bahar gelince sevgilisi olanların okulun muhtelif tekrarladıkları olay.ama bilmezler mi ki olan var olmayan var.ne demişler:
(bkz: biri yer biri bakar, kıyamet bundan kopar)
ana mekanı kampüslerdeki çayır çimen olan ve gelince bahar ayları gevşer gönlümün yayları sözünün kaçınılmaz yansıması şeklinde ortaya çıkan olağan durumdur.
bir keresinde belediye otobüsünün arkasında 3 çift birden vardı, onların dışında bir tek ben vardım. bunlar birbirlerinden cesaret mi aldılar nedir, bir yiyişmeye başladılar, ham hum sesler geliyor, kızlar tek ayaklarını havaya kaldırıyorlar, hepsinin gözleri kapalı, çantama yaslanmaya başladılar. hemen uzaklaştım ortamdan, arada kaynamayayım diye
vakti zamanında hasan şaş bir fenerbahçe maçıydı sanırım, gol attıktan sonra ne kadar reklam panosu varsa tekmelemişti. sadist davranışını model alarak yiyişken kimseleri tekmeleme hissi uyandırır bende bu eylem. lakin zamanında toyduk biz de yaptık. olsun eğlensin çocuklar. bana da bana da diyesim gelir çoğu zaman, neyse açmayalım bu konuları..
insanın özüne dönemeden partnerine dönmesi üzre vücuda gelen bir hadise. genelde sağda solda olsa da aşağı ve yukarı semtlerin en varoş ve de vuruş yerlerinde de vukû bulabilir.
"biz küçükken annem beslenme çantama muz koymazdı,pahalıdır,herkes alamaz,alamayanların canı çeker diye..ince düşünürdü eskiden insanlar ince..şimdi öyle mi??kimsenin umrunda değil yapamayanı,canı çekeni vardır,bilmem nedir...dejenere oldu bu gençlik dejenereee!!!!" cümlesini insana zorla söylettiresi sahne. *
sevgilisini bi türlü öpemeyen erkeğin, yanında sevgilisi varken gördüğünde; "aa bak ne güzel yiyişiyolar dimi? eh bizde denesek mi yavaş yavaş" dedikten sonra "pis domuz, sapık mısın lan sen!" gibi bi cümleden sonra muhtemelen ağır bi tokat yemesine neden olan olay.
biz kısaca onlara sşç veya yşç diyoruz özellikle yurtkur dinlenme tesislerinde karşımıza çıkan bu çiftler göz zevkimizi bozmakla kalmayıp her mekanı istila etmiş durumdalar iiiiiiiimmmmmmddddddddaaaaaaatttttttttttt