|
|
- içimizden biridir.
(kanes, 03.07.2009 04:57)
- büyük ihtimal yalnızdır.
- boş bir dönemden geçmektedir. mesela ben yaz okulunun başlamasını beklediğim bir dönemdeyim ve o arada hiç bir önemli işim yok. öğlen 2'de kalkmak benim için hiç sorun olmuyor.
(janny, 03.07.2009 04:59 ~ 05:00)
- (bkz: cehennemden çıkan çılgın türk)
- her sabah 6 da abisini uyandırmak için bütün geceyi sözlükte geçiren yazardır.
- 5 oldu mu ki ya? diye hemen saati kontrol etmeye yeltenen yazardır.
(drnss, 03.07.2009 05:01 ~ 05:02)
- gündüz hayvan gibi uyumuş olan yazar olabilir.
- evde tek başınadır. ezanın okunmasını bekliyordur uyumak için. kesin öyledir.
- ara sıra gözlerini ovuşturandır.
ben de öpüyorum lan hepinizi *.
çocukça bir düzeltme: bir kişi hariç, onu öpmüyorum ve ona laflar hazırladım *.(vela, 03.07.2009 05:02 ~ 05:05)
- çok değişkenli istatistik çalışırken bir yandan da sözlüğü takip etmeye çalışan, bu sıcaklarda devam eden sınavlara küfreden yazar da olabilir bu.
- üstüne bir de radyo yayını yapar ve o saatte itibar gören tek başlıkta yayınının reklamını yapar. öyle de içten pazarlıklı bir yavşaktır.*
(janny, 03.07.2009 05:29)
- çağrı merkezinde, gece vardiyasında çalışan yazardır...
- (bkz: hell yeah baby)
- sabahın köründe yatıp öğleden sonra uyanıcak olan ve sabahın köründe kalkmak zorunda olan diğer sözlük yazarlarını kıskandıran yazardır!
evet kıskandım!
- sabah namazından sonra uyumayıp ortamlara akmak istemiş bir sözlük yazarı olabilir.
- türkiye'nin sabahının 5 inin knedi bulunduğu yerin akşamının 10 una denk gelen yazar olabilir.
birazcık sözlükte takılmak istediğinde kimseyi bulamayabilir ve şevkle bilgisayarını açtıktan kısa bir süre sonra sözlük bakıma girip kendisini üzebilir.
- gündüz sıcakta bişey yapamadığından alemlere gece akan, bu nedenle de gündüzleri uyuyan yazardır. !:*ulan ne alemi sözlükte takılıyosun işte gece
- tallulah dinlerken ağlayası gelen yazardır. içine akmıştır gözyaşları onlar da uyutmamıştır. yazıktır.
ayrıca şu an penguenlerle ilgili belgesel izliyodur.
küresel ısınma ! ne şirinler ama bu gerçeğe kurban gidecekler.
ağlarım ben onlar için ya.
- mekandan yeni gelmiş kafası bir milyon ne yazıyor lan bu gençler modunda abuk abuk ekrana bakıyordur.
- çocukluk günlerinin pazar kahvaltılarını ve sıcak ekmek kokusunu özlediği için uyuyamayan yazardır.
- yapacak daha ilgi çekici bir işi olmayan yazar mesela. bir sonraki güne, bir önceki gün yaşayacaklarını yaşamaktan korktuğu için uykusuzluğa ve saçmalığa zoraki sığınan yazar da olabilir.
(skuba, 05.07.2009 05:11)
- çılgın değil, baygındır bu saatte olsa olsa. arkada high hopes çalar, yavaştan uyku gelir. sabah anne tarafından yataktan vinç ile kaldırılır.
- disko kralını izlemiştir. birazdan da yola çıkacaktır. aynı zamanda dertlidir dertli.
- yetiştirmesi gereken bir ödev varken, arada sözlükle halleşendir.
- çok normal bişidir.büyük itimalle 2.öğretim öğrencisi,işsiz,yada psikopattır.yani benimdir.
|