belki ilginizi çeker
  1. · ahmet koç
  2. · ayrılıktan sonra dinlenecek şarkılar
  3. · beni hatırla
  4. · sağanack
  5. · korna
  6. · rainfall
  7. · a perfect day elise
  8. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · yeşim salkım
  6. · aşk ı memnu
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · türk filmlerindeki gibi davranmak
  9. · anathemam geldi

sağanak  

1. internet üzerinden yayınlanan genellikle ankara üniversitelerinden öğrencilerin yazarlığını yaptığı ve belirli bir yazar kadrosu bulunmayan entellektüel kültür, sanat, mizah dergisi.
    (lemuria, 28.11.2004 11:57)
  2. (bkz: http//:www.saganak.com)
    (lemuria, 28.11.2004 11:57 ~ 11:58)
  3. nispeten kısa sürede fazla miktar bırakan, iri damlalı yağış karakteristiği. cumulus ve cumulonimbus gibi dikey gelişimli bulutlardan düşer.
    (kahraman, 29.12.2004 03:16)
  4. ahmak ıslatan adında bir yakın akrabası olan yağış cinsi.
    (aqua, 29.12.2004 03:22)
  5. ahmak ıslatan olsa olsa 4. göbekten akrabasıdır sağanak'ın. karakteristik özelliklerine gelince biri saman altından su yürüten cinsindendir sinsidir.diğeri ise kodumu oturtur ben geliyorum diye gümbür gümbür ses çıkarir gözlerinden şimşek çıkar çok ta kızgındır aman ilişmeyin çarpıverir...
    (sophistique, 30.12.2005 10:43)
  6. ahmet koç'un dmc'den çıkan 2 cd'lik yeni albümü. ilk cd'de bir önceki albümündeki gibi* bilinen yabancı şarkılar yer alırken, ikinci cd'de ise türkçe şarkıların enstrumantal yorumları yer almakta.
    hatta şu sıralarda mission impossible'ın klibi müzik kanallarında dönmekte.
    bugün aldım, ve söyleyebilirim ki bütün albümleri içinde en iyisi bu. dört dörtlük bir albüm olmuş.

cd1
    01 papillion
    02 can't take my eyes off you
    03 boat on the river
    04 belle
    05 mission impossible
    06 another day in paradise
    07 desert rose
    08 love story
    09 awaara hoon (avare)
    10 the blue cafe

cd2
    01 beni hatırla
    02 kaderimin oyunu
    03 herşeyi yak
    04 sakın gelme
    05 kürdili hicazkar longa
    06 ağlama anne
    07 sevda değil
    08 yağmur yüreklim
    09 kan çiçekleri
    10 esen yeller
    (sükun, 05.11.2006 14:16)
  7. karadeniz coğrafyasında hiç ummadığınız anda tepenize iniveren şeydir. türkiye'nin diğer noktalarında genel olarak kısa süren bu doğa olayı karadenizde saatlerce devam edebilen bir beladır.

karadeniz coğrafyasında gün aşırı toprak kaymasına ve sele sebebiyet veren, ocaklar söndüren bu yağış türü farklı coğrafyalarda sevinçle karşılanabilecekken, karadeniz'de can sıkıntısıyla karşılanır.
    (selenge, 05.11.2006 14:30 ~ 15:29)
  8. mimarı ahmet koçun kral tv gibi basit bir kanalda harcanacağını düşündüğüm program.klip arasında bbg melih,bayhan,ebru destan çalan bir müzik kanalına fazla gelecektir bu program.dream tv,number one tv gibi dejenere kanallar da olmaz.napsakki ya.
    (thedude, 20.01.2007 12:50 ~ 12:51)
  9. bu yağış şeklinde yağmur iri tanelidir ve çok hızlıdır, toprak yağışı hemen ememediği için sellere dolayısıyla erezyona neden olabilir..

bir kahve ve sigara eşliğinde pencereden ya da balkondan izlemek çok güzeldir..

ayrıca gün itibariyle akşam saatlerinde izmir de bir örneği görülmüş, yaşanmıştır..
    (vcarlito, 27.05.2007 00:23)
  10. 1997 yılında ortaya çıkan, ilk türkçe progresive rock yapan müzik grubudur. lanet ve sensiz adlı parçalarına klip çekip daha sonra ortadan kayboldular. sensiz adlı parçaları müthiştir:
    http://www.youtube.com/...
    (gocmelinus, 21.07.2007 18:01)
  11. tarihi ve sosyal olayları konu edinen bir yakup kadri karaosmanoğlu oyunudur.
    (elpinoras, 09.04.2009 04:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil