ~ 14.09.2008 02:30)
  15. sevgiliyle yapılan son görüşmeye göre telefonda verdiğiniz tepki değişir.eğer son görüşmede güzel sözler söylenmiş, en güzel hissler ortaya konmuşsa sabahın köründe uykulu sesi daha içinizi ısıtan o tatlı kızın sizi aklından çıkarmadığını bilirsiniz.''keşke yanımda olsan bir tanem'' ilk lafınız olur.ikiniz de tekrar uyuyacaksanız karşılıklı olarak ''rüyanda beni gör'' dersiniz ve görürsünüz..

ama eğer son görüşmede hoş olaylar yaşanmamış ise, bu kız her şeye rağmen sizi aklından çıkartamamış, aramış ise: sizi çok sevdiğinden ve onu çok sevdiğinizden eminsinizdir ama yine de sırf o son tatsız konuşma yüzünden ilk lafınız ''uyuyorum'' olur.''gündüz konuşalım, nolur'' dersiniz.ısrar ederse ''dediklerini duyamıyorum, iyi geceler'' vs..ama bilmezsiniz ki belki de o anda sizi aklından geçiren tek kişiyi üzdünüz..bekleyin bakalım gündüz konuşabilecek misiniz.dayanamaz siz ararsınız.işte o zaman aradığınız kişiye ulaşılamaz..
    (slowmotion, 29.07.2007 23:37 ~ 23:39)
  16. ev arkadaşınızın haylaz kız arkadaşı tarafından verilen "kendisi şu an duşta bi mesajın varsa ileteyim" cevabına çok sinirlenebilen insan.
    (bkz: allah muhafaza)
    (togisama, 29.07.2007 23:42)
  17. - aloo aşkımm
    - hı
    - canım nasılsın uyandırdım mı?
    - hıı
    - ımmm ya aşkım tuvalete kalktım da bi ariyim dedim özledim seni
    - hıı
    - peki sen özledin mi?
    - hıı
    özledin mi?
    - hıııııııııııı
    (donnie darko, 29.07.2007 23:52 ~ 30.07.2007 07:49)
  18. sabah derse gitmenizi sağlayan sevgilidir bazen. arar, uyandırır, süperdir!
    (tazmanya canavarı, 29.07.2007 23:55)
  19. telaşa kapılmış sevgili.
    (bkz: kaybetme korkusu)
    (alphesibea, 31.07.2007 00:13)
  20. sabahın kör vakitlerinde uyanmayan bir sevgili ise mutlu edebilir harekettir.
    (nagatik, 31.07.2007 00:27)
  21. (r - rasputin, s - sevgili)

rasputin sabahın 5'inde yatmıştır, sabahki derse gitmemeyi düşünmektedir. öyle sabahın körü sayılmasa da o saatte uyumuş bünye için hiç uygun olmayan bir saatte telefon çalar:

dııııt... dıııt...

r - aloooghh???
    s - bitanem benim burda dersim erken bitti, beşiktaşa ineyim, ordan beraber maslağa geçelim.
    r - hıııı tamam olur...

bu konuşmanın ardından rasputin farkına bile varmadan yeni bir derin uykuya anında dalar. yaklaşık yarım saat sonra çalan telefonun sesine yine uyanır.

s - ben geldim beşiktaşa sen nerdesin?
    r - ben uyuyakalmışım ya çıkmadım daha evden. şimdi çıkarım.
    s - tamam...

ardından rasputin yine istemsizce bir uykuya daha dalar ve yine telefonun çalması ile kendine gelir:

s - nerdesin? çıkmadın mı hala? seni bekliyorum!
    r - ya ben yine uyuyakalmışım. çok özür dilerim...
    s - ben seni burda bekliyorum, beraber gidelim diye düşünüyorum, senin yaptığına bak.
    r - ya çok geç uyudum, farkında bile olmadan tekrar dalmışım ben.
    s - inanamıyorum ya! görüşmek istiyorum senin yaptığına bak! (anlamıyor vaziyeti. gece kaçta yattığımdan daha önce haberi olmasına ve önceki gece "yarın sabah görüşemeyiz" demesine ve benim kendimi buna göre ayarlamama rağmen hala üsteliyor)
    r - üfff evin yolunu biliyorsun, çok isteseydin gelirdin buraya! (tamam biraz hayvanca ama bile bile bu kadar üstelenmez ki!)
    s - hoşçakal... (tribal bir ses tonu ile tabii ki...)

ve rasputin tabii ki yine derin ve mışıl mışıl uykusuna döner...

(bkz: oh be)
    (rasputin, 31.07.2007 00:41)
  22. gece rüyasında kabus gören sevgilidir...
    (mulder, 29.08.2007 23:56)
  23. eğer sabahın köründe arayan sevgili adayı ve diyalog şu yönde gelişiyor ise;
    dırınırnınrı(bkz: telefon sesi)
    *efendim
    -nbr x naapıyosun
    *sabahın saat altısı her insan evladı gibi uyuyodum
    -ben öğlen maçkaya gelicem
    *iyi gelirsen gel
    (çatt telefon kapanır)

birkaç dakika sonra:
    dızztt dızztt (bkz: mesaj sesi)
    uyandırdıysam kusura bakma sadece bana kırgın olduğunu düşündüm bıdı bıdı bıdı şimdi arıycam seni gelceksen telefonu aç gelmiyceksen açmadan noya bas bıdı bıdı bıdı

dırnırnırnırnrır
    *öfffffffffff ne var!!!!
    -gelceksin yani
    *manyakmısın be sabahın altısında arıyosun nereye gideceksen git alala banane ayrıca senle görüşmek isteseydim ben seni arardım dimi delimisin nesin bi de sabahın köründe te allahım millet deliye hasret x akıllıya hasret ne güzel uyuyodum sabahın köründe kaldırdın neymiş maçka ne maçkası bıdı bıdı bıdı
    *ben seni öğleden sonra ariyim....
    (sinsemilla, 30.08.2007 05:09)
  24. karga eşliğinde kahvaltıya davet eden romantik insan evladı.
    (papatyacık, 30.08.2007 15:42)
  25. yahu nedir çektiğim kardeşim, oda arkadaşımın manitası sabahın köründe başlıo aramaya, telefonumun alarmını kuramaz oldum hatta telefonumun alarmı varmı onu bile bilmiyorum yani o derece
    (kapıcı çöpçü hurdacı, 20.03.2008 17:41)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil